امیدها برای احیای چوکا احیا شد | یکی از عوامل نابودی کارخانه چوکا انتخاب مدیران سیاسی است
استاندار گیلان در جلسه بررسی مشکلات کارخانه چوکا با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: امید مردم گیلان غرب احیای این کارخانه و بازگرداندن آن به اوج اقتصادی است. .
افق میهن، هادی حق شناس در دیدار مدیران و کارگران کارخانه چوکا تلاش با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی که در سالن اجتماعات این کارخانه برگزار شد، با بیان اینکه علیرغم همه مشکلات وجود دارد، اظهار داشت: از کارخانه چوکا، ساختار آن دست نخورده و دست نخورده باقی ماند. ، تصریح کرد: این کارخانه در گذشته با سوءمدیریت های زیادی مواجه بود و مدت هاست در این وضعیت قرار دارد، بنابراین احیای کامل این واحد تولیدی زمان بر است.
وی با تاکید بر لزوم توجه به رفع بدهی های استانی کارخانه تلاش چوکا گفت: در خصوص بدهی های استانی کارخانه چوکا از دفاتر امنا تقاضای تسهیل در کار و تقسیم بدهی ها دارم.
استاندار گیلان عمده مشکلات کارخانه چوکا را بدهی های جاری دانست و بیان کرد: از بانک های رفاه و صنعت و معدن می خواهم برای رفع مشکلات سرمایه در گردش این واحد تولیدی تسهیلاتی ارائه کنند.
حق شناس با اشاره به سابقه شرکت چوکا و جدایی آن از شرکت شفارود که منجر به زیان راهبردی این مجموعه شد، افزود: در خصوص شرکت های چوکا و شفارود یک متولی دائم تصمیم گیری کند در غیر این صورت بار دیگر در مدیریت با مشکل مواجه خواهند شد. زمینه ما خواهیم بود
نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه چوکا متعلق به منطقه تلاش نیست بلکه متعلق به کل گیلان است و همه استان ها باید به فکر احیای این کارخانه باشند، افزود: امید مردم غرب استان برای احیای این کارخانه که زمانی ۴ هزار نفر داشت. نیرو اولین قطب تولید کاغذ در خاورمیانه بوده است.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود با بیان اینکه نیمی از جمعیت گیلان تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی هستند، افزود: استان گیلان فاقد بیمارستان عمومی تامین اجتماعی است و در این راستا از وزیر تعاون و همکاری تقاضا دارم. رئیس سازمان تامین اجتماعی توجه ویژه ای به این موضوع داشته باشد. .
استاندار گیلان با اشاره به تلاش هایی که در گذشته برای فروش زمین رشت الکتریک انجام می شد، تصریح کرد: به هیچ وجه اجازه فروش زمین رشت الکتریک را نخواهیم داد، بنابراین آمادگی برای استفاده از این ظرفیت برای ساخت مجتمع های رفاهی وجود دارد. برای کارگران
حق شناس با بیان اینکه ۱۷ نفر از مشمولان سازمان بهزیستی در آتش سوزی امامزاده ابراهیم شفت تمام اموال خود را از دست دادند، تصریح کرد: از وزیر کار تقاضا دارم دستوری به سازمان بهزیستی بدهد و هر کدام ۳۰۰ میلیون تومان به این خانوارها رایگان پرداخت کند. .
وی با اشاره به کمبود خودرو اورژانس اجتماعی در گیلان گفت: با صدور مجوز واردات خودروهای اورژانس اجتماعی با استفاده از ظرفیت منطقه آزاد انزلی می توان این مشکل را برطرف کرد.
استاندار گیلان با اشاره به تردد ۸۰ فروند کشتی با پرچم جمهوری اسلامی در دریای خزر، این رشد را نسبت به گذشته قابل توجه دانست و افزود: شرکت کشتیرانی کاسپین یکی از شرکت های زیرمجموعه شرکت شستا تامین اجتماعی است. سازمان و بزرگترین ناوگان دریایی دریای خزر است. همچنین به رشد تجارت دریایی منجر شد.
حق شناس با تاکید بر لزوم توجه به افتتاح مارینا منطقه آزاد انزلی و بندر انزلی افزود: با تامین زیرساخت ها و ایجاد اسکله های تفریحی و سرمایه گذاری مناسب در حوزه گردشگری دریایی می توان از کشتی های کوچک برای بین المللی بهره مند شد. سفرهای دریایی شهری در گیلان برای رونق گردشگری و اقتصاد. گرفت
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز با بیان اینکه توسعه ایران در گرو توسعه مناطق مختلف است، اظهار داشت: شرکت هایی در کشور هستند که موتور محرکه اقتصاد کشور هستند و مدیران و سپرده گذاران آنها باید در یک استان باشد، در غیر این صورت همان واحد باشد. پیشرفت نخواهد کرد.
وی با اشاره به ظرفیت بی نظیر کارخانه چوکا تلاش در خاورمیانه گفت: شرکت چوکا در خاورمیانه بی نظیر است که هر ساله به دلیل سوء مدیریت با افت مواجه بوده و اکنون از ۴ هزار کارگر به ۶۵۰ نفر رسیده است. با احیای ظرفیت های این مجموعه قابل احیا است. به اوج خود بازگردد
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر اراده برای اصلاح نظام مدیریتی در چوکا، تصریح کرد: برای شرکت چوکا باید ظرف مدت یک ماه مدیر متخصص با اولویت نیروهای مشخص شده تعیین شود، زیرا یکی از عواملی است که تخریب کارخانه چوکا انتخاب مدیران سیاسی بود. است
میدری یکی از دلایل مشکلات در حوزه واحدهای تولیدی بزرگ را جذب افراد غیر متخصص و غیرمتخصص دانست و بیان کرد: در مقطعی ۴۰۰ کارگر به کارخانه چوکا تلاش اضافه شد در حالی که نیازی نبود. برای جذب چنین نیرویی و همین امر باعث زمین گیر شدن این کارخانه شد.
وی با بیان اینکه شعار دولت چهاردهم در خصوص وفاق ملی محدود به حوزه های سیاسی و اجتماعی نیست، افزود: باید به دنبال وفاق اقتصادی برای رفع مشکلات این حوزه باشیم و با این رویه کارخانه چوکا را از سوء مدیریت نجات داده و آن را احیا کنیم. .
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی یکی دیگر از مشکلات کشور را عدم رفع موانع تولید دانست و تصریح کرد: در حال حاضر نمی توان برای حل کارخانه چوکا برنامه ای داد اما پیشنهاد می کنم مدیر با برنامه انتخاب شود. در مرحله اول و استفاده از ظرفیت. استفاده از چوب جنگلی تخریب شده برای افزایش تولید در کارخانه چوکا.
به گفته میدری، همکاری بین دستگاهی برای احیای کارخانه چوکا انجام شده و تیم کارشناسی علمی و دقیقی برای افزایش ظرفیت این کارخانه انتخاب می شود.
در ادامه این جلسه مدیران و کارگران کارخانه چوکا به بیان دغدغه ها و راهکارهای رفع مشکلات این شرکت پرداختند و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز بر لزوم کارشناسی دقیق برای رفع مشکلات و استفاده از آن تاکید کرد. تمام ظرفیت ها برای احیای این کارخانه.