اخبار اقتصاد ایران

دلالان به دنبال تحمیل واردات برنج به دولت هستند | وارد کردن برنج با ارز آزاد هیچ توجیهی ندارد

معاون بهبود تولید گیاه جهاد معاون جالستا گفت: دلیل اصلی برنج گران در بازار عدم عرضه در بازار است و گفتند که دلالان به دنبال تحمیل واردات برنج به دولت هستند تا منافع مالی خود را تأمین کنند.

علی اکبر مکانغانی به خبرنگار ایسنا گفت ، با اشاره به افزایش بی سابقه قیمت برنج در یک ماه گذشته: “این افزایش قیمت برنج برای کشاورزان فایده ای ندارد زیرا کشاورزان ما در زمان برداشت محصولات خود را فروخته اند. و برنج باقی نمی ماند در دست کشاورزان.

وی گفت: دلیل افزایش حرکت برنج ، کمبود عرضه است ، و افزود: به دلیل شرایط مطلوب آب و هوایی و هزینه به موقع برنج در سال گذشته ، کشت برنج در مقایسه با سال قبل افزایش یافته و حتی در استانهای مازندران و گیلان دوم برنج داشت ، بنابراین افزایش قیمت به دلیل کمبود محصول کاملاً از بین می رود.

معاون بهبود گیاهان جهاد کشاورزی Golestan ادامه داد: کشاورزان امسال برنج را با افزایش جزئی در حدود ۵۰۰۰ تومن در مقایسه با سال گذشته به بازار عرضه کردند و فروشندگان برنج را از کشاورز حذف کردند. مناسب برای قیمت های بازار.

وی تأکید کرد که برخلاف محبوبیت آنچه باعث افزایش قیمت برنج شده است ، کمبود تولید اما کمبود عرضه است ، وی افزود: “زیرا در سالهای اخیر ما طی سالها کاهش برنج و برنج داشته ایم ، فروشندگان این فرصت و برنج از کشاورز خارج شده و سپس آن را نگه دارید و از بازاریابی آن جلوگیری کرد.

Mahghani گفت که دلالان سودآور به دنبال تحمیل واردات برنج به دولت هستند و می گویند وارد کردن برنج با ارز آزاد هیچ توجیهی ندارد و دولت باید برنج را به ارز دولتی برای مواد مخدر و کالاها مجبور کند ، که این یک سود است. این جریان زیادی به جیب دلالان می رود و به دنبال دستیابی به آن هدف است.

معاون مدیر تولید تولید کشاورزی جهاد گلستان برای پرورش زمین با منابع آب قابل اطمینان و کافی و همچنین تولید مجدد برنج در استان های مازندران و گیلان به عنوان روشهای خودکشی برای تولید برنج مورد نیاز در کشور. گلستان از منابع آب زیرزمینی برای کشت برنج استفاده می کند و افزایش کشت در استان مناسب نیست ، اما استان های گیلان می توانند با افزایش کشت و کشت ، به سد ، چشمه ها ، قنات ها و نزدیکی دریا دسترسی پیدا کنند. دوباره برنج کشور را دوباره تهیه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا