اخبار بورس

بازار‌های جهانی گوش به زنگ و در انتظار یک اشاره

همه به دنبال یک نقطه امن هستند.

در میان ابهامات سیاسی و اقتصادی ، بازارهای جهانی جهان چیزی جز طلا پیدا نکرده اند. این نفت از ترس از دست دادن تقاضا پس گرفته شد و فدرال رزرو هنوز در حاشیه تصمیم است. این گزارش داستانی در مورد نبرد بی اعتمادی ، آشفتگی و امید در دنیای آشفته امروز است.

گزارش بورس اوراق بهادار؛ ؛ بازارهای جهانی طی چند هفته گذشته تحولات چشمگیری را تجربه کرده اند. از رکورد جدید قیمت طلا گرفته تا زباله های نفتی قابل توجه ، کاهش شاخص های آینده وال استریت و نگرانی های روز افزون در مورد استقلال فدرال رزرو. تعدادی از عوامل ژئوپلیتیکی ، سیاستمداران متناقض و نوسانات جدی در بازارهای سرمایه تصویری پیچیده از آینده اقتصادی جهان را به خود جلب کرده است.

طلا نرده در وحشت

طلا به عنوان یکی از مهمترین دارایی های امن در هنگام بی ثباتی به قیمت تاریخی خود رسید و به ۲ دلار در هر اونس افزایش یافت. این رشد قابل توجه عمدتاً به دلیل ضعف شدید دلار آمریکا ، افزایش فشار در فدرال رزرو از طریق کاخ سفید و افزایش فشارهای تجاری بین المللی ، به ویژه در محور ایالات متحده و چین بود.

بازار جهانی

در حالی که رئیس جمهور ترامپ تهدید کرده است که رئیس جمهور فدرال رزرو جروم پاول را برکنار کرده و بر لزوم کاهش نرخ بهره تأکید می کند ، بازارها به خطر سیاست پولی و کاهش استقلال بانک مرکزی ایالات متحده واکنش نشان می دهند. چنین نگرانی هایی به طور طبیعی منجر به دارایی هایی مانند طلا می شود که به سرمایه گذاران اعتماد بیشتری در زمان بحران ارائه می دهد.
افزایش مداوم صندوق های طلا و رشد خریدهای طلا از طریق بانکهای مرکزی نیز روند صعودی را تقویت کرده است. تحلیلگران بانک مانند گلدمن ساکس حتی پیش بینی کرده اند که طلا می تواند تا اواسط سال به ۵ دلار آمریکا برسد.

شاخص های آینده در ایالات متحده هفته با کاهش نسبی اتفاق افتاده است. Dow Jones ‘5 -Unit -langelig و کاهش مشابه در S&P ۲۰۰ و Nasdak نشان می دهد که بازاری برای دولت به سیاست اقتصادی دولت گزارش شده است. تهدیدهای ترامپ برای پاول و اصرار در کاهش نرخ بهره همزمان با جنگ تجاری ابهامات قابل توجهی را ایجاد کرده است.

تنش های سیاسی و تقاضا برای تقاضا

در این میان ، شرکت هایی مانند نتفلیکس توانستند از اثرات مستقیم تعرفه ها دوری کنند ، اما به نظر می رسد موج دوم عواقب اقتصادی در قالب کاهش مصرف بودجه و افزایش تورم است. سایر غول های اقتصادی به زودی نتایج مالی خود را اعلام می کنند و تحلیلگران امیدوارند که این گزارش ها برخی از نگرانی ها را کاهش دهد.
با این حال ، شرکت هایی مانند تسلا به وضوح مدل ارزان تر خود را از مدل Y به تأخیر می اندازند تا هزینه ها و نوسانات موجود در زنجیره تأمین را افزایش دهند. حتی واکنش بازار به روابط نزدیک بین مدیرعامل تسلا ایلان مسک با ترامپ نیز یک عامل سیاسی است که تأثیر طولانی مدت بر برند این شرکت دارد.
بازار نفت ؛ تحت فشار از توافق نامه ها و ترس از رکود اقتصادی
از طرف دیگر ، معادله روغن است که در معرض بیش از ۲ ٪ قرار گرفت. علائم پیشرفت در مذاکرات ایران ایالات متحده امید به بازگشت نفت ایران در بازار را افزایش داده است. ایالات متحده اخیراً پالایشگاه چینی را برای واردات نفت از ایران تصویب کرده است.

بازار جهانی

تحلیلگران معتقدند که تمام پیشرفت در مذاکرات هسته ای می تواند اتاق تقاضا را تغییر داده و پیشنهاد را در مدت کوتاهی افزایش دهد. به خصوص از آنجا که ائتلاف OpcPlus در ماه آینده ۶۰۰۰ بشکه در روز افزایش می یابد ، یک بازار فزاینده در بازار تقویت می شود.

از طرف دیگر ، بازار انرژی ، مانند بازارهای مالی ، تحت تأثیر عدم اطمینان گسترده ناشی از تعرفه ها و رکود احتمالی اقتصاد جهانی است. براساس بررسی اخیر رویترز ، احتمال رکود در اقتصاد ایالات متحده در شش ماه آینده حدود ۵ درصد افزایش یافته است که می تواند منجر به کاهش جدی تقاضا برای بزرگترین مصرف کننده نفتی جهان شود.

ثبات در برابر شوک های تجاری

در این میان ، بانک مرکزی چین تصمیم گرفته است تا نرخ سود اصلی وام را برای ششمین ماه پیاپی ثابت نگه دارد. این رویکرد نشان می دهد که پکن ترجیح می دهد به جای کاهش ، از ابزارهای مالی برای ارتقاء اقتصاد استفاده کند. نرخ سود وام یک ساله ۴.۹ درصد و نرخ سود پنج ساله ۴.۹ درصد باقی مانده است. اگرچه این نرخ ها در پایین ترین سطح تاریخی خود قرار دارند ، تحلیلگران بر این عقیده هستند که کاهش بیشتر دیگر تأثیر قابل توجهی نخواهد داشت. در نتیجه ، تمرکز چین بر تحریک تقاضای ملی ، به ویژه در بخش مصرف ، به منظور جبران تأثیرات منفی تعرفه های ایالات متحده است.

دنیایی که بین سیاست ، ترس و سرمایه قدم می زند

با وجود همه تقاطع ها و احساسات ، چشم انداز اقتصادی جهان تصویری نگران کننده و پر جنب و جوش را نشان می دهد. رویارویی بین دستورالعمل های غیرقابل پیش بینی ایالات متحده ، مقاومت بانک های مرکزی در برابر استقلال و تلاش برای تحکیم بازارهای مواد اولیه ، نوعی بی ثباتی ساختاری در اقتصاد جهانی را تثبیت کرده است. سرمایه گذاران در چنین جو باید بین بنادر ایمن مانند گزینه های طلا و کوتاه مدت در بورس سهام را انتخاب کنند ، در حالی که نفت نیز در معرض پیشنهاد و فشار تقاضا قرار دارد. از این گذشته ، آینده نه تنها داده های اقتصادی یا گزارش های درآمد ، بلکه کیفیت دولت و تصمیم گیری سیاسی برای بازگرداندن اعتماد به بازار است.

پایان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا