ارزهای دیجیتال

تأثیر تغییرات اقلیمی بر تولید موز / محبوب‌ترین میوه جهان در معرض نابودی؟!

در زمانی که تغییرات آب و هوایی به یک چالش گسترده جهانی تبدیل شده است ، عواقب آن فراتر از محیط طبیعی گسترش یافته و بر جنبه های مختلف زندگی انسان ، از جمله امنیت غذایی تأثیر گذاشته است. در این میان ، موز ، این میوه محبوب و حیاتی که نقش مهمی در تغذیه و اقتصاد بسیاری از کشورهای جهان ایفا می کند ، به یکی از قربانیان آرام بحران تبدیل شده است.

در حالی که جهان با عواقب فزاینده بحران آب و هوا ارتباط دارد ، موز یکی از قربانیان غیر منتظره اما مهم این بحران است. میوه ای که در سبد غذایی مردم در سراسر جهان جایگاه ویژه ای دارد ، اما برای میلیون ها نفر منبع اصلی کالری و معیشت است.

گزارش جدید موسسه خیریه Chrissian Aid نشان می دهد که وقتی روند هشدار جهانی با همان سرعت ادامه می یابد ، بیش از دو منطقه در حال رشد مجنون در آمریکای لاتین و کارائیب دیگر برای پرورش این برداشت به سال مناسب نخواهد بود.

موز محبوب ترین میوه جهان

موز با مصرف بالا در جهان حاوی عنوان محبوب ترین میوه های جهان است. این محصول چهارمین غذای مهم جهان پس از گندم ، برنج و ذرت است. حدود ۲ درصد از موزهای تولید شده برای مصرف داخلی در کشورهای تولید کننده ۲ تا ۵ درصد کالری روزانه را برای بیش از ۲ میلیون جهان فراهم می کنند.

بیش از ۵ ٪ از موزهای صادراتی جهانی از کشورهای آمریکای لاتین و کارائیب آمده است. مناطقی که در حال حاضر در صدر تغییرات سنگین آب و هوا قرار دارند.

طوفان های شدید ، افزایش درجه حرارت ، کاهش ناگهانی یا افزایش بارش و بیماری های رطوبت بالا ، چالش بزرگی برای بقای این میوه ها و معیشت کشاورزان آن نشان داده است.

شرایط آب و هوایی ناپایدار ، قاتلان ساکت موز

پرورش موز نیاز به شرایط آب و هوایی ویژه دارد. دمای بین ۰ تا ۲ درجه سانتیگراد ، رطوبت متعادل و کمبود طوفان برای رشد مناسب این گیاه ضروری است. با این حال ، تغییرات آب و هوایی این تعادل را مختل کرده است.

به طور خاص ، نوع کاوندی ، که بیشترین میزان صادرات را دارد ، به دلیل عدم وجود تنوع ژنتیکی و وابستگی بیش از حد به یک روش خاص ، مستعدتر از سایر انواع است. این امر باعث شده است که بیماری هایی مانند قارچ برگ سیاه و فوزاریوم گرمسیری تحت شرایط آب و هوایی جدید و زمین های کشاورزی را از بین ببرد.

روایت از جلوی بحران

برای بسیاری از کشاورزان آمریکای لاتین ، بحران آب و هوا فقط یک تهدید نظری نیست بلکه یک واقعیت ملموس و ویرانگر است.

Orlea Pops ، یک کشاورز ۵ ساله گواتمالایی می گوید: “تغییرات آب و هوایی محصولات ما را نابود کرده است.” ما دیگر هیچ درآمدی نداریم زیرا چیزی برای فروش باقی نمانده است. مزرعه من نابود شده است. “

این داستان تلخ فقط نمونه ای از هزاران داستان مشابه در آمریکای لاتین است که در آن زندگی مردم به محصولات کشاورزی و کشاورزی بستگی دارد.

مسئول کشورهای آلاینده ؛ به اقدام فوری نیاز دارید

گزارش کریسیان امی از کشورهای صنعتی خواسته شده است که بیشترین نقش را در ایجاد یک بحران آب و هوا برای انجام مسئولیت خود داشته اند. این شامل خاتمه سوخت های فسیلی ، سرمایه گذاری در پروژه ها برای انرژی پاک و تأمین اعتبار به منظور کمک به سازگاری با تغییرات آب و هوا است.

اوی اوجیگو ، مدیر کمپین سازمان می گوید: “موز نه تنها یک میوه محبوب بلکه یک منبع غذایی مهم میلیون ها نفر است.” “در حالی که افرادی که کوچکترین نقش در گرم شدن کره زمین را ایفا کرده اند ، بزرگترین آسیب را تشخیص می دهند ، زمان آن رسیده است که جهان نسبت به این نابرابری صریح واکنش نشان دهد.”

موز را حفظ کنید ، امنیت غذایی جهانی را حفظ کنید

بحران آب و هوا دیگر پدیده ذهن یا محیط صرف نیست. این بحران اکنون مستقیماً توسط زنجیره غذایی مورد اصابت قرار می گیرد و موزها به عنوان نمادی از میلیون ها میلیون نفر در صدر این تهدید قرار دارند.

اگر جامعه جهانی امروز اقدامات لازم را انجام نداد ، ما نه تنها طعم شیرین موز را فردا از دست خواهیم داد ، بلکه زندگی میلیون ها کشاورز و خانواده را نیز از دست خواهیم داد که به آنها بستگی به فقر و تخریب دارند. اکنون عمل تزئینی ؛ قبل از اینکه خیلی دیر شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا