مصرف پایین ماهی در گیلان؛ رستورانهای تخصصی عرضه آبزیان بهندرت دیده میشود
Rostampour: Gilan باید به الگویی از مصرف ماهی و پردازش در کشور تبدیل شود
رئیس سازمان شیلات اظهار داشت که بازارهای تخصصی ماهی پیوند مفقود توسعه شیلات در شمال کشور است. این یک فرصت طلایی برای رستوران های غذاهای دریایی است.
حمزه روستامپور ، معاون وزیر امور خارجه جهاد و رئیس سازمان شیلات ، در اشرفیه و باندکیاشهر شرکت کرد و با اشاره به کاهش ۵.۵ درصدی نرخ تورم کشاورزی در ماه مارس. ماهانه ماه ، این روند را به عنوان نتیجه تلاشهای هماهنگ دولت ، تولید کنندگان بخش کشاورزی و پیگیری مؤثر نمایندگان مجلس ذکر کرد.
وی گفت: “با وجود مارس ، با موارد مهمی مانند ماه مقدس ماه رمضان و نوروز و همچنین اجرای برنامه توزیع کاللبرگ ، ما شاهد کاهش تورم بودیم که نشان دهنده عملکرد خوب در زمینه عرضه و توزیع کالاهای اساسی است.”
Rostampour با اشاره به مشارکت سازنده نمایندگان مجلس با وزارت کشاورزی جهاد ، گفت: “در این زمان ، نمایندگان تعامل و همراهی استان گیلان ، به ویژه آقای نجفی ، نماینده مردم آستانا اشرافی ، در این مورد ، نقش آفرینی او را در مورد مأموریت های منوطیک می کند. معیشت. “
وی گفت: “برای اولین بار در کشور ، قیمت واقعی و کیفی برنج محلی انجام شد و تأثیرات مثبتی بر بازار داشت.” “در زمینه چای ، به عنوان سیاست های اصلی وزارت به عنوان سیاست های اصلی وزارتخانه ادامه خواهد یافت.”
رئیس سازمان شیلات همچنین بر ضرورت تسهیل روند جذب سرمایه گذار در زمینه های شیلات مربوط به شیلات تأکید کرد و گفت: “یکی از اولویت های اصلی وزارت ، از بین بردن موانع سرمایه گذاری از طریق تجدید نظر در مقررات و قوانین غیر ضروری است.
Rostampour با بیان تجربه سرمایه گذاران که به دلیل رفتار مناسب مدیران جهاد کشاورزی جذب شده اند ، گفت: “ما باید رفتار و رفتار را به عنوان بخشی از سیاست توسعه خود در نظر بگیریم.” اگر مجبور به توسعه پایدار باشیم ، باید محیط را همراه با اشتغال و تولید در نظر بگیریم. بهره وری بدون سرمایه گذاری امکان پذیر نیست. “
وی همچنین از تشکیل رئیس جمهور رئیس جمهور دفتر مرکزی اقتصاد SEAL خبر داد و افزود: “با شکل گیری این سطح ملی ، تصمیم گرفته شده است که در استان های ساحلی با رئیس فرماندار و دبیرستان استان فعال شود.” این می تواند تغییر جدی در استفاده بهینه از منابع آب و توسعه ساحلی ایجاد کند. “
اولستامپور آماری را در مورد دستاوردهای شیلات این کشور ارائه داد: “سال گذشته ما بیش از ۶۰۰۰ تن صادرات محصولات شیلات داشتیم که بیش از ۲ میلیارد تومان ارز برای این کشور به ارمغان آورده است.” “این در مقایسه با سالهای گذشته بی سابقه است و نشان دهنده رشد صنعت است.”
وی با اشاره به ظرفیت های استان گیلان در آبزی پروری ، گفت: “دلسوز بودن با مردم این استان باعث شده است که من با دقت بیشتری به ظرفیت های موجود نگاه کنم.
رئیس سازمان شیلات: گیلان آبزی پروری می شود
با توجه به Diarmirza ؛ حمزه روستامپور ، معاون وزیر کشاورزی جهاد و رئیس سازمان شیلات این کشور ، در سخنرانی با اشاره به ظرفیت های استان گیلان در آبزی پروری ، تأکید کرد: “استان گیلان دارای بهترین ظرفیت های آبزی پروری ، چاه های کشاورزی مجاز و شرایط بی نظیر است.
وی با اشاره به محدودیت های منابع آب شیرین و زمین های کشاورزی ، وی افزود: “برای دیدگاه ما در مورد توسعه آبزی پروری ضروری است. در استانهایی مانند بوشر و هورموزگان ، سرمایه گذاری موفقی در کشت و ماهی های دریایی انجام شده است و نتایج خوبی داشته است.” ما همچنین باید این مسیر را در شمال کشور دنبال کنیم. “
Rostampour یکی از اولویت های اصلی شیلات را توسعه می دهد کشاورزی ماهی در مقیاس کوچک مانند مشاغل خانگی و استفاده بهینه از چاه های کشاورزی وی گفت: “توسعه این مشاغل علاوه بر ایجاد اشتغال پایدار ، اقتصاد محلی را تقویت می کند.” “مدیران استانی باید با همان رویکرد وارد میدان شوند.”
وی با اشاره به موانع سرمایه گذاران گفت: “اگر یک سرمایه گذار ماه ها در بین ادارات سرگردان باشد ، هیچ انگیزه ای برای ورود به آن نخواهد بود.” در گیلان ، برنامه ما معرفی فرصت های سرمایه گذاری شفاف ، واضح و دقیق است. “نوع شغل سرمایه گذار برای ما مهم نیست ، نکته مهم این است که امور مالی وارد چرخه تولید می شود و ما وظیفه داریم صفر تا ۱۰۰ مجوز و فرآیند را تسهیل کنیم.”
رئیس سازمان شیلات از مصرف کم آبزی پروری در استان گیلان انتقاد کرد: “برای استانی که دارای منابع آب و تولید ماهی است ، زیبا نیست که مصرف ماهی از سایر استان ها پایین تر باشد.” متأسفانه ، حتی در مراکز مهم مانند راشت و آنزالی ، رستوران های آبزی تخصصی دیده می شوند. “
وی گفت: “براساس گزارش فرمانداری ، بیش از ۵ میلیون نفر در نورووز وارد استان گیلان شده اند.” اگر هر یک فقط یک وعده غذایی ماهی مصرف می کردند ، بازار بزرگی برای محصولات شیلات وجود داشت. “اما فقدان زیرساخت هایی مانند بازارهای تخصصی ، غذاهای دریایی و گردشگری آبزی پروری این فرصت را از بین برده است.”
Rostampour با اشاره به نمونه هایی از موفقیت رستوران های تخصصی ماهی در شهرهایی مانند Tabriz و Arak گفت: “مصرف کننده به دنبال یک تجربه راحت و با کیفیت است.” “اگر ما نتوانیم نسل جدیدی از ماهی های فرآوری شده ، تمیز و آماده تهیه کنیم ، قطعاً از سبد غذای خانگی خارج می شود.”
وی گفت: “ما آماده هستیم تا سیستم عامل های حقوقی ، زیرساختی و تبلیغاتی را برای توسعه مصرف و تولید آبزی پروری در استان گیلان به همراه نمایندگان و مقامات استانی فراهم کنیم.” “امیدوارم که این برنامه ها را در سریعترین فرصت شاهد اجرای و جذب سرمایه گذاران در این بخش باشیم.”
عکس: Abolfazl Shukri