واکنش سرد بازار ارز به دور چهارم مذاکرات| تاثیر اظهارات احتمالی ترامپ بر نوسان قیمت ها!
بازار ؛ بانک و گروه بیمه: پس از پایان دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم بین ایران و ایالات متحده ، نتیجه نتیجه بازار نبود و قیمت ها بالا خواهد بود. اظهارات امیدوارکننده مذاکره کنندگان دقت بالایی ، تخصص این دوره مذاکره را نشان می دهد ، اما برای درک موقعیت های دیگر و یافتن راه حل های منطقی و واقع گرایانه مفید است که منجر به عدم واکنش بازار به مذاکرات در پنج روز گذشته شده است.
البته به طور غیرمستقیم در سه دور اخیر ، مذاکرات بین نمایندگان ایران و ایالات متحده ، خوش بینی در مورد روند مذاکره و قیمت های پیش رو آن برای بازارهای طلا و ارز برای تغییر جدی و تجربه سقوط سنگین. اما مذاکرات در روز یکشنبه نباید بازار را تکان دهد و قیمت ها بالا و پایین خواهد بود. از منظر فروشندگان و تحلیلگران سیاسی و اقتصادی ، سفر ترامپ به خاورمیانه موضوعی است که می تواند تأثیرات جدی بر بازار ارز و غیره داشته باشد. از آنجا که او قبلاً توضیح داده بود که در این سفر بمب خبری را حمل می کند. اگر این خبر ایران باشد ، این می تواند بازار را نوسان کند ، چه مثبت و چه منفی.
ادامه مذاکرات منجر به بازار شد که باعث شد دوباره به بازار مبادله و طلا منجر شود. انتظار و احتیاط ، که هنوز با نتیجه مذاکرات در دوره های بعدی و همچنین انتشار اخبار از توضیحات رئیس جمهور آمریكا ترامپ همراه است.
عدم نوسانات جدی در بازار ارز به دلیل ادامه روند مذاکره
قیمت های موجود در ارز و بازار طلا یک روز قبل از مذاکره با نگرش Witcaf همچنین نماینده ویژه رئیس جمهور ایالات متحده در خاورمیانه عصر قبل از دور چهارم را شکست داد ، همانطور که او با یک لحن نشان داده بود. این منجر به بازار ارزها و طلای دوباره وارد مرحله احتیاط شد. انتظار و احتیاط ، که هنوز هم نتیجه مذاکرات در دوره های بعدی و انتشار اخبار از توضیحات رئیس جمهور ترامپ ایالات متحده است.
البته بازار طلا و ارز اکنون زیاد نیست و هیچ کس این مواد اولیه را خریداری نمی کند زیرا نتیجه نهایی مذاکرات مشخص نیست. موضوعی که سرمایه گذاران و شرکت کنندگان در بازار به دو روش ارائه دادند. به گفته کارشناسان ، اگر مذاکرات لغو شود و تحریم ها لغو شود و مثانه کاملاً توسط سکه ها و طلاها کاملاً تخلیه شود ، احتمال پرداخت ارز در کانال ۴۰۰۰ دلار آمریکا سقوط خواهد کرد. برعکس ، اگر هیچ توافقی در مورد مذاکرات یا اظهارات ترامپ در مورد ایران در سفر به خاورمیانه وجود نداشته باشد ، شکی نیست که بدون شک افزایش حباب ها افزایش می یابد.
بازار ارز هنوز در وضعیت صداقت و عدم اطمینان قرار دارد و تا زمانی که نتیجه خاصی از مذاکرات وجود نداشته باشد ، چنین روشی در چنین شرایطی همچنان وجود خواهد داشت و سرمایه گذاران و شرکت کنندگان در بازار با اعتماد و اعتماد وارد چنین بازاری نخواهند شد.
بازار ارزی ، همه چیز به مذاکرات است
سید مورتزا افقا ، کارشناس اقتصادی و استاد دانشگاه در مصاحبه با آژانس خبری “بازار” وی گفت: “اگر مذاکرات خاص نباشد ، چنین روشی ادامه می یابد و قیمت ها در این بازار مهم ناپایدار و بی ثبات است.”
وی گفت که بازار ، همانطور که گفته بود ، امیدوار بود و می افزاید: بازار به همراه بازار طلا و سکه که به سرعت نوسانات نرخ ارز را دنبال می کند ، تحت تأثیر اخبار مثبت و منفی در مورد مذاکرات یا اظهارات احتمالی ترامپ در مورد ایران قرار گرفت ، زیرا قیمت مذاکرات چهارم ، قیمت ها پس از مذاکرات بود. کند بنابراین هنوز پیش بینی نشده است که ارز و بازار طلا در هفته های آینده چه خواهد بود.
بازارهای سرمایه گذاری در ایران ، به ویژه بازارهای ارز و طلا ، در شرایط فعلی ناپایدار هستند و در چنین شرایطی که احتمالاً با بخش های برنده بین دو کشور موافق است. از آنجا که اقتصاد کشور اکنون در شرایط اضطراری است ، بیشتر شاخص ها ناگهان مثبت هستند.
تداوم بی ثباتی در بازار طلا و ارز
این کارشناس اقتصادی به نقل از بازارهای سرمایه گذاری در ایران ، به ویژه بازارهای ارز و طلا در شرایط فعلی ، و گفت: “به نظر می رسد ترامپ به توافق با ایران نیاز دارد. با این حال ، به نظر می رسد که این معامله سرانجام با امتیازات سود حاصل می شود.” اکنون راه حل این کشور در مواقع اضطراری است. بنابراین اگر مذاکرات از بین بروند ، بیشتر شاخص ها به طور ناگهانی مثبت خواهند بود ، اما به عنوان مثال دلار زیر ۴۰۰۰ دلار آمریکا نیست ، اما هر دو طرف مذاکره کننده می خواهند در مورد مذاکرات توافق کنند.
براساس این گزارش ، به نظر می رسد این خطر است که بازار ارز و طلا در یک وضعیت مهم در چنین بازارهایی به این بازارها نفوذ کند. با این حال ، ما باید منتظر نتیجه مکالمات ترامپ یا لحن سخنان ترامپ در مورد ایران باشیم که به خاورمیانه سفر کرده اند.