راهکار ژاپن برای افزایش مصرف برنج داخلی؛ مانع گرایش مصرفکنندگان به سمت برندهای ارزانتر خارجی میشویم
ژاپن از لحاظ تاریخی تمایلی به تشویق واردات برنج ندارد و در ابتدایی ترین مواد غذایی خود به دنبال خودآگاهی بوده است و تعرفه های بالایی را برای محافظت از کشاورزان بومی در برابر رقابت قرار داده است.
وزیر کشاورزی ژاپن روز جمعه متعهد شد که به سرعت برنج را از ذخایر دولت برای ذخیره قفسه ها برای عرضه با قیمت بسیار پایین تر از سطح فعلی منتقل کند ، از این طریق مانع از تمایل مصرف کنندگان به مارک های ارزان قیمت خارجی می شود.
افزایش شدید قیمت برنج در ژاپن ، که بخشی از آن به دلیل گرمای شدید و تقاضای بیشتر به دلیل رونق گردشگری است ، با نزدیک شدن به انتخابات پارلمانی در ماه ژوئیه ، به نگرانی عمده مصرف کنندگان ژاپنی و همچنین دولت تبدیل شده است.
دولت ژاپن از ماه مارس برخی از برنج های ذخیره شده خود را آزاد کرده است ، اما این هنوز منجر به پایین آمدن قیمت فروشگاه ها نشده است.
وزیر کشاورزی ژاپن در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: “افزایش غیر طبیعی قیمت هایی که اکنون می بینیم می تواند تغییر در تولید برنج داخلی در ژاپن را تسریع کند.” ما در حال حاضر با وجود پرداخت تعرفه ، فروشگاه های خرید را مستقیماً از ایالات متحده مشاهده می کنیم. ما باید این وضعیت غیر طبیعی را از بین ببریم و سرعت عمل بسیار مهم است.
ژاپن از لحاظ تاریخی تمایلی به تشویق واردات برنج ندارد و در ابتدایی ترین مواد غذایی خود به دنبال خودآگاهی بوده است و تعرفه های بالایی را برای محافظت از کشاورزان بومی در برابر رقابت قرار داده است.
به گفته Diarmirza ، حمایت ژاپن از تولید داخلی در حالی است که برنج به عنوان یکی از محصولات استراتژیک گیلان و مازندران در سالهای اخیر حامی نبوده و کشاورزان در استان های شمالی با وارد کردن برنج ارزان توسط بخش دولتی دست و پنجه نرم می کنند.