محیط زیست

هیچ طرحی برای مدیریت جنگل‌های هیرکانی تهیه نکرده‌ایم

Rasool Ashrafipour در یک سری جلسات جنگل و معرفی برنامه مدیریت پایدار جنگل Hirkan “امروز- اردیبهشت وی در دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران در کاراج ، گفت: “در زمینه تمرین ، ما به یک تکنیک مهندسی در رابطه با نحوه شیوه های جنگلداری دست یافته ایم و معرفی یک جنگل مدل بر اساس شرایط آب و هوایی است که از نظر دانشگاهی و اجرایی هستند.

وی افزود: “بسیاری از روشهای جنگلداری که ما قصد داشتیم در جنگل های هیراکانیا پیاده سازی کنیم توسط بسیاری از متخصصان در زمینه جنگل اجرا شد و ما به نوعی درک مهندسی را در اجرای شیوه های جنگلداری بدست آوردیم.”

معاون امور جنگلهای جنگل منابع طبیعی و سازمان مدیریت آبخیزداری این کشور گفت: “از سال ۳ ، ما الگوی جنگلداری را در طبیعت اجرا کرده ایم و با توجه به موضوعات طبیعت ، مورد توجه قرار گرفت ، بنابراین برنامه های جنگلداری سرمایه بود.

وی گفت: “اما از سال بعد ما کل این زمینه را شکسته ایم و به این دارایی ها توجه نکرده ایم و در حال حاضر در مورد بهترین پروژه های جنگلداری صحبت نمی کنیم ، بنابراین کار خوبی در زمینه جنگلداری انجام شده است ، با حدود ۵ تعاونی جنگلی در مناطق مخرب و متروکه فعالیت های خوبی انجام می دهند.” در حقیقت ، هر کجا که وارد شکل تعاونی ها نشدیم ، به نوعی توده های جنگل را از دست دادیم.

Ashrafi Pour اضافه کرد: “به دلیل برخی تعاونی های مهم در قالب بسیج محلی ، توانمندسازی و توجه به تکنیک های تفریحی جنگل ، ما توانسته ایم از جنگل محافظت کنیم و به سمت طبیعی و مثبت خود حرکت کنیم. این اقدامات از جمله جنگل های مدل است که اجرا شده است.

معاون امور جنگلهای جنگل منابع طبیعی و سازمان مدیریت آبخیزداری اظهار داشت: به دلیل توقف چوب در جنگل های شمالی و از بین بردن ساختار فنی و اجرایی مدیریت جنگل های شمالی کشور ، ما نزدیک به یک دهه نسبت به این پایتخت بی تفاوت بوده ایم.

وی ادامه داد: برنامه تنفس جنگل بر این یک موضوع نظم بود و سازمان منابع موظف بود این کار را به عنوان یک سازمان اجرایی در بدن دولت انجام دهد. هنگامی که پروژه های جنگلداری متوقف شد ، توجه به وضعیت شغلی نیروهای حفاظت و برنامه جایگزینی جلب شد و نظر این بود که پروژه های دیگر باید یکباره متوقف شوند.

اشفی پور گفت: برخی از مدیران برای اجرای پروژه های جنگلداری واجد شرایط نبودند و این بیشترین ضربه به مدیریت اجرایی جنگل های شمالی بود. در حقیقت ، مدیریت اجرایی در دهه ۱۹۸۰ در دست افرادی بود که هیچ صلاحیت فنی ، اجرایی ، مالی و اجتماعی در زمینه جنگل های شمالی نداشتند.

معاون امور جنگل های جنگل منابع طبیعی و سازمان مدیریت آبخیزداری افزود: از سال ۳ تا ۵ ، برنامه هایی برای مدیریت آینده جنگل های شمالی پیشنهاد شده است ، که سه محور حفاظت از جنگل و تقویت ساختار نظارت ، تهیه پروژه های جامع و چند منظوره و دیگری محافظت از جنگل های هیرانکانیا و سرانجام آماده سازی و اجرای برنامه های چند منظوره بود.

وی گفت: در هر دوره ما باید پروژه های جنگلداری را اصلاح و تجدید نظر کنیم ، وی گفت: “ما نمی توانیم برنامه ای را برای هر چهار حوضه تهیه کنیم و این یک نکته مهم است.” از طرف دیگر ، در زمینه مدیریت جنگل ، اعتبار این پروژه دو سال است و پس از آن باید مورد بررسی قرار گیرد ، تاکنون ما هیچ برنامه ای برای مدیریت جنگل های Hyrcanian آماده نکرده ایم. این قابل تأیید است.

اشفیپور گفت: یکی از انتقادات مربوط به مدیریت آبخیزداری این است که مدیران آبخیزداری هنوز شکل مناسب خود را پیدا نکرده اند زیرا تعریف نشده اند. در حالی که سند مدیریت پایدار وظایف زیادی دارد.

وی گفت: در بسیاری از مناطق و روستاها ، نه مردم و نه مدیریت آبخیزداری یکدیگر را نمی شناسند ، گویی این یک مدیریت اسمی است. در حالی که حداقل مرحله مدیریت آبخیزداری ایجاد اعتماد به جوامع محلی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا