ارزهای دیجیتال

واکنش هیئتی‌ها به اعلام حضور مداحان مطرح در کربلا – افق میهن

پوستر منتشر شده توسط محققان مشهور که قرار است امسال در کربلا حضور داشته باشند ، باعث شده بسیاری از مخاطبان از عدم حضور آنها در شهرهای خود شکایت کنند.

براساس اخبار تجاری ، چند دهه از زمان باز شدن زائران ایران در برابر زیارت ها گذشته است. موج اول این سفرها به زمان نیروهای ائتلاف که به عراق حمله می کنند و پرونده رژیم بااتیست برمی گردد. پیش از این ، زائران توانستند در یک کاروان به عراق سفر کنند و زیارت را در یک اتاق کنترل محدود و پر از Baathist محدود کنند. پس از مسافرت ، زائران به بستگان خود گفتند كه چگونه سربازان حاضر در حرم ها محدودیت های زیارتی را تحمیل می كنند و مجاز به خواندن و گریه نبودند. این محدودیت ها شامل شانس زائران محدود ، یک بررسی امنیتی جدی ، ممنوعیت تسبیح و اندوه عمومی و همچنین شرایط دشوار سفر به دلیل خطرات امنیتی و عدم امکانات بود. با وجود این موانع ، اشتیاق ایرانی به زیارت پایدار بود و بسیاری از آنها مخفیانه سفر می کردند.

موج زائران ایرانی در سه دهه سفر می کنند

پرونده دیکتاتوری صدام ، فصل جدیدی از تاریخ زیارت ایرانی ها. به محض سقوط رژیم بااتی ، بسیاری از عاشقان عبدالله با وجود مشکلات و مشکلاتشان از کربلا و نجف خداحافظی کردند. حتی هنگامی که حرم های ایالات متحده خطر حمله به نیروهای مسلح ایالات متحده در شهرهای کربلا و نجف را داشتند ، تعدادی از ایرانیان برای دفاع از حرم های خود به عراق رفتند. در حقیقت ، آنها اولین مدافع حرم بودند که سالها قبل از جنگ داعش در سوریه و عراق از خود در IRIT دفاع کردند. این نشانگر عمق عشق و فداکاری ایرانی به Ahlul -Bayt (AS) است.

بعداً با ادغام اوضاع سیاسی در عراق و تأمین حضور زائران ، کاروان های رسمی و فردی از زائران تا کربلا و نجف به تدریج به کربلا و نجف آورده شدند. با رونق اقتصادی و شرایط اجتماعی بهتر عراق ، دو کشور افزایش یافته است. با این حال ، اربین برجسته همدلی و حضور زائران و میزبان عراقی بود. از اواخر دهه ۱۹۸۰ ، هنگامی که ایرانیان به زائران اربین حسینی اضافه شدند ، شهرت این رویداد جهانی هر سال تعداد زائران را افزایش داده است. در این میان ، نگرش ایران و مردم ایرانی نیز رونق گرفت و حتی خوانش مداوم تسبیح در کربلا و نجف. افزایش تعداد زائران ، نیاز به توسعه زیرساخت های زائر ، از جمله هتل ها ، رستوران ها و خیابان ها ، این امر را ضروری می کند. علاوه بر جنبه های معنوی و فرهنگی ، این تأثیر اقتصادی قابل توجهی بر اقتصاد عراق و بسیاری از فرصت های شغلی ایجاد کرده است.

تقلید و دانشمندان نیز نقش مهمی در ارتقاء فرهنگ زیارت و در آموزه های آداب و رسوم وی داشته و همیشه از زائران حمایت می کردند. تأسیس سازمانهای خیریه توسط برخی از مقامات نیز در طول سفر به زائران کمک می کند. علاوه بر ابعاد معنوی و فرهنگی ، زیارت پناهگاه نیز ابعاد اجتماعی و سیاسی دارد و به تقویت روابط عراق ایران و ایجاد همدلی و همبستگی بین دو کشور کمک می کند. با این حال ، هنوز هم چالش هایی وجود دارد که نیاز به تلاش های ایران -IRAQ برای حل آنها دارد. به طور کلی ، زیارت به ایرانیان پدیده ای است که ابعاد مختلف معنوی ، اجتماعی ، اقتصادی و سیاسی را شامل می شود و یک عنصر مهم در روابط بین ایران و عراق است.

یک برنامه دعا و دعا را در حرم های مقدس نگه دارید

در سالهای اخیر ، حضور و فعالیت نمایندگان ایران در شهرهای مقدس عراق ، به ویژه در کربلا و نجف ، روند رو به رشد را به وجود آورده است ، که نشان دهنده تعمیق روابط فرهنگی و مذهبی بین دو کشور و گرایش فزاینده جامعه ایرانی است ، به ویژه در موارد مهمی مانند اولین و دوم سال های نو و نوجوانان نو و آربارارام ، آربارام ، آربارام. مقدار و هیجان زیادی ایجاد کرد. حضور میلیون ها نفر از زائران در این زمان ، اجرای برنامه های ویژه و ایجاد اندوه ، دعا و خواسته شده ، دعا و مراسم معنوی نشان می دهد که این سفرها نه تنها یک توریست معمولی بلکه یک فرصت معنوی و معنوی منحصر به فرد برای به وجود آوردن قلب مؤمنان است.

یکی از مهمترین تحولات در سالهای اخیر ، تبدیل “چادر ابو عبدالله” در کربلا پس از بازسازی به یک مکان پالس کننده برای رویدادها و برنامه های فرهنگی و مذهبی ایران است. این مکان که نمادی از درگیری ایرانی برای منطقه مقدس Ahlul -Bayt (As) به مکانی برای مونتاژ ، دعا ، دعا ، دعا و تلاوت قرآن تبدیل شده است. بسیاری از مسافرانی که این فعالیت ها را می بینند و فضای معنوی این احساس را دارند که در خانه خود هستند و روحشان تازه است. امسال شانس شبها و تعطیلات نوروز فرصتی دیگر برای زائران بیشتر برای گذراندن تعطیلات سوگند خود در حرم های عراق بود. کربلا و نجف پر از جمعیت بودند و حتی عید سال نو با هیجان ویژه در بین النهرین اتفاق افتاد. چند هزار ایرانی در این مراسم شرکت کردند و این رویداد عراقی ها را شگفت زده کرد ، که معتقد نبودند چنین جمعیتی در حال حاضر حضور خواهند داشت. در همین حال ، چندین دانشمند بزرگ ایرانی مانند محمود کریمی در طی ده سال گذشته برنامه های بی شماری را در عراق برگزار کرده اند که جمعیت بزرگی را به وجود آورده و پویایی و اشتیاق حسینی را ایجاد کرده است.

اگرچه ایجاد برنامه های مذهبی و عزاداری در شهرهای زیارتی عراق ، از جمله کربلا و نجف ، یک تجربه معنوی و معنوی خارق العاده را برای زائران ایرانی ارائه می دهد ، که در همان زمان سخنرانان و سخنرانان محبوب و مشهور و مشهور دارند که مرتباً در شهرهای خود در شهرهای اسلامی ایران خود برنامه هایی دارند. این نمایندگان که در شهرهای مختلف ایران برگزار می شود ، اغلب چندین هزار عزاداری را ترتیب می دهند و با حضور آنها فضایی معنوی و پرشور در شهر ایجاد می کنند. بسیاری از عزاداران ، به ویژه در دهه اول محرم ، می خواهند به شهرهایی بروند که داوران مورد علاقه خود در آن برنامه ریزی می کنند ، و در این راستا نمایندگان محلی و مجالس با توجه به سالهای گذشته که این مراسم دلهره آور و روحانی می دانند.

همراه با این اشتیاق و فعالیتهای معنوی ، یک نکته مهم نیاز به توجه دارد. اینکه این اجساد در جاهای مختلف اظهار نظر و انتقاد دارند. برخی بر این باورند که فقدان بلندگوها و سخنرانان مشهور و مشهور در این نمایندگان ، خلاء را در سطح برنامه ها ایجاد کرده و جوانان و زائران بیشتری را به خود جلب می کند.

حضور چهره های برجسته هیئت در فرصت های مهم مختلف برای فرصت ها یا تهدیدها؟

پوستر منتشر شده توسط چندین دانشمند مشهور که قرار است امسال در کربلا محرم باشند ، باعث شده است که بسیاری از مخاطبان از عدم حضور آنها در شهرهای خود شکایت کنند. موضوعی که به نظر می رسد علائم مخاطبان این نمایندگان است ، اما در عین حال دانشمندان نمی توانند در یک مکان خاص تعیین کنند یا نه.

حسین هویار ، مسئول مرکز سازمانها و سازمان های مذهبی ، در گفتگو با یک خبرنگار مهر وی گفت: این خلاء در دهه دوم و سوم جبران می شود و داوران که به کربلا سوار می شوند ، ملاقات می کنند.

“من نمی خواهم بگویم که هیچ اتفاقی نمی افتد ، اما کوچکترین تأثیر را دارد زیرا امکان پرداخت نمایندگان محلی است.” با این حال ، ما معتقدیم که ارزش وجودی و حقیقت پیامبر ابو عبدالله فراتر از افراد است ، و این دریا نامحدود امام حسینز (AS) است که مخاطب به آن آسیب نمی رساند.

هوسیار همچنین تأکید کرد که اگر ماجلیس در دهه اول برگزار نشود ، در دهه های بعد اتفاق می افتد. همچنین یک انتقاد وجود دارد که نمایندگان کوچک را تضعیف می کند ، و غم و اندوه از مناطق مختلف تهران برای شرکت در Majlis Majlis معروف در شهر است. این همچنین می تواند فرصتی برای تقویت مقامات اداری محلی باشد.

وی این انتقادات را به عنوان نشانه محبوبیت مردم توصیف کرد و گفت: “ما وارد محدوده تصمیمات شخصی نمی شویم زیرا ما معتمد و ناظران هستیم و تصمیمی نیستیم -تولید کننده ، بنابراین ما نمی توانیم به جایی که می خوانیم و کجا بخوانیم نیاز داشته باشیم.” قطعاً دلیلی وجود دارد که آنها تصمیم گرفتند در کربلا باشند و باید نعمت هایی وجود داشته باشد.

فرصتی برای مساجد و مساجد محلی

نکته مهم در سخنرانی حسین هویار برای مرکز سازمانهای مذهبی استفاده از این امر به منظور توجه بیشتر به هیئت های کوچک بود. در چند دهه گذشته ، ما رشد چشمگیر هیئت های عزاداری بزرگ محرم و صفر را تجربه کرده ایم ، رویدادی که اگرچه شهرت وی ، چالش هایی را برای محلی ، داخلی و مسجد ایجاد کرده است.

نمایندگان عظیم با امکانات گسترده توانستند مخاطبان زیادی را به خود جلب کنند ، اما این موفقیت باعث کاهش مخاطب و منابع مالی برای نمایندگان کوچکتر ، به ویژه در مناطقی با دلیل کم شد. این کاهش در منابع و مخاطبان می تواند انگیزه و فعالیت این نمایندگان را کاهش دهد ، در حالی که نمایندگان محلی نقش مهمی در تقویت روابط اجتماعی در محله و حفظ سنت ها و ارزش های محلی دارند.

برخی از نمایندگان اصلی که روی جنبه های چشمگیر تمرکز می کنند می توانند از ارزشهای اصلی عزاداری فاصله بگیرند. در مقابل ، نمایندگان محلی با روابط عمیق تر با ساکنان ، هزینه های کمتری و ایجاد فضای مناسب برای آموزش و آموزش نسل جوان از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند. به منظور حفظ این ظرفیت ها ، لازم است از بودجه محلی و معنوی حمایت کنیم ، انواع برنامه های جذاب ، ترویج فرهنگ بنیاد و جانباز و همکاری بین هیئت های بزرگ و کوچک را فراهم کنیم. از این گذشته ، توجه به هیئت های کوچکتر که نقش مهمی در حفظ هویت فرهنگی و مذهبی محلات و تقویت پیوندهای اجتماعی دارند.

منبع: آژانس خبری مهر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا