ترندهای روز

چگونه بازیگران مشهور صداپیشگی کارتون‌ها را بر عهده گرفتند؟

پایگاه خبری تحلیلی افق میهن (ofoghmihan.ir):

در چند دهه گذشته بازیگران مشهور سینما صداپیشگی شخصیت های کارتونی را بر عهده داشته اند و این پدیده دنیای انیمیشن را متحول کرده است. سال ها رسم بر این بود که صداپیشگان حرفه ای که بازیگران معروفی نبودند صداپیشگی شخصیت های انیمیشن سینما و تلویزیون را انجام می دادند.

با این حال، این رویه در اوایل دهه ۱۹۹۰ تغییر کرد و بازیگران مشهور شروع به صداپیشگی شخصیت های انیمیشن در کارتون های پرهزینه کردند. این روند به ویژه پس از صدای رابین ویلیامز، کمدین بسیار مشهور و محبوب، در کارتون علاءالدین دیزنی در سال ۱۹۹۲ شتاب گرفت.

افق میهن ویلیامز به عنوان غول چراغ جادو، که شخصیتی فانتزی-کمدی خلق کرد که فوراً به یک موفقیت تبدیل شد و دنباله‌های فیلم و تلویزیونی متعددی برای علاءالدین به وجود آورد، پیشرفتی را در استفاده از بازیگران مشهوری رقم زد که شخصیت‌های نمایشگر آن‌ها از ویژگی‌های بارز آن بودند. از نقش های انیمیشنی آنها تبدیل خواهد شد

غول چراغ جادوی ویلیامز این زمینه را با شوخی ها و تقلیدهای خود فراهم کرد که اغلب به نوعی با مخاطب ارتباط مستقیم داشت و قدرت شخصیت یک بازیگر مشهور را در خلق شخصیت های کارتونی و بازاریابی ثابت کرد.

دیزنی و دیگر استودیوها این فرمول را پذیرفتند و بازیگران مشهوری مانند جاناتان تیلور توماس، ووپی گلدبرگ و جیمز ارل جونز در شیر شاه را افق میهن کردند و صداهای نام‌های بزرگ را به جذابیت اصلی بازاریابی تبدیل کردند.

این پدیده با ظهور فیلم های انیمیشن کامپیوتری به ویژه در استودیوهایی مانند دریم ورکس افزایش یافت. در این کارتون ها از جمله ماهی بزرگ، شخصیت ها به عمد بر اساس بازیگران مشهوری مانند ویل اسمیت و آنجلینا جولی ساخته شده بودند. یکی دیگر از نمونه های معروف این پدیده گربه چکمه پوش است که بازی آنتونیو باندراس در نقش گربه کپی دقیقی از بازی او در نقاب زورو است.

صداپیشه‌های سنتی که در خلق شخصیت‌های متعدد مهارت دارند، عمدتاً به تلویزیون و دنیای بازی‌های ویدیویی نقل مکان کرده‌اند، جایی که میراث چهره‌های نمادینی مانند مل بلان، مرد هزار صدایی از دوران طلایی کارتون‌ها را در خود جای داده‌اند.

در حالی که بازیگران معروف صداهای آشنا را ارائه می دهند که جذابیت بازاریابی کارتون ها را افزایش می دهد، منتقدان معتقدند که این پدیده صنعت سینما را از هنرمندانه و شخصیت پردازی منحصر به فرد صداپیشگان حرفه ای محروم کرده است.

منبع: العربیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا