اخبار اقتصاد ایران

اگر چای می‌خواهیم باید املش را دریابیم | زمین فقط یک محصول نیست، میراث نسل‌هاست

فرماندار آملاش گفت که این شهر مدتهاست که در اولین و تولید چای در کشور قرار دارد ، اما برای حفظ این موقعیت باید تلاش بیشتری شود. وجود ۷۰۰۰ کشاورز و ده ها کارخانه چای در Amlash جایگاه ویژه خود را در صنعت چای کشور نشان می دهد

Diarmirza ، محمد مهدی موزافاری ، فرماندار Amlash ، با قدردانی از تلاش های ذینفعان این صنعت ، در دیدار با فعالان صنعت چای و مقامات شهری گفت: “تلاش ها و تلاش های کسانی که در صنعت چای دست دارند ، توسعه این محصول استراتژیک در شهر املاش است.

وی با اشاره به اعضای مؤثر شورای شهر در حل مشکلات و مشکلات صنعت کشاورزی و چای ، وی همچنین به دلیل حضور و همکاری آنها از دادستان ، فرمانده پلیس و فرمانده منطقه مقاومت بسیج قدردانی کرد.

فرماندار آملش بر اهمیت صنعت چای در تاریخ و هویت شهر آملش تأکید کرد: “این شهر مدتهاست که در وهله اول تولید چای بوده است ، اما برای حفظ این موقعیت باید تلاش بیشتری شود.” حضور ۷۰۰۰ کشاورز و ده ها کارخانه چای در Amlash جایگاه ویژه خود را در صنعت چای کشور نشان می دهد و خوشبختانه امروز ما شاهد افراد بیشتری هستیم که با چای ایرانی آشنا هستند. این به دلیل سخت کوشی همه فعالان در این زمینه است.

موزافاری ادامه داد: “ما باید به جایی برویم که طعم و صحت واقعی چای ایرانی را به مردم سراسر کشور می دانیم و این هدف حاصل نمی شود مگر اینکه با تهیه مقدمات و زیرساخت های لازم فراهم شود.” در همین راستا ، اقدامات تبلیغاتی خوبی انجام شده است ، اما یکی از راه حل های مؤثر برگزاری جشنواره ها و برنامه های مخصوص چای در AMLASH برای حفظ و معرفی صحیح این مارک است.

وی گفت: “اگر ما چای می خواهیم ، باید دریابیم.” کیفیت کیفیت Amlash شایسته ارائه در یک بسته بندی مناسب با یک هویت خاص است که به همه همکاری نیاز دارد.

فرماندار آملاش در ادامه به لزوم توجه به زیرساخت های اداری بخش چای در شهر اشاره كرد و گفت: “با وجود ظرفیت های ارزشمند آملاش در حوزه چای ، ساختار اداری موجود نیازها را برآورده نمی كند و ما رئیس جمهور محترم را می خواهیم كه فضای ویژه ای را برای كشاورزان و فعالان داشته باشد تا این ساختار را تقویت كنند و فضای خود را در صنعت ایجاد كنند.”

با توجه به Diarmirza ؛ موزافاری همچنین به یکی از نگرانی های کشاورزان در ابتدای فصل برداشت چای اشاره کرد و گفت: “در روزهای ابتدایی فصل چینه شناسی ، فشار بیشتری به کشاورزان وارد خواهد شد که گاهی اوقات باعث کیفیت برگهای سبز و کاهش آن از اول به دو می شود.” بنابراین ، ما انتظار داریم که تصمیمات و برنامه ریزی مطابق با شرایط خاص شهر برای حفظ کیفیت محصول انجام شود ، به منافع کشاورزان به درستی ارائه می شود.

انتقاد از فرماندار Amlash به دلیل ضعف در تهیه کود

همراهی کارخانه با کشاورزان باید در عمل دیده شود

فرماندار آملش در جلسه ای برای بررسی موضوعات صنعت چای در شهر آملش گفت: تلاش ها ، کمک ها و دلسوزی کشاورزان ، اعضای شورای امنیت و مدیران اجرایی نقش تعیین کننده ای در پیشبرد اهداف صنعت دارند. اگر یک کارخانه قانون چای را به موقع بپردازد ، این رفتار باید در معرض ظاهری حمایتی قرار بگیرد و از آن پشتیبانی شود ، زیرا ارتباط با افراد باید در عمل دیده شود.

وی با اشاره به مشکلات اخیر در توزیع کود شیمیایی ، وی افزود: “متأسفانه وضعیت تأمین و تحویل کود شیمیایی در مقایسه با سال گذشته رضایت بخش نیست. اگرچه شرایط کلی کشور قابل درک است ، اما باید توجه داشت که Amlash با ۲ تا ۶۰۰۰ هکتار از اراضی ما یکی از مهمترین و مهمترین مناطق Tea و Tea Tea است.

موزافاری تأکید کرد که آماری که در مورد تحویل کود در حدود ۲ ٪ دریافت کرده است ، تأکید کرد: امیدوارم که همکاران و نمایندگان کلاس و کشاورزان حقایق را در این جلسه بگویند تا بتوانیم تصمیم دقیق تری بگیریم.

با توجه به Diarmirza ؛ فرماندار Amlash همچنین از تأخیر در پرداخت هزینه های رفاهی به کشاورزان انتقاد کرد و گفت که کشاورزان ما به همراه مشکلات تولیدی با محدودیت های مالی روبرو هستند و انتظار پشتیبانی لازم را دارند.

وی همچنین به لزوم نوسازی تجهیزات کشاورزی و استفاده از امکانات در این منطقه اشاره کرد و افزود که تجهیزات کشاورزی در شهر به روز نیست و این یکی از نگرانی های جدی کشاورزان است. ما امیدواریم که با حمایت مقامات ، صندوق های چای و سایر مؤسسات بتوانیم گامی را برای تهیه تجهیزات مدرن برداریم.

موزافاری در ادامه به ظرفیت صادرات چای Amlash City اشاره کرد: یکی از واحدهای تولیدی این شهر در سال گذشته ۵ تن چای صادر کرد و این نشان دهنده توانایی بالای منطقه در صادرات است. این موفقیت مستلزم ادامه حمایت از معتمدین است.

وی همچنین به مشکلات برق در فصل برداشت چای اشاره کرد: سال گذشته با نتیجه گیری ، قطع برق به حداقل می رسید ، اما هنوز هم باید برنامه ریزی برای جلوگیری از افزایش و خاموش شدن در اوج کارخانه ها وجود داشته باشد.

فرماندار Amlash همچنین بر لزوم استفاده مؤثر از سرپرستان در شهر و استفاده از افراد باتجربه در بخش چای تأکید کرد و گفت: افراد بومی که با شرایط جغرافیایی و آب و هوایی منطقه آشنا هستند باید در ایستگاه های مدیریت و نظارتی مورد استفاده قرار گیرد. برخی از تصمیمات بدون هماهنگی با واقعیت منطقه به دلیل دانش کافی نیست و باید اصلاح شود.

فرماندار آملاش خواستار اصلاح دقیق و مدیریت سیستم پهنه بندی شد

با توجه به Diarmirza ؛ محمد مهدی موزافاری با اشاره به اهمیت شفافیت اطلاعات در سیستم های توزیع ورودی ، بر لزوم اصلاح ساختاری در سیستم پهنه بندی تأکید کرد.

وی گفت: تفاوت بین ظرفیت اعلامیه و نیاز واقعی برخی از مؤسسات کشاورزی ، از جمله کود به دلیل ضعف ساختار فعلی سیستم ، گفت: “ما بارها دیده ایم که میزان کود مورد نیاز مبتنی بر ظرفیت واقعی سیستم است. به عنوان مثال ، اگر نیاز واقعی شهر حدود ۳ تن باشد ، اما به دلیل وجود هزارم های ناعادلانه ، از منطقه بندی ناعادلانه ، از منطقه بندی ناعادلانه ، از منطقه بندی ناعادلانه ، از منطقه بندی ناعادلانه ، این منطقه از نظر نامشخص ، از منطقه بندی ناعادلانه ، از نظر منطقه ای ناعادلانه ، از این طریق ، از بین می رود ، به دلیل اینکه از نظر منطقه ای ناعادلانه است ، از بین می رود.

فرماندار آملش ادامه داد: در برخی مناطق ، بخش های جدیدی ایجاد شده و قطعات کوچکتر بوده اند. این امر باعث شده است تا افراد بیشتری از این ورودی برخوردار شوند و در نتیجه نرخ تقاضا غیر واقعی است. این سیستم باید به روز شود و با دقت بیشتری با وضعیت واقعی زمین و کاربران مطابقت داشته باشد.

وی تأکید کرد که موضوع زمین نه تنها منبع تولید است و خاطرنشان کرد: این سرزمین ها میراث نسل ها هستند و باید با دقت و حساس حفظ شوند تا بتوانیم این سرمایه ارزشمند را به آینده منتقل کنیم.

موزافاری ضمن اشاره به عدم حضور برخی از مقامات مرتبط در این جلسه ، ابراز امیدواری کرد که با حضور سازمان های اجرایی و توجه جدی مدیران استانی ، اصلاحات لازم در اسرع وقت انجام می شود.

عکس: Abolfazl Shukri

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا