ترندهای روز

محققان: شیر سوسک حدود ۴ برابر مغذی‌تر از شیر گاو است

افق میهن پایگاه داده اخبار تحلیلی (ofoghmihan.ir):

بسیاری از افراد ترجیح می دهند که نزدیک سوسک ها نباشند ، اما دانشمندان می گویند شیر یا ترشحات پس از زایمان می تواند در آینده نزدیک به یک نوشیدنی بسیار مغذی تبدیل شود. این شیر تقریباً چهار برابر بیشتر از مواد مغذی گاو است و محققان فکر می کنند که این امر می تواند به تأمین جمعیت رو به رشد کمک کند.

بیشتر سوسک ها شیر تولید نمی کنند ، اما گونه ای به نام Diploptera Punctate ، هنگام تولد کودک خود ، یک نوع شیر حاوی کریستال های پروتئین را برای تغذیه کودک خود آزاد می کند. این واقعیت که این حشره شیر تولید می کند. شگفت آور است ، اما آنچه تیم بین المللی محققان را به خود جلب کرد این بود که کریستال های این مقاله چهار برابر بیشتر از شیر گاو است. به طور کلی ، کریستال ها مانند غذای کامل هستند و پروتئین ، چربی و شکر دارند.

شیر سوسک ؛ نوشیدنی های بسیار مغذی

واضح است که شیر سوسک نمی تواند خرد شود. بنابراین ، دانشمندان ، به رهبری انستیتوی بنیادی و انستیتوی زیست شناسی پزشکی هند ، تصمیم گرفتند کریستال های پروتئینی سوسک را مسئول تولید شیر توالی کنند تا ببینند آیا می توانند به نوعی آن را در آزمایشگاه تولید کنند.

استخراج مواد مغذی از حشرات پدیده جدیدی نیست. Gourmet Grubb در آفریقای جنوبی حتی تا آنجا که بستنی ساخته شده از “entomilk” است ، پیش رفته است. این یک شیر غیرقانونی است که از حشرات بلند شده ساخته شده است. این شرکت می گوید Entomilk دارای پروتئین ، آهن ، روی و کلسیم بالا است.

بسیاری از کارشناسان بر این باورند که روش های زیادی برای دریافت مواد مغذی وجود دارد و لزوماً نیازی به مصرف شیر سوسک ندارند. ریانون لامبرت ، متخصص تغذیه ریانون لامبرت. [درباره استخراج پروتئین از سوسک‌ها] “روشهای بسیار ساده تر برای به دست آوردن انرژی کافی در رژیم غذایی وجود دارد.”

او می گوید ما دائماً شاهد ظهور “ابررسانا” های جدید هستیم که گفته می شود “باید” را به رژیم غذایی خود اضافه کنیم ، اما نباید فراموش کنیم که هیچ فوق العاده ای نمی تواند یک رژیم متعادل را جایگزین کند. تا زمانی که انواع کربوهیدرات ها ، پروتئین ها ، چربی های ضروری ، میوه و سبزیجات را مصرف می کنید ، دیگر نیازی به خوردن غذای معجزه آسا یا نوشیدنی نخواهید داشت.

یافته های محققان در ژورنال اتحادیه بین المللی کریستالوگرافی منتشر شده است.

منبع: دیجیاتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا