فناوری

درگیری‌های پاول دورف به نفع تلگرام؛ ارزش دارایی‌های تلگرام یک میلیارد دلار افزایش یافت

پایگاه خبری تحلیلی افق میهن (ofoghmihan.ir):

پیوست: تمرکز تلگرام بر دنیای رمزگذاری بر هیچکس پوشیده نیست و این شرکت قابلیت های مختلفی را برای ارتباط با صنعت ارزهای دیجیتال در اختیار کاربران قرار داده است. یکی از مهم ترین همکاری های ارز دیجیتال تلگرام مربوط به پروژه TonCoin است که بر اساس یک قرارداد بزرگ، تنها راه خرید تبلیغات برای کسب و کارهای کوچک در این پلتفرم است.

بر اساس اطلاعات منتشر شده توسط فایننشال تایمز، ارزش دارایی های دیجیتال تلگرام در نیمه اول سال ۲۰۲۴ (شش ماه منتهی به ژوئن) از حدود ۴۰۰ میلیون دلار تا پایان سال گذشته به ۱.۳ میلیارد دلار رسیده است.

این اسناد نشان می دهد که افزایش ارزش دارایی های دیجیتال و همچنین درآمد حاصل از فروش تون کوین و یک قرارداد دیگر مرتبط با تون کوین، با وجود شکایت دوروف در فرانسه، وضعیت مالی خوبی را برای این شرکت ایجاد کرده است. در صورت صحت این آمار، تلگرام برای اولین سال سودآور خود در پایان سال ۲۰۲۴ آماده می شود.

تلگرام در ماه اوت به دنبال دستگیری دورف در فرانسه ضربه سنگینی خورد. اتهامات اولیه دورف به شکست در مبارزه با فعالیت مجرمانه در پلت فرم مربوط می شود. یکی از اتهامات مطرح شده در این پرونده می تواند تا ۱۰ سال زندان برای موسس تلگرام در پی داشته باشد.

بر اساس صورت مالی تلگرام، این شرکت در شش ماه منتهی به ژوئن ۵۲۵ میلیون دلار درآمد داشته است که نشان دهنده رشد ۱۹۰ درصدی نسبت به مدت مشابه در سال ۲۰۲۳ است.

حدود نیمی از درآمد شرکت (یا ۲۲۵ میلیون دلار) از قرارداد با یک طرف نامشخص در پرونده ها به دست می آید. طبق مفاد این قرارداد، تلگرام این مبلغ را به عنوان «پاداش» در ازای تبدیل شدن تونکوین به تنها راه خرید تبلیغات برای کسب و کارهای کوچک دریافت کرده است. اما بر اساس اطلاعات منتشر شده در این اسناد، بند انحصاری این قرارداد از اول مهرماه به پایان رسیده است.

Toncoin که ابتدا به عنوان یکی از پروژه های بومی تلگرام معرفی شد، در سال ۲۰۲۰ در پی فشار کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا از تلگرام جدا شد و اکنون به عنوان یک پروژه مستقل فعالیت می کند.

در حال حاضر گروه های مختلفی بر اساس بلاک چین شما مشغول توسعه هستند که برخی از آنها با تلگرام و دورف ارتباط نزدیک دارند.

این شرکت همچنین ۳۵۳ میلیون دلار از فروش دارایی های دیجیتال در نیمه اول سال جاری منتهی به ژوئن به دست آورد و در این مدت ۳۴۸ میلیون دلار به صورت توکن کوین فروخت.

تلگرام نیز در نیمه اول سال پس از پرداخت مالیات، سود ۳۳۵ میلیون دلاری را تجربه کرده است. این رقم نزدیک به درآمد ۳۴۲ میلیون دلاری تلگرام برای کل سال ۲۰۲۳ است که با ضرر ۱۷۳ میلیون دلاری به پایان رسید. به نظر می رسد علی رغم ادامه پرونده های دوروف، تلگرام ممکن است امسال اولین سال سودآور خود را داشته باشد.

با این حال، کارشناسان هشدار داده اند که تلگرام ممکن است در آینده به دلیل ادعاهای مربوط به محتوای سوء استفاده جنسی از کودکان، برای جذب مشتریان تبلیغاتی با مشکل مواجه شود.

این شرکت در اسناد شفاف سازی خود اعلام کرده است که “از فعالیت های خود در زمینه نظارت بر محتوا حمایت می کند و با مراجع قضایی همکاری می کند و قوانین فرانسه را کاملاً رعایت می کند” اما مشخص نیست که آیا تغییری در روند نظارت محتوا ایجاد شده است یا خیر. .

تلگرام که به طور کامل متعلق به دورف است، اکنون دارای گنجینه ای چند میلیارد دلاری از ارزهای دیجیتال است. گفتنی است این شرکت نیز حدود ۲.۴ میلیارد دلار سرمایه به صورت بدهی جذب کرده است.

لازم به ذکر است که طبق اعلام دورف در مصاحبه قبلی خود با فایننشال تایمز، این پلتفرم تنها حدود ۵۰ کارمند دارد و تلاش برای درآمدزایی از طریق تبلیغات و اشتراک پولی را افزایش داده است. پلتفرم های دیگر از جمله ایکس ایلان ماسک نیز با رویکردی مشابه سعی در افزایش درآمد دارند.

اسناد تلگرام نشان می دهد که با وجود رشد دوبرابری درآمد تبلیغاتی این شرکت به حدود ۱۲۰ میلیون دلار در نیمه اول سال جاری، اشتراک پولی این پلتفرم نیز حدود ۱۱۹ میلیون دلار فروش داشته است که در مقایسه با فروش ۳۲ میلیون دلاری، رشد چشمگیری داشته است. در مدت مشابه سال. گذشته نشان می دهد.

به گفته یک فرد مطلع، این شرکت با توجه به شرایط مساعد بازار کریپتو سعی در فروش بخشی از درآمد ارزهای دیجیتال خود داشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا