بانک و بیمه

عقب ماندگی گلستان از قافله اعتبار و تسهیلات| مسئولان فقط ابراز تأسف می‌کنند

بازار ، گروه استانی ؛ علیرغم موقعیت جغرافیایی ممتاز و منابع طبیعی فراوان ، استان گلستان به دلیل مشکلات ساختاری و مدیریتی هنوز قادر به استفاده از منابع مالی و امکانات نبود. مسئله بخش اندکی از تسهیلات بانکی گلستان و تخصیص منابع ملی همیشه مورد انتقاد کارمندان دولت در استان قرار می گرفت ، اما آنها فقط انتقاد داشتند و هنوز هیچ تأثیر مطلوبی در وضعیت ناگوار در استان نداشتند.

به گفته همین کارمند دولت ، علی رغم مهارت های بالای کشاورزی و ترانزیت ، استان مکان مناسبی برای جذب وسایل بانکها و اختصاص نهادهای دولتی نیست. این وضعیت به ویژه برای بخش خصوصی استان باعث ایجاد مشکلات جدی شده است. فعالان اقتصادی تأکید می کنند که علاوه بر مشکلات موجود در بخش کشاورزی و صنعت ، محدودیت های تأمین مالی جدی برای توسعه پروژه ها و پروژه های اقتصادی در Golestan در دسترس است. این فقدان صندوق نه تنها روند توسعه را کند می کند بلکه از پتانسیل در استان نیز جلوگیری می کند.

عدم تخصیص منصفانه منابع و امکانات بانکی در کشور

با توجه به این واقعیت که بسیاری از استان های دیگر کشور منابع موفقی را به دست آورده اند ، به نظر می رسد یکی از دلایل این مشکل دارای تکلیف مناسب منابع و امکانات بانکی به استانهای کمتری است. این عدم تعادل تخصیص منابع یک مانع جدی برای رشد اقتصادی و توسعه در استان گلستان است.

بنابراین ، کارمندان دولت و فعالان تجاری در استان دولت و بانک ها نشان می دهد که اصلاح فرآیندهای واگذاری منابع و تسهیلات شرایط بهتری برای سرمایه گذاری های پایدار و توسعه استان است.

گلستان در توزیع درآمد به یک دیدگاه ویژه از دولت نیاز دارد

معاون فرماندار امور اقتصادی فرماندار گلستن گفت: اگر استان هنوز یکسان باشد ، سطح درآمد گلستان هرگز در مقابل ما بالاتر نخواهد بود.

معاون فرماندار فرماندار گلستان: باید چندین سال یک دادخواست ویژه از طرف دولت برگزار شود ، تا استانهای کم نیز بتوانند پیشرفت کنند.

عبدالعلی کیان بیشتر افزود: “باید چندین سال یک دادخواست ویژه برای دولت وجود داشته باشد تا استان های پایین نیز بتوانند پیشرفت کنند.” واحدهای تولیدی استان در حال حاضر بسته و نیم در معرض دید قرار دارند و بسیاری از پروژه های نیمه مستقر در استان وجود دارد.

وی گفت: “ما سه پروژه از منطقه آزاد ، نیروگاه پتروشیمی و آلیباد را دنبال می کنیم و اگر بتوانیم تا پایان دولت این کار را انجام دهیم ، یک تغییر بزرگ در گلستان ایجاد می شود و دیگر نیازی به بودجه دولت نخواهیم داشت. “

گلستان مکان خوبی در تسهیلات بانکی نیست.

معاون وزارت امور سیاسی و اقتصادی وزارت امور اقتصادی همچنین در سفر اخیر به گلستن به استان مدیران اقتصادی گفت: مدیران دولت باید راه را برای سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی هموار کنند.

وهید مجید معتقد است که در شرایط فعلی ، اگر نتوانیم قدم برداریم و دولت در جلسات مختلف بر این امر تأکید می کند.

وی همچنین تأکید کرد که گلستان مکان خوبی در تسهیلات بانکی نیست و افزود که برخی از استان ها منابع را جذب می کنند و برخی از استان ها مانند Golestan برای جذب منابعی که باید اصلاح شوند ، ناموفق بودند.

معاون وزیر امور اقتصادی: ما برای اختصاص منابع ملی گلستان ملاحظاتی خواهیم کرد

معاون وزارتخانه سیاسی و اقتصادی وزارت امور اقتصادی امور اقتصادی گفت که ما در مورد واگذاری منابع ملی برای گلستان ملاحظاتی خواهیم کرد: با توجه به ظرفیت اکوسیستم و ترانزیت منطقه ، باید اقدامات لازم برای زنده ماندن از مسافران انجام شود. در گلستان

علاوه بر این ، نمایندگان استان موافق هستند که راه حل واقعی برای مشکلات اقتصادی استان تقویت بخش خصوصی و تسهیل روند اقتصادی است ، اما چرا سالهاست که اتفاقی در این زمینه رخ نداده است.

ما در کشور هیچ ناوگان نداریم ، مشکل عدم مدیریت مصرف است

رمضان علی سانگدوینی ، دبیر مجمع گلستان ، گفت که هیچ منبعی در کشور وجود ندارد و آنچه امروز این مشکلات ایجاد کرده است ، عدم مدیریت مصرف کننده است: اگر برنامه هفتم به خوبی اجرا شود ، باید به سمت مدیریت منابع حرکت کنیم. می تواند کشور را توسعه دهد.

وی گفت: “ما باید مسیر سرمایه گذاری را در برنامه هفتم باز کنیم.”

وی گفت: “من با بانک ها شکایت می کنم ، فقیرترین ساختمان ها در کشورهای اروپایی تعلق دارند ، اما در کشور ما برعکس است.”

“گلستان ۵ روز غذا و ۵ ٪ از امنیت غذایی این کشور را تحویل می دهد ، اما استان هیچ صنعت و درآمد ندارد و محصولات کشاورزی نیز خام است.

۵ ٪ از وام های توسعه گلستان برآورده نشده است

تأسف آور است که بدانید مدیران گلستین نیز در جذابیت وام های توسعه بسیار بد بودند. به گفته سید مهدی ماندائی ، معاون فرماندار امور مدنی گلستان ، تنها ۲ ٪ از این اعتبارات از گلستان امسال ۴۰۰۰ میلیارد اعتبار تحقق یافته است و مدیران استان به ۵ ٪ از این اعتبارات نرسیده اند.

نتیجه گیری از مشکلات ذکر شده نشان می دهد که مقامات استان گلستان در جستجوی الزامات اقتصادی و تعیین منابع لازم برای استان به حداقل رسیده اند. عدم بهره برداری از مشکلات کشاورزی ، ضعف در جذب امکانات بانکی و عدم وجود پروژه های پیگیری از عوامل اصلی در عقب ماندگی استان نیست. به نظر می رسد که مقامات ایالتی نیز گلستان را نادیده گرفته و اولویت های دیگر را در دستور کار قرار داده اند ، در حالی که این استان برای حل مشکلات اقتصادی و ایجاد سیستم عامل های توسعه با پتانسیل بالای خود نیاز به توجه ویژه ای دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا