اخبار بورس

ضرورت حساب دیجیتال مانند حساب‌های ارزی و ریالی/ مراودات جهانی بر بستر بلاک چین

در این نشست خبری عنوان شد؛

همه بانک‌ها، صندوق‌های بازنشستگی، صندوق‌های سرمایه‌گذاری دولتی و همه شرکت‌های کارگزاری می‌توانند همانطور که حساب‌های ارزی و ریالی دارند، حساب دیجیتال داشته باشند و بخشی از دارایی‌های خود را در این حوزه نگه دارند.

گزارش کردن افق میهنعیسی کشاورز، مدیرعامل یوبیتکس در نشست خبری با خبرنگاران درباره مزیت‌های رقابتی ارزهای دیجیتال نسبت به صرافی‌های سنتی اظهار کرد: فین‌تک‌ها و فناوری‌هایی که با وجود همه نگرانی‌ها در حوزه پرداخت و فضای سیستم‌های مالی ظهور کرده‌اند، اعتماد عمومی را به خود جلب کرده‌اند. بسیاری از فعالان همچنین نشان دادند که امنیت و شفافیت این شبکه می تواند مزیت های رقابتی را نسبت به مبادلات سنتی ایجاد کند.

وی با نگاهی به چالش های این حوزه افزود: از دغدغه های این حوزه می توان گفت که هر نوآوری و نوآوری با مقاومت نظام سنتی مواجه می شود این عادت ها حل می شود حملات هکرها، سرقت و پروتکل های موجود برای هرکسی که با این منطقه آشنا نیست مشکل ایجاد می کند.

کشاورز در این زمینه ادامه داد: تا امروز که صحبت می کنیم ممکن است فردی موفق شده باشد ولت فری کد من را استخراج کند و این شماره را تغییر دهد. مانند شخصی که کارت بانکی شما را از جیبتان بیرون می آورد و از رمز عبور برای برداشت پول از دستگاه خودپرداز استفاده می کند. اما پس از گذشت ۱۵ سال از عمر شبکه بیت کوین، علیرغم تمامی حملاتی که تاکنون انجام شده، حملات هکری رخ داده است و با کمک این فناوری، این ریسک در شبکه های غیرمتمرکز کمتر خواهد بود.

مدیرعامل یوبیتکس توضیح داد: فرض کنید سیستم سرور ما در یک نقطه قرار دارد. اگر اتفاقی مثل زلزله یا جنگ بیفتد و سرورهای ما از بین برود، تکلیف دستگاه های خودپرداز و بانک های ما چه می شود؟ اگر این سیستم متمرکز به هر دلیلی از بین برود، سیستم پولی و مالی ما به کلی نابود خواهد شد. اما در پلتفرم بلاک چین، تمام اطلاعات تراکنش ها در تمام دستگاه های ماینر غیرمتمرکز موجود است. اگر اتفاقی بیفتد هیچ اتفاقی برای سیستم پرداخت نمی افتد. زیرا داده ها در جای دیگری موجود است. اما این تهدیدها همیشه برای ارزهای منطقه وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: همه ما نیازمند مدیریت ریسک هستیم. از برخی جهات، موفقیت کار و زندگی ما به توانایی ما در مدیریت ریسک بستگی دارد. ریسکی که ما در سیستم سنتی گذشته داریم بیشتر از فضای ارزهای دیجیتال است. با این حال، از آنجایی که این یک موضوع ادبی در حال ظهور است، مقاومت وجود دارد.

به گفته کشاورز، بسیاری از بانک ها و دولت ها تراکنش های مالی را با استیبل کوین های خود در بستر بلاک چین انجام می دهند. در این زمینه می توان از سراسر دنیا سرمایه گذاری کرد و سود کرد. این فناوری به طور معجزه آسایی یک فرصت جهانی برای تمامی کسب و کارهای بزرگ و کوچک ایجاد کرده است.

همانطور که می خواهید از پلتفرم بلاک چین استفاده کنید

مدیرعامل یوبیتکس گفت: از آنجایی که الان شرایط ما خاص است، این نظر من است. ما در مورد فناوری های پرداخت جدید صحبت می کنیم. فناوری های امروزی این امکان را به همه شرکت های کوچک و بزرگ دنیا می دهد تا مبادلات معاصر را بر اساس فناوری انجام دهند و سعی کنند منابع مالی خود را در این زمینه گسترش دهند.

کشاورز می‌گوید: «قدرت بلاک چین این است که می‌توانید از این فناوری هر طور که می‌خواهید استفاده کنید، همچنین ممکن است یک بیت‌کوین ۱۰۰۰۰۰ دلاری روزی به ۱۰۰۰ دلار تبدیل شود.

وی توضیح داد: محدوده نوسان در بورس ایران ۵ درصد است و محدوده نوسان باز وجود ندارد. اما وقتی صحبت از ارزهای رمزپایه یا بلاک چین می شود، اصلاً نوسانی وجود ندارد. اگر بیت کوین امروز با ۱۰۰۰۰۰ دلار معامله شود، ممکن است در ۴ ساعت آینده به ۱ میلیون، ۱۰۰ دلار یا حتی صفر برسد. این فضای باز در عرصه جهانی که امکان قدردانی از پول را فراهم می کند، مشروعیت کسانی است که به آن اعتقاد دارند. در واقع یک شبکه و یک اجماع وجود دارد.

مدیرعامل یوبیتکس توضیح داد: پول سه کارکرد دارد. یکی مشروعیت، ذخیره ارزش، دیگری قابل تقسیم است. تقسیم پذیری پول به ما امکان می دهد حرکت دارایی ها را شاخص کنیم. فناوری بلاک چین همه این مزایا را ارائه می دهد.

شفافیت و امنیت در صنعت بلاک چین

وی افزود: در صنعت بلاک چین وقتی پولی را از یک ولت به ولت دیگر منتقل می کنید، می توانید تمام تراکنش ها و زمان و تاریخ را مشاهده کنید. شفافیت، امنیت، سرعت و هزینه کم این بازار، دولت ها را بر آن داشت تا به آن روی بیاورند.

کشاورز گفت: در کشور ما با وجود همه مخالفت ها تصمیم گرفته اند از طریق قانون گذاری از این فضا استفاده کنند، درست است که دولت به ظرفیت این بستر توجه کند، اما مشکل وجود دارد. اگر قرار باشد بانک مرکزی مدیریت این حوزه را مطابق با شرایط تحریم به عهده بگیرد، فعالان این حوزه از همین حداقل کارکرد محروم خواهند شد. همه کشورهای دنیا از این ظرفیت ها استفاده می کنند.

مدیرعامل Ubitex اظهار داشت: ما می‌توانیم به Afiq پیشنهاد دهیم تا پلتفرم مبادلات مالی خود را بر روی یکی از باثبات‌ترین سکه‌های جهان پیاده‌سازی کند، کاری که اکنون BRICS انجام می‌دهد. BRICS روی مسائل کریپتو کار می کند. استفاده از ارزهای رمزپایه برای بسیاری از مبادلات مالی و ارزی در کشور پیشنهاد خوبی برای تمامی شرکت های ما از جمله شرکت های سرمایه گذاری خارجی است.

وی ادامه داد: در حال بررسی راه اندازی کیف پول دیجیتال برای تمامی شرکت ها و کارگزاری های خود هستیم. این موضوع نیاز به همکاری مجلس دارد. این بدان معناست که تمامی بانک ها، صندوق های بازنشستگی، صندوق های سرمایه گذاری دولتی و تمامی شرکت های کارگزاری می توانند مانند حساب های ارزی و ریالی، حساب دیجیتال داشته باشند و بخشی از دارایی های خود را در این حوزه ذخیره کنند.

کشاورز گفت: همه صندوق های بازنشستگی ما با وضعیت عجیبی مواجه هستند. اگر امروز حق بیمه پرداخت کنیم، باید سرمایه گذاری شود و در زمان بازنشستگی به ما پرداخت شود. وزیر امور اجتماعی اخیرا گفته است که حق بیمه و پول مستمری دریافتی را وصول می کنیم، زیان شرکت های تابعه را پرداخت می کنیم، زیرا شرکت های دولتی ضرر می کنند و ضرر می کنند. این بدان معنی است که این پول برای آینده، برای سرمایه گذاری های جدید یا به عنوان هزینه برای بازنشستگان استفاده نخواهد شد. بلکه این پول برای جبران اینرسی مدیریت و جبران ضرر مصرف می شود. یعنی من پیشنهادی برای اداره شرکت سهامی عام ندارم و شرکت سهامی عام ضرر می کند. دولت برای جبران ضررشان، هر ماه از حقوق بازنشستگی کارمندان به این شرکت ها پول می دهد تا در آینده سرمایه گذاری کنند. ما می توانیم بسیاری از پس انداز های بازنشستگی را به بیت کوین و سایر دارایی های دیجیتال تبدیل کنیم.

مدیرعامل یوبیتکس گفت: اگر روی یک استیبل کوین ریالی به توافق برسیم، شاید بتوان از آن برای تراکنش های مالی استفاده کرد و اگر سکه تولید کنیم و از آن برای جمع آوری دارایی ها استفاده کنیم، بتوانیم در زمینه فناوری های جدید گامی رو به جلو برداریم برای پروژه هایی مانند آلودگی هوا، محیط زیست و… هزینه می کنند، شاید بتوانیم با دوری از محدودیت هایی که در حوزه مبادلات مالی وجود دارد به خود و جامعه ایرانی کمک کنیم. تقویت همکاری های بین المللی از طریق فناوری های جدید با استفاده از ظرفیت های خوب داخل کشور می تواند پیشنهاد خوبی برای پذیرش فناوری های نوین پرداخت باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا