اخبار بورس

اقتصاد دانش بنیان موتور محرکه صنایع در دنیا/ پتروشیمی اروند، آماده حضور در بازار سرمایه است

مدیرعامل پتروشیمی اروند گفت:

مدیرعامل پتروشیمی اروند گفت: سه سال است که آمادگی حضور در بازار سرمایه را داریم. اما هلدینگ خلیج فارس به عنوان سهامدار اصلی تصمیم گیرنده نهایی است.

محمدرضا کریمی، مدیرعامل پتروشیمی اروند در گفتگو با افق میهنوی در خصوص همایش پتروفن اظهار داشت: پتروشیمی اروند از دی او ماه گذشته فعالیت خود را برای کنفرانس پتروفن امسال آغاز کرد. با توجه به اینکه سال گذشته بحث های فنی زیادی داشتیم و نیازهای نوآورانه و فنی را بیان کردیم، پیشنهادات متعددی به دستمان رسید که برخی از آنها منجر به امضای تعهدنامه و در نهایت عقد قرارداد در نمایشگاه کیش و چندین نمایشگاه دیگر شد.

وی ادامه داد: در پتروفان نیز به صورت دوجانبه در جلسات مختلف امسال برای رفع نیازهای پتروشیمی اروند حضور داریم و از شرکت های دانش بنیان که به ما کمک می کنند و نیازهای ما را تامین می کنند، حمایت می کنیم.

مدیرعامل پتروشیمی اروند افزود: پتروشیمی و بهسازی سفری مستمر است. ما حدود ۲۰ درصد انرژی تولیدی پتروشیمی فجر را مصرف می کنیم. بهینه سازی انرژی برای ما بسیار مهم است. امیدواریم با تمرکز بر موضوعات انرژی، ساخت دستگاه و فناوری های نوین در این نمایشگاه پیشرفت هایی داشته باشیم.

کریمی در همین راستا ادامه داد: اقتصاد دانش بنیان نه تنها در ایران بلکه در سطح جهان باید به این موضوع توجه بیشتری شود. ما باید بتوانیم برخی فناوری ها را درونی و در نهایت تجاری سازی کنیم. در پتروشیمی اروند روی این موضوعات تمرکز کرده ایم.
کریمی همچنین گفت: پتروشیمی اروند ۶۷ پروژه کوچک و بزرگ در دست اجرا دارد. موفقیت های خوبی هم داشتیم. زمانی که ساخت داخل در کشور وجود داشت، گفتیم باید به شرکت های دانش بنیان اعتماد کنیم تا به هر چیزی که می خواهیم برسیم.

وی خاطرنشان کرد: کارخانه ای به نام استحصال اسید سولفوریک داشتیم که دوازده سال بود که از کار افتاده بود. ما نتوانستیم تجهیزات این دستگاه را تهیه کنیم زیرا دستگاهی با تکنولوژی بالا است. اما در عرض یک سال دو شرکت داخلی روی این واحد کار کردند و در نهایت تجهیزات آن بومی شد. این واحد هفته گذشته راه اندازی و مورد بهره برداری قرار گرفت. این یک شروع موفق پس از ۱۲ سال بود که می تواند نمونه ای از ایمان و اعتماد به شرکت های تولیدی داخلی باشد.

مدیرعامل این پتروشیمی گفت: شاید پتروشیمی اروند یکی از شرکت هایی باشد که بیشترین قدردانی را از شرکت های دانش بنیان و نوآور دارد و فضا را برای شرکت هایی ایجاد کرده است که می توانند پیشرفت کنند.

وی با نگاهی به عدم تعادل انرژی در کشور تصریح کرد: تا حد امکان در حال بهینه سازی هستیم تا عدم تعادل کشور را متعادل کنیم. تولید لیمو هیدروژن تولید می کند که ما از آن به عنوان سوخت در کوره ها استفاده می کنیم. امسال ما از هیدروژن به عنوان سوخت استفاده می کنیم. هر کاری برای بهینه سازی انجام دهیم، می توانیم عدم تعادل انرژی را در کشور برطرف کنیم.
کریمی گفت: اگر چرخ صنایع پایین دستی نچرخد چرخ ما هم به سختی می چرخد. اگر خریدهای داخلی به طور ناگهانی متوقف شود، یافتن بازارهای صادراتی بسیار دشوار خواهد بود. البته نترازی تاثیر مستقیمی بر تولید پتروشیمی اروند ندارد اما بر کسب و کار و صنایع پایین دستی ما تاثیر دارد.

نقدینگی یکی از چالش های بزرگ ماست. اما ما برای آن برنامه داریم. منابع پروژه PVC2 قرار است از محل کارخانه، نقدی و مابقی از طریق مشارکت در ساخت تامین شود. این یک تجارت برد-برد است. از طرفی منابع مورد نیاز پروژه را تامین می کنیم و از طرف دیگر مشتریان قراردادهای بلندمدت تامین خوراک را نیز دریافت می کنند.

مدیرعامل پتروشیمی اروند درباره عرضه سهام این پتروشیمی در بازار سرمایه گفت: سه سال است که آمادگی حضور در بازار سرمایه را داشته ایم اما به عنوان سهامدار اصلی، هلدینگ خلیج فارس نهایی است تصمیم گیرنده به دلیل شفافیت مالی و حسابرسی ها، مشکلی در روند تصویب نداشتیم.

پایان مقاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا