در سال ۱۴۰۰ قیمت هر مترمربع واحد مسکونی در تهران ۳۰ میلیون تومان بود؛ امروز ۱۱۰ میلیون است
معاون شهردار تهران گفت: در سال ۲ ، قیمت هر متر مربع واحد مسکونی در تهران حدود ۲ میلیون تومن بود. امروز این تعداد به حدود ۲ میلیون تومن رسیده است. هنگامی که فشار تقاضا افزایش می یابد و پیشنهاد کاهش می یابد ، البته قیمت املاک و مستغلات پرش می کند.
براساس تجارت اخبار ، معاون مدیر برنامه ریزی و معماری شهری از تهران گفت: “هزاران گزینه در ته آنها برای اسکان جمعیت و توسعه صنعت ساخت و ساز وجود دارد.”
حمید رضا ساریمی ، معاون مدیر برنامه ریزی و معماری شهرداری تهران ، در مصاحبه تلویزیونی به آخرین سرشماری سال افزود: کل جمعیت حدود ۵ میلیون نفر در تنها دو کلانشهر از جمله تهران ، کراج ، مشاد ، مشهاد ، میشاد ، میشادان ، میشادان ، Isfaan بود. این تغییرات جمعیت ، که با تغییرات بالای جمعیت مناسب است ، تحت تأثیر صنعتی شدن و تحولات جهانی قرار گرفتند. با توجه به مشکلات بالا و در حال ظهور و نوظهور ، بذر تغییر باید کاشته شود. به عنوان مثال ، تهران فقط در ۵ سال از کمتر از ۶۰۰۰ نفر جمعیت به بیش از ۵ میلیون نفر رسیده است. این تحولات نیاز به قرار گرفتن در معرض علمی و هیچ رویکرد عاطفی ندارد.
سارمی افزود: در سال دوم ، قیمت هر متر مربع واحد مسکونی در تهران حدود ۲ میلیون دلار بود. امروز این تعداد به حدود ۲ میلیون تومن رسیده است. هنگامی که فشار تقاضا افزایش می یابد و پیشنهاد کاهش می یابد ، البته قیمت املاک و مستغلات پرش می کند.
با توجه به تاریخچه برنامه آماده سازی زمین ، وی گفت: “دولت از سال می خواست یک برنامه آماده سازی زمین را اجرا کند. امروز ، فقط ۲ شهر و ۶۰۰۰ روستا در کشور زندگی می کنند ، فقط ۲ میلیون و ۶۰۰۰ نفر در چهار شهر. این تمرکز جمعیتی باید در نظر گرفته شود.
معاون شهردار تهران گفت: طبق آمار ، هیچ ارتباط مستقیمی بین افزایش ساخت و ساز و رشد جمعیت وجود ندارد. در سال دوم ، جمعیت تهران در سال حدود ۲ میلیون و ۶۰۰۰ و ۲ تا ۶ میلیون نفر بود. این به معنای رشد ۶۰۰۰ نفر در یک دهه است. با این حال ، در همین مدت حدود یک و نیم هزار واحد مجوز پایان صادر شد.
ساریمی گفت: “اگر به بعد بودجه سه نفر نگاه کنیم ، تعداد واحدهای مسکونی باید به معنای افزایش جمعیت در حدود ۶ میلیون نفر باشد ، اما در حقیقت جمعیت فقط ۴۰۰۰ نفر افزایش یافته و فقط ۲ درصد مهاجران بوده و به دلیل زاداد و ولدر ۵ درصد افزایش یافته است.” تهران به طور طبیعی فشار تقاضای جمعیتی را دارد. برخی بر این باورند که با افزایش ساخت و ساز ، جمعیت افزایش می یابد ، اگرچه هیچ ارتباط مستقیمی بین این دو وجود ندارد. ساخت و ساز فقط واکنشی به تقاضای موجود است ، نه به انگیزه برای جمعیت جمعیت.
معاون مدیر برنامه ریزی شهری و معماری شهرداری تهران گفت: تهران علی رغم عقل سلیم ، یک شهر کوتاه است. طبق آمار ، تعداد ساختمانهای بالای ۵ متر در تهران بسیار کم است ، در حالی که در بسیاری از پایتخت های منطقه مانند استانبول ، کوالالامپور یا پکن بین ۲ تا ۳ ساختمان بیش از ۲ متر قرار دارند.
وی افزود: با توجه به مرکز تهران در اقتصاد ، فرهنگ و سیاست کشور ، وی افزود: تهران هنوز کانون توجه فعالیت های اقتصادی ، فرهنگی و خدماتی است. اگر محدودیت هایی در ساخت و ساز در شهر وجود داشته باشد ، فشار جمعیت به مناطق محیطی منتقل می شود. امروز اسلامشر تقریباً یک میلیون نفر به جمعیت رسیده است و این تنها یکی از گسترش غیر ضروری حومه ها به دلیل سیاست محدودکننده در تهران است.
در مقایسه با وضعیت بازار املاک و مستغلات در تهران ، سارمی گفت: در بعضی از مناطق تهران ، ویلاها با قیمت دو میلیارد تومن معامله می شوند ، اما متقاضیان برای خرید آپارتمان با قیمت ۲ میلیون تومان عمل می کنند. این تضادها حاکی از بازار عرضه و تقاضا است.
سارمی با اشاره به نیاز به قوام مکانی در کار ساخت و ساز گفت: “بیش از ۵ ایستگاه U -Bahn در تهران وجود دارد.” الگوی توسعه ما مبتنی بر حمل و نقل عمومی است. هر پروژه ای که قصد افزایش چگالی ساخت و ساز را دارد باید در شعاع شعاع ۵ متری ایستگاه U -Bahn واقع شود و با توجه به خدمات آموزشی ، پزشکی و محلی ارائه می شود.
در پایان ، قیمت واحدهای مسکونی در منطقه ۲ ارزان تر از بسیاری از مناطق دیگر تهران است. این منطقه از ظرفیت بالایی برای برآورده کردن تقاضا برای اقامت در تهران برخوردار است ، مشروط بر اینکه سیاست ساختمان مبتنی بر دیدگاه های متخصص باشد نه بر احساسات سنتی یا مقاومت.
پایان پیام/
منبع: ایلنا