ترندهای روز

گذر از باتلاق‌ها برای طعم نان تازه

افق میهن پایگاه داده اخبار تحلیلی (ofoghmihan.ir):

پیام ما: گردشگری خوراک پدیده جدیدی در دنیای گردشگری نیست. افرادی که مایل برای طعم دادن به یک وعده غذایی در منشأ اصلی خود ، یا شرکت در یک کلاس آشپزی یا شرکت در یک نمایشگاه قاره ای ، در جهان ، در جهان کوتاه نیستند. اما گزارشی از گاردین اخیراً از پدیده نوظهور می گوید ؛ از شاخه ای از گردشگری خوراک با عنوان “گردشگری نانوایی”.

در این گزارش ، کریس مارشال در مورد تجربه کسانی که از جاده عبور می کنند و سختی های زیادی دارند ، تأمل می کند. وی گزارش خود را آغاز کرد: “در حالی که این تور به مناسبت است ، نانوایی اکنون جایگزین شده است ؛” مردم روزها ، آخر هفته ها یا حتی تعطیلات خود را صرف جستجوی نان یا کرویز می کنند. “دی جانسون »دانشمند. آنها راه های طولانی را برای خرید و تجربه یک نان خوب یا طعم شیرین طی می کنند. وارن درباره سفر آنها گفت: “گاهی اوقات ما مجبور بودیم از ناهموار و باتلاق عبور کنیم.” وی به چند ساعت سفر به نانوایی در مناطق دیگر اشاره می کند ، اما می گوید: “ما در مقایسه با گردشگران حرفه ای ، نان آماتور در نظر گرفته شده ایم” او می گوید: “صدای وسوسه انگیز نان های عسل در نانوایی Popetti Draf در Dolglaw Wells ، و همسر من. او هر دو ارزش سفر را داشتند.

تأثیرگذار شبکه های اجتماعی همچنین به دنبال شیرینی های زیبایی برای پر کردن فیدهای خود هستند ، اما هوس کوروش در نانوایی ها بیش از این است. در کره نیز هواداران این شکل از گردشگری هر روز در حال افزایش هستند. برخی از آنها با قطارهای شبانه از شهر به شهر می روند تا در صبح اول به نانوایی محبوب خود برسند و نان خود را خریداری کنند. تاموس اوونز و هتی نیبلت ، یک زن و شوهر در دوچرخه سواری ، تقریباً دو ساعت با چاقو برای رسیدن به نانوایی چاقو زدند. “من کروات را دوست دارم!” وی می افزاید: “حتی در زمستان ، هنگامی که درجه حرارت منفی بود ، ما در صف ایستاده بودیم.” این زوج در تلاشند تا به همان اندازه که می توانند از نانوایی های ارائه شده در کتاب بهترین نانوایی انگلیس ، که سال گذشته منتشر شد ، بازدید کنند.

مادر و دختر ، چی و کارین تاکیتا از ایباراکی در ژاپن ، همچنین در سفر خود به انگلیس نانوایی های لندراس را شامل می شدند. بعد از اینکه کارین در اینستاگرام به نانوایی معرفی شد. تجربه آنها نگاه کاملاً جدیدی به نان های سنتی انگلیس کرد. مخصوصاً نان معروف گرم متولد شده. “عالی بود!” حتی مادرش که قبلاً فکر می کرد این نان ها خشک و خوشمزه است ، اکنون تغییر کرده است.

مجله بریتانیایی بیکر معمولاً نانوایی های برتر انگلیس را معرفی می کند و گردشگران نان از این مجله به عنوان مرجع برای آشنایی با نانوایی های جدید یاد می کنند. سیسیل برگس ، که در خارج از نانوایی نشسته است ، با دختر ۶ ساله اش ، بلا ، توضیح می دهد که چگونه او برای اولین بار با یک نانوایی محبوب دیگر ، با عشق با صنعتگر در کندال روبرو شد. نانوایی که بریتانیا بیکر یکی از بهترین ها را در انگلستان معرفی کرده است: “من بیش از یک ساعت سوار شدم ، از خانه والدینم در بارنارد کسل ، از کوه پنس ، فقط برای خرید خمیر ترش. همه فکر می کردند که من دیوانه ام. اما این برای من ارزش آن را داشت!” با تشکیل پرونده خامه ای همراه با پسته جوانه خود.

نانوایی Tŷ Melin ، که به معنی “خانه آسیاب” است – توسط آنگراد کاناوی و شریک زندگی آن ، لنز گاردنر تأسیس شد. آنها چهار شاخه در جنوب ولز دارند که همه آنها پخته شده اند ، Croys Bomb: پوسته ای با پوسته ای که پر از شکلات ، فندق یا کارامل است و اکنون به یک پدیده شبکه های اجتماعی تبدیل شده است. کانوی می گوید: “واکنش ها فراتر از انتظار ما است … ما مشتریانی داریم که مسافت های طولانی را طی می کنند تا فقط محصولات ما را امتحان کنند.” این باعث می شود کار سخت واقعاً ساعت ها ارزش داشته باشد. “با این حال ، بهترین محصول فروش آنها بادام کرواتان است ؛ آنقدر محبوب است که حتی یک مشتری از اسکاتلند به کاردیف سفر کرده بود تا تنها یکی از آنها را خریداری کند.

اما تعداد کمی از نانوایی ها قادر به رقابت با لن در ادینبورگ هستند. چند نانوایی به همان اندازه گردشگران را به خود جلب کرده است. این نانوایی هواداران وفادار و پرشور پیدا کرده است که از زمان افتتاح آن در استاکبانگ در ماه ژوئیه ، گاهی شبیه علاقه مندان به فرقه ای هستند. دارسی ماهیر ، مدیر نانوایی و نانوایی می گوید: “مردم از سراسر جهان به اینجا سفر می کنند.” برای من واقعاً شگفت انگیز است. اخیراً ، کسی از کانادا به تازگی آمده بود تا نان ما را امتحان کند. سال گذشته ، یکی از نیوزیلند سفر خود را برنامه ریزی کرده بود تا مطمئن شود که به لن می رود. “Fahair با برچسب” نانوایی ویروسی “احساس راحتی نمی کند و از آن لذت نمی برد ، اما در دنیای نانوایی به چهره ای مشهور تبدیل شده است.

مگان هرمس در گیلدفورد ، ساری زندگی می کند ، “احساس می کنم که فقط در رسانه های اجتماعی به آنجا رفته ام.” او هنوز هیچ سفری به استاکبرگ ندارد ، اما آماده است تا مسیرهای طولانی را برای طعم دادن به شیرینی خوب طی کند. آنچه در ابتدا برای پایان یک دویدن دو کیلومتری پاداش داده شد ، اکنون به طرحی برای سفر به گوشه انگلیس تبدیل شده است. ترکیبی از نانوایی ها و آخر هفته ها در شهرهای مختلف. “من یک تور آبجو نیستم ، اما من عاشق یک تور نانوایی هستم!” همین علاقه گاهی اوقات در نانوایی هایی مانند وزغ در لندن یک ساعت را تشکیل می دهد. جایی که یک شیرینی ژله معروف با طعم یوزو و پرتقال سرو می شود.

البته نانوایی ها همیشه ارزان نیستند: به عنوان مثال ، در Landrace ، یک رول سوسیس پنج جانبه با پنج پوند قیمت دارد. با این حال ، این غذاهای خوشمزه هنوز بسیار ارزان تر از یک وعده غذایی رستوران یا تجربیات و رویدادهایی هستند که مردم مایل به سفر برای آن بودند. مسئله قیمت مسئله دیگری است که خبرنگار نوشت و نوشت که نانوایی ها می توانند گران باشند: “در لندریس ، رول سوسیس برای شما ۵ پوند هزینه خواهد کرد.”

میل کنی ردر ، نویسنده کتاب بهترین نانوایی در انگلیس ، قصد داشت برای دیدار با همسر و فرزندش به دابلین سفر کند ، اما پس از رزرو بلیط های پرواز دریافت که این نانوایی به خارج از شهر منتقل شده است. با این حال ، سفر اضافی او را از قطار متوقف نکرد. “باران باران می بارد ؛ همه ما به جوراب های مرطوب رسیدیم. اما این بازدید ارزش آن را داشت.” صف های طولانی او را نمی ترساند. به عنوان مثال ، بیش از یک ساعت برای خرید از نانوایی اریک در لندن ، نانوایی با شیرینی تازه شامل موش لیمو و ماسکارپون بود.

امروزه شیرینی ها اغلب نسخه های مدرن و خلاق از نمونه های کلاسیک هستند. به عنوان مثال ، تخم مرغ های دانمارکی و شیرینی کیمچی یا دامن با بیکن و میسو. البته شهرت با آن فشارهایی دارد. ماهیر در مورد روزهای ابتدایی نانوایی لن می گوید: “ما بسیار شلوغ تر از آنچه فکر می کردم بودیم.” “من هفته ای ۴ ساعت کار کردم و روی یک تشک کف در زیرزمین نانوایی خوابیدم.” گردشگری نانوایی نیز چالش های خاص خود را دارد. به عنوان مثال ، شایعاتی وجود دارد مبنی بر اینکه برخی از نانوایی های محبوب عمداً عرضه را برای ایجاد نوعی کمبود مصنوعی و افزایش هیجان بازار محدود می کنند.

تمایل به پیروی از مسیرهای طولانی برای رسیدن به یک نانوایی خوب معمولاً ناشی از درک این مسئله است که رسیدن به “بهشت نان خوشمزه” چقدر دشوار است. بسیاری از “گردشگران” خود آشپزهای خانگی هستند ، و تفاوت بین نان خانگی ساده و “گلابی پخته شده دانمارکی ، وانیل و فندق” از نانوایی های Fortewod در لندن یا “چرخ های رزماری و نمکی” ، کاملاً در نانوایی می فهمد.

کریس مارشال با آنچه که نانوایی در کوچه شما یا در سراسر کشور قرار دارد ، نتیجه می گیرد ، لحظه ای که از نانوایی خارج می شوید ، کیسه کاغذ قهوه ای خود را باز کنید و اولین لاغر را بپوشید ، همیشه قول خوبی برای روز خود دارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا