نرخ سازیهای کاذبی که بازار ارز را به هم می ریزد| کمین سفته بازان برای متشنج کردن بازار
بازار ؛ بانک و گروه بیمه: نرخ ارز را تغییر دهید ، اگرچه آنها تحت تأثیر برخی از دستورالعمل های اقتصاد کلان و عواملی مانند رویدادهای سیاسی و بین المللی قرار دارند که در آن بانک های مرکزی معمولاً سعی می کنند از بازار با مدیریت متخصص و استفاده از ابزارها و اقدامات لازم جلوگیری کنند ، اما برخی در چنین مواردی قیمت ها را افزایش می دهند.
عمل مشخصی که این افراد کلاسهای تبادل کاذب و گاهی اوقات قیمت طلا و سکه را در زمینه کانال های تلگرام و وب سایت های نامعتبر انجام می دهند و حتی قیمت دلار یا ارز را برای روزهای آینده پیش بینی می کنند. در حالی که بانک مرکزی ، بازارهای تجاری محترم و اتحادیه ها اثبات اصلی قیمت طلا و ارز است ، مردم نباید از چنین تعرفه هایی فریب خورده باشند. البته ، پلیس فتا در سالهای اخیر صدها کانال و امتیاز هویت را فیلتر کرده و برخی از مدیران خود را به مقامات قضایی معرفی ، دستگیر و ارائه کرده است.
مدیران و اپراتورهای شبکه های اجتماعی که سوء تفاهم را برای سود انجام می دهند و تلاش می کنند با ایجاد اهداف و اهداف بسیار هیجان انگیز که بدون شک سود آنها در بازار و تغییر قیمت هستند ، نرخ ارز را افزایش دهند.
دوره های تبادل در فضای مجازی
فعالیت این مکان ها و کانال های نرخ ارز به حدی است که محمد رضا فارزین ، رئیس بانک مرکزی ، اخیراً اعلام کرده و نرخ ارز را در کانال های تلگرام اعلام کرده است. “سرور کانال که در صورت عدم معامله هر روز معامله نمی شود و به بازار ما علائم و علائم غیرواقعی در ایالات متحده می دهد.” با این حال ، لازم به ذکر است که قیمت ارز موجود در بازار ارز تجاری مبنای قیمت در تجارت کشور است. بنابراین واضح است که این کانال ها پس از سردرگمی بازار ارز فقط به دنبال مزایا و از دست دادن اقتصاد کشور هستند.
به گفته کارشناسان ، مدیران و مدیران رسانه های اجتماعی که می خواهند سوء تفاهم را انجام دهند و می خواهند خود را با هدف سود به نرخ ارز تعیین کنند و اهداف خود را دنبال کنند که بدون شک سود آنها در بازار و تغییر قیمت است ، البته با افزایش تحلیلگران خارجی. تصمیمات اقتصادی یا ارز با سود در بازار است.
هر ارز ارز غیر واقعی در فضای مجازی می تواند تأثیر منفی بر بازار ارز داشته باشد و برخی به دلیل تجزیه و تحلیل اشتباه ، محصول را خریداری می کنند ، اما به نظر می رسد که در فضای مجازی نامعتبر کاملاً اشتباه است.
خلقت نادرست
ابراهیم بهادرانی ، یک متخصص اقتصادی در مصاحبه با آژانس خبری “بازار” وی گفت: “اگرچه این می تواند تأثیر منفی بر بازار ارز داشته باشد و برخی از آنها به دلیل سوء تفاهم ، محصول را خریداری می کنند ، اما به نظر می رسد که پیروی از چنین تعرفه هایی در فضای مجازی کاملاً اشتباه است.”
وی گفت: بیشتر بحث ها اکنون به دلیل وضعیت فعلی شرایط و مشکلات سیاسی ، چگونگی سوءاستفاده بین ایران و ایالات متحده به نفع آنها است و مذاکرات فرآیندی نیست ، بلکه به دلیل مشکلات فنی بین طرفین و نحوه انجام آنها است. سران عمومی تحت تأثیر قرار می گیرند ، نمونه ای از افزایش نرخ ارز که مشاهده می شود. افزایش قیمت که هیچ مبنای اقتصادی ندارد و نتیجه قیمت گذاری بازار است.
با توجه به روند خوب انجام مذاکرات در سه دوره گذشته ، از آنها انتظار می رود. ادامه مذاکرات بین ایران و ایالات متحده به عنوان سازنده و مثبت ارزیابی می شود. با این حال ، برخی سعی می کنند نتیجه مذاکرات را برای افزایش ارز بازار تفسیر کنند.
تلاش دلالان برای ایجاد مزاحمت در بازار ارز و افزایش قیمت ها
“این تجزیه و تحلیل نشان می دهد که با توجه به روش مذاکره خوب ، مذاکرات مداوم بین ایران و ایالات متحده در سه دوره گذشته پیش بینی می شود ، اگر ساخت و ساز و مثبت ارزیابی شود ، اما برخی سعی می کنند نتیجه مذاکرات را تفسیر کنند به طوری که این مشکلات فقط برای سود و علایق خود افزایش می یابد ، به گونه ای که قیمت آن را برای ارز و افزایش قیمت سود می برند.
بهادرانی افزود: چنین افرادی سعی می کنند در ازای نرخ ارز ، روسای فعالان تجاری و بازیگران بازار را تغییر دهند و مردم بر اساس غیر متخصصان برای تهیه ارز و انجام معاملات تصمیم می گیرند. با این حال ، تجربه نشان داده است که اثرات مشکلات سیاسی بر نرخ ارز پایدار نبوده و سری افرادی که محصول را برای سرمایه گذاری و سود خریداری کرده اند ، بخش عمده ای از این معامله را دریافت نمی کنند.
براساس این گزارش ، دلالان بازار ارز کانال های تلگرام خود را تعریف کرده اند و در این کانال ها ، مردم نرخ ارز را برای فردا پیش بینی می کنند. تعیین نرخ ارز ، که با حقایق و تعرفه های این کانال ها مطابقت ندارد ، نتیجه سوء تفاهم و تجزیه و تحلیل آن است که مردم نباید فضای مجازی را به ویژه تلگرام بخرند.