اقتصاد جهان

رئیس مجمع جهانی اقتصاد کناره گیری کرد

کلاوس شواب از رئیس مجمع جهانی اقتصاد (WEF) استعفا داد و طبق خبر خبرنامه Tasnim ، بیش از پنج دهه از رهبری سازمانی به پایان رسید که در سال ۱۹۷۱ تأسیس شد.

این نشست که به عنوان نشست سالانه رهبران سیاسی و اقتصادی جهان در محل اقامت کوه داووس در سوئیس شناخته می شود ، به همراه بنیانگذار آن به سمبل جهانی سازی تبدیل شده است.

مجمع اقتصادی جهان روز دوشنبه پس از جلسه هیئت مدیره فوق العاده در روز دوشنبه ، سال ۸۷ ساله ، این تصمیم را اعلام کرد.

وی در بیانیه ای که توسط این جلسه منتشر شده است ، به هیئت مدیره گفت: “طبق آخرین اعلامیه من ، تصمیم گرفتم بلافاصله از ریاست جمهوری و عضویت هیئت امنا استعفا دهم.

گفته می شود شواب ، مهندس و اقتصاددان آلمانی ، مجمع جهانی اقتصاد را به منظور ارتقاء همکاری بین بخش خصوصی و دولتی و همگرایی جهانی تأسیس کرده است.

طبق این عنصر ، وی به عنوان یکی از مدافعان پرشور وابستگی جهانی در دوران ریاست جمهوری شناخته شد. شواب معتقد بود که همکاری های بین المللی برای حل چالش های پیچیده مانند تغییرات آب و هوا ، نابرابری و اختلالات تکنولوژیکی از اهمیت اساسی برخوردار است.

با گذشت سالها ، شواب اجلاس سالانه داووس را به یکی از بهترین رویدادهای شناخته شده جهانی تبدیل کرده است. این رویداد باعث شد تا روستای سوئیس داووس به عنوان یک رهبر سیاسی ، مدیران و شخصیت های برجسته برای بررسی دستور کار سال ، به عنوان یک رهبر سیاسی ، مدیران و شخصیت های برجسته به بخش ثابت تقویم بین المللی تبدیل شود.

در دوران ریاست جمهوری شواب ، مجمع جهانی اقتصاد تأثیر فزاینده ای داشت ، اما انتقاداتی نیز دریافت کرد. این سازمان متهم به نخبه گرا و بی اعتنایی به نگرانی های عمومی تر بود.

شواب مدتها قبل از پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ۲۰۱۶ و هماهنگی جمعیت انگلیس برای ترک اتحادیه اروپا امسال واکنش های منفی نسبت به جهانی سازی پیش بینی کرده بود.

این دو رویداد به طور کلی به عنوان نشانه ای از افزایش نارضایتی از سیستم اقتصادی جهانی دیده می شدند.

شواب در مقاله ای که در سال ۱۹۹۶ با همکاری دیگران در سه گانه بین المللی هرالد منتشر شد ، هشدار داد: افزایش واکنش های منفی به پیامدهای جهانی سازی ، به ویژه در دموکراسی های صنعتی ، تأثیرات بسیار مخرب بر فعالیت اقتصادی و ثبات اجتماعی در بسیاری از کشورها خواهد داشت.

وی افزود: جو در این دموکراسی ها فضایی از درماندگی و ترس است که دلیل ظهور نوع جدیدی از سیاستمدار پوپولیستی را توضیح می دهد. “

مجمع اقتصادی جهانی اعلام کرده است که پیتر بارتکباک-کونته ، مدیرعامل پیشین نستله و معاون رئیس جمهور فعلی مجمع ، به عنوان رئیس مقدماتی منصوب شد تا روند جستجوی جانشین ثابت را آغاز کند.

پایان پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا