ارزهای دیجیتال

ضرورت بازگشت به قانون تغییر ساعت رسمی در ایران/ لغو قانون تغییر ساعت به هدررفت 1200 مگاواتی برق دامن زد!

اختیارات دولت برای تغییر ساعات رسمی کشور و تعیین ساعات کار کارمندان توسط هیئت مدیره تصویب شد و به پارلمان تحویل داده شد. براساس این قانون ، دولت ممکن است ساعت رسمی کشور را به گونه ای تغییر دهد که ساعت رسمی این کشور تا یک ساعت و تا پایان سال جاری به دولت سابق بازگشت.

براساس اخبار تجاری ، تغییر در ساعت رسمی در کشور قانونی بود که براساس آن هر سال ساعت رسمی کشور در ۲۴ ساعت اول فروردین یک ساعت کشیده شد و ۲۴ ساعت در آخرین روز تابستان ، ۳۱ سال ۳۱ ساله به حالت عادی برگشت. هدف از این عمل استفاده از نور و روشنایی روز بیشتر بود.

از ۱۰ فروردین دولت دیگر نتوانست با تصویب “قانون در مورد قانون در ساعت مچی زمین” در پارلمان ، قانون تغییر قانون را اجرا کند. با این حال ، تجربه عدم تغییر ساعت رسمی کشور در دو سال گذشته نشان می دهد که مصرف برق افزایش می یابد. دلیل این افزایش مستقیماً با شرایط خاص آب و هوایی و جغرافیایی ایران مرتبط است.

سرانجام روز یکشنبه ۳۱ ، مقامات دولت برای تغییر ساعت رسمی کشور و تغییر ساعات کار کارمندان دولت تصویب شد. طبق قانون ، نمایندگان تصمیم به تغییر ساعت رسمی کشور و ساعات کار کارمندان دولت را تصویب کرده اند.

علاءالدین رافیزاد ، رئیس سازمان اداری و کار دولتی اردیبهشت وی گفت: “تغییر ساعت در صرفه جویی در مصرف انرژی تأثیر دارد.” هفته گذشته ، قانونی توسط دولت تصویب شد كه پارلمان دولت به خود اجازه می داد در مورد ساعات كار تصمیم بگیرد.

وی گفت: “تصمیم برای تغییر ساعت رسمی دو جنبه دارد.” اولین مورد این است که دولت می تواند ساعت رسمی و دیگری ساعات کار کارمندان دولت را تعیین کند. در این زمینه ، لازم است در مورد تغییر در ساعت رسمی کشور و تأثیرات آن بر مصرف انرژی بررسی شود تا نیاز به قانون برای تغییر ساعت رسمی باشد.

تا چه اندازه تغییر در قانون رسمی بر مصرف برق تأثیر می گذارد؟

براساس گزارش ویژه شرکت مدیریت شبکه برق ایران ، تأثیر ساعت رسمی این ایالت به طور متوسط ​​۲ مگاوات در روز در بار برتر و پس انداز ۲ مگاوات ساعت انرژی ارزش دارد. این پس انداز در اداره شبکه برق کشور به طور قابل توجهی مؤثر است و مطابق با ظرفیت تولید نیروگاه ۲ میلی متر است.

تاکنون اهمیت افزایش بهره وری انرژی چندین بار تأکید شده است و اقدامات برای افزایش بهره وری و کاهش مصرف می تواند اثرات قابل توجهی در کاهش انرژی داشته باشد. بازگشت به تجربه جهانی تغییر ساعت رسمی کشور برای استفاده از نور روز حداقل می تواند بخشی از برق را جبران کند.

تأثیر تغییر در ساعت رسمی کشور بر مصرف انرژی نیز توسط مدیرعامل Tavanir تأیید شد.

مصطفی رجابی مشهادی ، مدیرعامل شرکت Der Tavanir ، روز ۲۷ فروردین در مصاحبه تلویزیونی ، جلسه مشاوره اسلامی تصمیم گرفت تا مقامات دولتی را به منظور تغییر ساعت کشور در پایان سال به عهده بگیرد. بنابراین ، امکان تغییر رسمی ساعت کشور به مدت دو سال امکان پذیر نبود.

وی گفت: “تخمین زده می شود که تغییر ساعت در اوج شب تقریباً یک درصد یا بیشتر است.” شرکت مدیریت شبکه برق ایران همچنین تخمین زده است که معادل ۱۰۰۰ مگاوات -kernkraftwerk از بوشور ساعت رسمی کشور را نجات دهد.

وی همچنین ساعات کاری کارکنان را ادامه داد: طبق گفته هیئت مدیره ، این پیش بینی شده است خرداد تا ۱ شهریور ماه دفاتر انجام می شود.

لغو قانون تغییر ساعت و اوایل دو سال کار کارمندان دولت در دو سال گذشته تأثیر قابل توجهی در روند مصرف انرژی و انتقال ساعات کار کارمندان در قله های قدرت داشته است. موضوعی که باید تحت تأثیر آب و هوای ایران مورد بررسی قرار گیرد.

چرا تغییر ساعت رسمی برای ایران ضروری است؟

بخش اعظم ایران در منطقه خشک و نیمه خشک واقع شده است. تابستان و زمستان بسیار گرم و طولانی با روزهای کوتاه و شبهای طولانی باعث وابستگی به خنک کننده و انرژی گرمایش در ایران شده است.

در چنین شرایطی ، بهینه سازی زمان فعالیت های انسانی با زمان روشنایی طبیعی می تواند تأثیر مستقیمی بر مدیریت مصرف انرژی داشته باشد. فعالیت فعالیت ها بسته به شرایط فصول گرم و سرد متفاوت است.

روزها در تابستان طولانی تر است و خورشید از ساعت پنج صبح طلوع می کند ، در حالی که فعالیت های اداری و آموزشی معمولاً از ساعت هفت یا هشت آغاز می شود. بدون تغییر ساعت رسمی ، ساعات اولیه صبح که خنک تر و در نور هستند ارزان تر هستند و کمتر دستگاه های خنک کننده مورد نیاز هستند. در دو سال گذشته و به دلیل عدم موفقیت ساعت رسمی کشور ، ساعات اولیه صبح صبح به چهار نفر منتقل شده است. ساعتی که بهینه نشده است.

از طرف دیگر ، بخش بزرگی از فعالیت ها به ساعات گرمتر و بیشتر مورد استفاده روز منتقل می شود که باعث افزایش مصرف برق در صبح و در اوج زمان بعد از ظهر می شود. به منظور جبران این اقدام ، دولت با کارمندان در محل کار روبرو شد. این امر منجر به انتقال ترافیک به ساعات اولیه صبح شد و در نهایت تأثیر معنی داری در استفاده بهینه از روشنایی صبح اول نداشت.

در فصل پاییز و زمستان ، هنگامی که طول روز کوتاه تر ، ثبات ساعت رسمی کشور در زمان فعالیت ها با تاریکی هوا منجر شد و مردم مجبور بودند در اوایل صبح از سیستم های روشنایی و گرمایشی استفاده کنند. این امر باعث افزایش مصرف برق در کشور شده است.

در زمستان به دلیل استفاده همزمان از روشنایی و گرمایش ، مصرف گاز و برق به طور فزاینده ای در اوایل صبح صبح صبح افزایش یافته و فشار بیشتری را بر روی شبکه توزیع برق اعمال می کند. این تأثیر قابل توجهی در مصرف برق و گاز در شهرهای بزرگ به ویژه در دفاتر ، مدارس و مراکز تجاری دارد.

نیاز به تغییر ساعت رسمی کشور به همراه اقدامات ساختاری

اگر ساعت رسمی کشور را تغییر دهید ، اگرچه ظاهراً یک قدم ساده است ، از حمایت علمی و اقلیمی در بسیاری از کشورهای جهان استفاده می شود.

لغو این تغییر ، صرف نظر از خصوصیات جغرافیایی ، نه تنها به نظم اجتماعی یا پس انداز دست یافت ، بلکه با افزایش بار شبکه و مصرف انرژی به هزینه های گسترده برای کشور. بنابراین ، به نظر می رسد بازگشت به قانون تغییرات رسمی ساعت در کشور ضروری است.

علاوه بر نیاز به تغییر ساعت رسمی در کشور ، لازم به ذکر است که مشکل برق فقط با تغییر ساعت حل نمی شود.

انرژی در کشور در ده سال گذشته قابل توجه و در حال افزایش است. دلایل اصلی این بحران ، فرسودگی تجهیزات و زیرساخت های انرژی ، رشد مداوم مصرف داخلی ، عدم وجود یک سرمایه گذاری مؤثر در توسعه ظرفیت جدید ، کاهش کارآیی نیروگاه ، توسعه انرژی های تجدید پذیر و غفلت از بهینه سازی مصرف عوامل اصلی در این بحران است.

در سالهای اخیر ، تولید برق به ویژه در بخش های داخلی و صنعتی از رشد مصرف باقی مانده است. این نشان می دهد عدم سرمایه گذاری در زیرساخت های انرژی ، نیروی انرژی صنایع ، استفاده گسترده از دستگاه هایی با دستگاه شکسته بالا در خانه ها و کارخانه ها و همچنین عدم وجود دستورالعمل های مؤثر برای بهبود بهره وری و فن آوری های جایگزینی با استفاده کم است.

وزیر انرژی عباس علیبادی فروردین وی در توجیه مدیریت مصرف برق ، دریافت که زمان اوج فراتر از آن است: با اوج نیاز برق به ۶۰۰۰ مگاوات در تابستان آینده و ظرفیت تولید ۶۰۰۰ مگاوات ، این کشور دارای کسری بیش از ۶۰۰۰ مگاوات است.

به گفته مدیرعامل Tavanirs ، بازگشت به قانون رسمی ورود به کشور ، معادل نیروگاه ۱۲۰۰ مگاوات را نجات می دهد. بنابراین ، تنها بخش کوچکی از ۲۰،۰۰۰ مگاوات هنگام بازگشت این قانون جبران می شود.

سرانجام ، لازم به ذکر است که این کشور ، اگرچه اثرات بازگشت به قانون تغییر ساعت رسمی دولت برای کاهش مصرف انرژی ، نیاز به اقدامات اساسی در زمینه زیرساخت های انرژی برای جبران ۲۰،۰۰۰ مگاوات دارد.

اطلاعات بیشتر در مورد گزارش در مورد نادیده گرفتن تجربیات جهانی با لغو تغییر رسمی ساعت رسمی در اخبار تجاری.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا