ترندهای روز

یافته پژوهشگران چین: افزودن نمک به غذا می‌تواند خطر ابتلا به افسردگی را تا ۴۰ درصد افزایش دهد

افق میهن پایگاه داده اخبار تحلیلی (ofoghmihan.ir):

یک مطالعه جدید نشان داده است که اضافه کردن نمک بیش از حد به غذا نه تنها برای سلامت جسمی مضر است بلکه می تواند تأثیر منفی قابل توجهی بر سلامت روان داشته باشد. با توجه به نتایج این مطالعه ، رابطه مستقیمی بین مصرف بیشتر نمک و افزایش خطر افسردگی و اضطراب وجود دارد.

محققان دانشگاه علوم پزشکی چین ، که بیش از ۱۲ سال بیش از ۴۳۹،۰۰۰ بزرگسال انگلیس را مورد مطالعه قرار دادند ، شرکت کنندگان را بر اساس میزان نمک اضافه شده به غذا طبقه بندی کردند.

به گفته آنها ، افرادی که نمک را به وعده غذایی خود اضافه می کردند ۳۷ درصد بیشتر از کسانی که “هرگز یا هرگز” اضطراب بیشتری دارند ، دچار افسردگی و ۲۷ درصد اضطراب بیشتری می شوند. همچنین ، کسانی که “گاهی” یا “معمولاً” انجام می دهند ، خطر ۵ تا ۱۶ درصد را افزایش داده اند.

تأثیر نمک بر پیری بیولوژیکی

نکته جالب دیگر در این مطالعه نقش افزودن نمک و “پیری بیولوژیکی” است.

محققان می گویند مصرف نمک بیشتری با افزایش شتاب روند پیری بیولوژیکی همراه است. عاملی که به نوبه خود می تواند احتمال اختلالات روانی را افزایش دهد. آنها برای اندازه گیری این نوع پیری از دو شاخص پیشرفته ، KDM-BA و فنوژ استفاده کردند و نتایج نشان داد که پیری شتاب نقش واسطه ای در مصرف نمک و افسردگی و اضطراب دارد.

افسردگی و اضطراب یکی از شایع ترین اختلالات روانی در جهان است که به ترتیب بیش از ۲۸۰ و ۳۰۱ میلیون نفر را تحت تأثیر قرار می دهد و دلایل اصلی ناتوانی جهانی است.

این یافته ها برای اولین بار نشان می دهد که اضافه کردن نمک به غذا نه تنها برای قلب و کلیه ها مضر است ، بلکه می تواند مستقیم و غیرمستقیم بر سلامت روان نیز تأثیر بگذارد. محققان تأکید کرده اند که کنترل دریافت نمک می تواند یکی از راهکارهای ساده اما مؤثر در جلوگیری از اختلالات روانی باشد.

منبع: دیجیاتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا