ورزشی

مهسا قربانی، داور زن ایرانی پس از ۴۰ روز بازداشت در دانمارک، آزاد شد

قربانی ، که به گفته وی ، قصد داشت برای پناهندگی به ادینبورگ سفر کند ، در ۵ دسامبر (۱ دی) دستگیر شده در فرودگاه کپنهاگ. وی به جعل ویزای شینگن متهم شد. با این حال ، وی در دادگاه توضیح داد که وی در ازای پرداخت ویزا را در Türkiye دریافت کرده است.

روزنامه Bladt اضافی دانمارک گزارش داد که Mahsa Ghorbani به دلیل برخی از مسائلی که تمایلی به صحبت در مورد آن ندارد ، مدتی را ترک کرده است. در زمان دستگیری ، وی در سالن ترانزیت فرودگاه کپنهاگ حضور داشت و قصد سفر به اسکاتلند را داشت ، اما به اتهام جعل اسناد دستگیر شد. پس از محاکمه ، دادگاه دانمارک تبرئه و وی را از این اتهام آزاد کرد.

دلیل

اتهام این سند علیه قربانی به دلیل مهر و موم در گذرنامه وی بود. این مجاری مربوط به ماندن در آلمان بود که بعداً جعلی بود. این امر باعث شد تا در دانمارک تحت پیگرد قانونی قرار گیرد.

اعتراف به پناهندگی در اسکاتلند

در دادگاه ، ماهسا غورباننی اظهار داشت که از ویزای خود بی خبر است و فکر می کرد قانونی است. وی همچنین اعتراف کرد که هدف اصلی وی از سفر به اسکاتلند درخواست پناهندگی است. وی توضیح داد که پس از سفر به چندین کشور شینگن ، وی قصد داشت به ادینبورگ برود و درخواست پناهندگی کند.

براساس این گزارش ، وی تنها یک ساعت در فرودگاه کپنهاگ متوقف شد ، اما در طی اسکن گذرنامه ، سیستم شناسایی ویزای اقامتگاه آلمانی وی جعلی را پیدا کرد.

روند آزمایش و تبرئه

در اولین جلسه دادگاه ، دادستان دانمارکی استدلال ماهسا غورباننی را مبنی بر اینکه ویزا از ویزا نادان بود ، رد کرد. وی تأکید کرد که قربانی ، به عنوان یک داور بین المللی که چندین سفر دارد ، مجبور شد از قانونی بودن اسناد خود اطمینان حاصل کند.

با این حال ، قربانی توضیح داد که پس از ترک ایران ، در Türkiye ، با شخصی که ویزا با هزینه بالایی تهیه کرده بود ، ملاقات کرد. سرانجام ، دادگاه اعلام كرد كه هیچ مدرکی مبنی بر آگاهی از جعل محل اقامت وجود ندارد و وی را از اتهام جعل تبرئه كرد.

واکنش پس از آزادی

پس از حکم دادگاه و ترجمه آن توسط مترجم ایرانی ، ماهسا غورباننی اشکهای شادی را ریخت. وی از کریسمس در بازداشت به سر برد و در دادگاه گفت که وی در زندان تحت درمان قرار گرفته است ، اما این اولین تجربه وی در زندان بود.

ماهسا قورباننی پیش از این در لیست داوران بین المللی فوتبال ایران قرار داشت. اما طبق اعتراف وی برای پناهندگی ، اکنون مشخص است که چرا هیئت منصفه فدراسیون فوتبال ایران در تلاش بود تا نام خود را از لیست داوران بین المللی حذف کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا