ارزهای دیجیتال

چین قفل دیرینه امنیت و سرعت در مخابرات را شکست / سلاح تازه چین در نبرد سایبری آینده

چین معادله قدیمی ارتباطات را با بیش از یک مسیر ۲ کیلومتری بازنویسی کرده است. فناوری جدید IEAC از طریق رمزگذاری فوری نوری ، در عین حال سرعت و امنیت را هموار می کند و راه را برای تحول زیرساخت های جهانی هموار می کند.

چین به یک دستاورد مهم در حوزه ارتباطات دست یافته است و قادر به انتقال داده ها با محدوده سرعت یک حمل و نقل در ثانیه – مربوط به تقریباً است. ۱۰۰۰ گیگابایت – در فاصله ۲ کیلومتری بدون کاهش سطح بالای ایمنی. این موفقیت یکی از قدیمی ترین مشکلات در صنعت ارتباطات را پشت سر گذاشته است. مشکلی که در آن اپراتورها باید بین سرعت بالا و امنیت بالا قربانی کنند.

قبل از آن ، شرکت ها برای سرعت بیشتر سطح امنیتی را فدا کرده اند. در مقابل ، رمزگذاری بیشتر سرعت انتقال را کاهش می دهد. اکنون چین توانست نشان دهد که ترکیبی از سرعت و رمزگذاری بسیار بالا در سطح نظامی امکان پذیر است و نه تنها باید به عنوان یک ایده آل تلقی شود.

سیستم IEAC با رمزگذاری نوری ساختار شبکه را تغییر داده است

این عملکرد به لطف سیستم جدیدی به نام IEAC ، که توسط پروفسور لیلین یی و تیمش در دانشگاه شانگهای جیاتونگ ساخته شده است ، حاصل می شود. تفاوت اصلی بین این روش و رمزگذاری سنتی در این است که IEAC امنیت را به لایه فیزیکی شبکه منتقل می کند و خود سیگنال نوری را رمزگذاری می کند.

رمزگذاری نرم افزار در روشهای قبلی مانند TLS یا IPSEC پس از تبدیل شدن به فیبر به دلیل فیبر نوری ، ایجاد شد. این بدان معناست که افراد دارای ابزارهای مناسب قادر به استخراج سیگنال خام مستقیم از فیبر نوری و دریافت محتوا بودند. اما اکنون IEAC از الگوهای کنترل شده توسط هوش مصنوعی استفاده می کند که در هر زمان تغییر می کند. تنها گیرنده با همان شبکه رمزگذاری تصادفی می تواند داده ها را بازسازی کند.

این روش شبیه به رمزگذاری با یک کلید یکبار مصرف است که امن ترین نوع رمزگذاری است. با این حال ، تفاوت مهم آن با سرعت بسیار بالایی است. این رمزگذاری آسان ، زمان واقعی و سرعت در سطح ترابیت است ، به طوری که سیگنال نوری کدهای غیر قابل جبران می شود که به طور مداوم تغییر می کنند.

تست های موفق در شرایط واقعی با نرخ خطای بسیار پایین

تیم تحقیقاتی چین این فناوری را برای ارزیابی عملکرد IEAC با استفاده از ۲ طول موج مختلف در باند C ، که مربوط به ۱.۵ Tortz است ، آزمایش کرد. در هر یک از این کانال ها ، داده ها با الگویی منتقل می شوند که با سرعت ۱ گیگابایت مدولاسیون دو قطبی نامیده می شود و باعث پیچیدگی سیگنال و دقت بالا می شود. این آزمایشات بر روی یک حلقه فیبر فیبر انجام شد که فاصله واقعی ۲ کیلومتری را شبیه سازی می کند. شرایطی که در آن عواملی مانند توزیع سیگنال ، اعوجاج غیر خطی و نویز نوری نیز گنجانده شده است.

با وجود این موانع فنی ، IEAC موفق به دستیابی به نتایج قابل توجهی شد: نرخ انتقال داده ها کمتر از دو درصد ، سرعت خالص حمل و نقل در ثانیه و اطلاعات در هر نماد کمتر از ۰.۵ بیت باقی مانده است. در مقایسه با فن آوری های پیشرفته امروز ، این نتایج نه تنها قابل توجه است ، بلکه نشان می دهد که این سیستم می تواند استانداردهای امنیتی موجود را به میزان قابل توجهی بهبود بخشد.

این ارقام در مقایسه با پیشرفته ترین سیستم های تجاری جهان قابل توجه است و سطح ایمنی بسیار بالاتری را ارائه می دهد.

تحول در امنیت شبکه بدون هزینه های شدید زیرساخت

یکی از بزرگترین مزایای IEAC این است که با دستگاه های مشترک در شبکه های ارتباطات سازگار است. بر خلاف روشهایی مانند رمزگذاری کوانتومی که به ابزارهای ویژه و بسیار گران قیمت احتیاج دارند ، این فناوری نیز می تواند در زیرساخت های فعلی مورد استفاده قرار گیرد. در بسیاری از موارد ، به روزرسانی نرم افزار برخی از دستگاه ها بدون نیاز به تعویض کابل یا کابل کافی است.

این بدان معنی است که ارائه دهندگان خدمات اینترنتی و ابری می توانند امنیت شبکه شما را بصورت رایگان افزایش دهند. مشابه اتومبیل های برقی ؛ جایی که عملکرد برخی از شارژرهای هوشمند فقط از طریق به روزرسانی نرم افزار بهبود یافته است.

فناوری انقلابی چین به انتقال داده ها در سریعترین زمان و با بالاترین امنیت کمک می کند

با رشد سریع هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء ، حجم داده که هر روز هر روز منتقل می شود ، به سرعت افزایش می یابد. این داده ها اغلب حساس و مهم هستند. از پیشینه درمانی گرفته تا الگوریتم های خاص شرکت ها یا اطلاعات مالی از اطلاعات دولتی.

فناوری انقلابی چین به انتقال داده ها در سریعترین زمان و با بالاترین امنیت کمک می کند. از آنجا که رمزگذاری همزمان با داده های موجود در نور انجام می شود ، به لایه های ایمنی بیشتری لازم نیست. این طراحی شبکه را تسهیل می کند و زمان پردازش را کوتاه می کند.

در دنیایی که نگرانی در مورد مرزهای دیجیتال ، جاسوسی اطلاعاتی و افزایش مالکیت داده ها ، چنین فناوری هایی به ابزارهای مهمی برای کشورها و شرکت های بزرگ تبدیل می شوند. با این نوآوری ، چین موقعیت خود را به عنوان یکی از پیشگامان امنیت ارتباطات تثبیت کرد.

کابل های نوری ، سوئیچ ها یا روترها ممکن است فرقی نداشته باشند ، اما اگر مجهز به IEAC باشند ، در سطح ایمنی کاملاً جدیدی کار می کنند.

اخبار راه اندازی و فناوری اطلاعات در وب سایت علم و فناوری اخبار تجاری بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا