ارزهای دیجیتال

جای خالی روغن در قفسه‌ها/ روغن مایع کمیاب شد – افق میهن

بازار نفت در ایران اکنون به یک رقابت بین تولید کنندگان ، فروشندگان ، مغازه ها و وسایل نظارتی تبدیل شده است. این رقابت ، مصرف کننده نهایی آن بازنده اصلی است.

طبق گفته های تجاری News ، بازار روغن مواد غذایی در مغازه های مغازه ها مورد سؤال قرار می گیرد. آنچه ظاهراً به عنوان “افزایش تقاضا” یا “اصلاحات مالیاتی” یاد می شود ، در واقع مشکلات عمیق تری است ، از تجارت گسترده و مواد اولیه گرفته تا فروش نفت اجباری و همچنین مقالاتی مانند رب گوجه فرنگی ، ماهی تن و کیک و کلوچه.

عرضه گره کور ؛ روده

با وجود این حکم ، قیمت نفت حدود ۲ ٪ افزایش یافت دی ماه ، مشاهدات میدانی در برخی از فروشگاه های زنجیره ای در چند روز گذشته نشان می دهد که برخی از آنها به هیچ وجه روغن ارائه نمی دهند و یا فقط آن را در فروش ترکیبی ارائه می دهند. به عبارت دیگر ، مشتریان برای خرید یک بطری روغن مایع مجبور به خرید وسایل دیگر هستند. این برای خانوارها نگران کننده است ، اما چاپ اصلی کلاس و تولید کنندگان کوچک است که برای ادامه فعالیت خود به روغن نیاز دارند.

در حالی که قیمت ، که در ۵ کیلوگرم نفت حلب درج شده است ، شناخته شده است ، برخی گزارش دادند که شما این محصول را تنها با دو قیمت و بدون فاکتور رسمی دریافت کرده اید. این روش توزیع نه تنها تخلفات آشکار است ، بلکه باعث می شود خریداران بتوانند آزار و شکنجه قانونی را دنبال کنند و فضا را به نفع واسطه ها بگذارند.

حمید رضا رستگار ، رئیس انجمن صنفی تهران ، با توجه به فروش غیرقانونی فروش اجباری ، گفت: “هر فروش اجباری یا هرگونه ترکیبی از اجبار یک تخلف است.” هیچ اتحادیه یا هیچ مشاغل ممکن است مشتری را مجبور به خرید چندین کالا کند. قیمت فروش باید دقیقاً مطابق با قیمت ذکر شده در کالا مطابقت داشته باشد و تخلف قابل ردیابی است. رستگار افزود: نظارت بر بازرسان اتحادیه ، اتاق های صنفی و سازمان های Ta’zir انجام می شود. اگر شهروندان با نقض تخلف روبرو شوند ، می توانید شخصاً ۱ یا ۲ یا شکایت خود را به واحد نظارت و بازرسی انجمن صنفی فراخوانی کنید.

از معاملات گرفته تا نقص اختراع شده ؛ چه کسی مسئولیت دارد؟

در مورد کارخانه های تولید نفت در DDی شما افزایش قیمت ها را دریافت کرده اید ، و دلیل واردات مواد اولیه ، دلیل عدم وجود بازار و عدم دسترسی عمومی به این کالاهای اساسی چیست؟ کارشناسان اقتصادی بر این باورند که برخی از محصولات موفق به تجارت هستند و بخشی از اردوگاه ها برای فروش در قالب بسته های ترکیبی یا در بازار آزاد ذخیره می شوند. همین روند باعث شده است که بازار به “نقص اختراع شده” تبدیل شود و اعتماد مردم را به کارآیی سیستم فروش و نظارت تضعیف کند.

خلاصه: نیاز به بررسی سیستم توزیع و نظارت

بازار نفت در ایران اکنون به یک رقابت بین تولید کنندگان ، فروشندگان ، مغازه ها و وسایل نظارتی تبدیل شده است. این رقابت ، مصرف کننده نهایی آن بازنده اصلی است. ادامه وضعیت فعلی نه تنها در آینده نزدیک می تواند در معرض یک بحران مشابه قرار گیرد بلکه در سایر کالاهای اساسی نیز در معرض دید قرار می گیرد. مگر اینکه اراده جدی برای تغییر مسیر توزیع ، از بین بردن واسطه های سودآور و تقویت ساختارهای نظارتی وجود داشته باشد.

منبع: isna

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا