بانک و بیمه

۱۰ هزار یورو؛ سقف جدید نگهداری ارز برای اشخاص

به گفته بازار ، بانک مرکزی تغییری در دستورالعمل های اجرایی برای حمل و نقل ، نگهداری و تبادل ارز در کشور صادر کرده است ، به این معنی که حد بالایی برای حفظ ارز برای افراد طبیعی و حقوقی یا معادل سایر ارزها است.

مطابق دستورالعمل های صادر شده در قالب دستورالعمل به شبکه بانکی ، در صورتی که یکی از اسناد معتبر ، از جمله فاکتور خرید مبادله ارز مجاز ، توسط موسسه اعتباری یا اعلامیه گمرک مجاز باشد ، نگهداری مبالغ فقط از حد مجاز بالا مجاز است.

اعتبار این اسناد ۶ ماه است و سپس به قوانین و مقررات اشاره دارد.

این تغییر طبق قانون ضد انسانی در ۲ مقاله و از تاریخ تنظیم شده است خرداد ۱۳۴۴ اجرا شد.

بنابراین و طبق دستورالعمل بانک مرکزی ؛ حمل و نقل ارزی بدون اسناد معتبر می تواند در صورت فراتر رفتن از حد مجاز بالا ، در معرض مقررات مربوط به پولشویی و تأمین مالی تروریسم باشد.

این دستورالعمل در زیر گردآوری شده است:

“طبق ماده (الف) ماده (۱) قانون ضد فروش و فروش” (۲) مفاد اجرایی مقالات (۱) و (۲) قانون فوق و همچنین بندهای (ج) و (ج) (ج) ، در آخرین اصلاحات و آخرین اصلاحات و اصلاحات ارز تکرار می شود.

ماده ۱ برای این راهنما در معانی مفصل زیر عناوین ، اصطلاحات و اصطلاحات زیر استفاده می شود:

۲-۴- شخص: اشخاص حقوقی و حقوقی ایرانی و خارجی

اعتبار: اشخاص حقوقی که معاملات بانکی را تحت بانک مرکزی یا قانونی تحت عنوان “بانک” یا “موسسه اعتباری غیر بانکی” انجام می دهند ، می توانند معاملات ارزی را انجام دهند.

مبادله ارز: یک شخص حقوقی که تصویب بانک مرکزی را دریافت کرده است. تأیید یک مبادله ارزی عمودی برای یک شخص مبادله است و نمی تواند به دیگری اختصاص یا باورنکردنی باشد.

دریافت اعتباری و ارزی: حفظ سیستم ارزی حاوی اطلاعاتی از قبیل شناسه پیگیری ، طرفین معامله ، مبلغ و زمان معامله است که همچنین به خروجی مسلسل ارز معامله وصل شده است.

۲-۴ برداشت حساب به موسسه اعتباری: سندی که با پرداخت مبلغ از حساب ارز به دارنده حساب توسط موسسه اعتباری سروکار دارد.

اعلامیه گمرک: رسید صادر شده توسط گمرک جمهوری اسلامی ایران حاوی یک کد ردیابی است که هنگام ورود به کشور ، ارز توسط شخص طبیعی را بیان می کند.

۲-۴ نمایش: انتقال ارز فیزیکی

سیستم پولی (سنا)

ارز: ارز و ارز ارز

ماده ۱- حمل و نقل و نگهداری ارز توسط شخص حداکثر ۱.۵ یورو یا سایر ارزها مجاز است.

ماده ۱ حمل و نقل و نگهداری ارز برای مقدار بیش از ۱.۵ یورو یا مترادف با سایر ارزها توسط هر شخص فقط در صورتی مجاز است که یکی از اسناد زیر باشد:
الف) محاسبات خرید اعتباری و ارز.
(ب) سند برداشت از حساب به موسسه اعتباری.
اعلامیه C-Customs.

ماده ۲- صندوق خرید اعتبار و تغییر ارز و حساب حساب با موسسه اعتباری حداکثر ۶ ماه از تاریخ صدور اعمال می شود. قبل از انقضاء دوره ، صاحبان خرید معتبر از تغییر اعتباری و ارز و همچنین سند حساب از موسسه اعتباری باید یکی از روشهای زیر را دنبال کنند:

(الف) واریز ارز در رابطه با حساب ارز با یکی از موسسات اعتباری.

(ب) فروش ارز به یکی از مؤسسات اعتباری یا ارزی که توسط ثبت نام در سیستم ارز مجاز است.

توجه: پس از ۶ ماه ، اسناد ذکر شده نامعتبر هستند و تابع قوانین و مقررات مسئول هستند.

ماده ۲- موسسه اعتباری از مفاد این دستورالعمل رهایی می یابد ، و حمل و نقل موسسه اعتباری منوط به نامه رسمی موسسه اعتباری است ، که شامل مشخصات هویت شرکت هواپیمایی ، منشأ و هدف ارز ، مبلغ و نوع ارز و همچنین علت حمل و نقل و حمل و نقل است.

ماده ۱- مبادله ارز از مفاد این دستورالعمل رهایی می یابد و حمل ارز ارز فوق توسط نماینده آن بستگی به داشتن نامه رویه دارد. مهر و امضای مجاز مبادله ارز ، مشخصات حامل ها ، منشأ و هدف معاملات ارز ، مبلغ و نوع ارز و علت تغییر همراه با دریافت سنا.

توجه: معرفی نامه به مهر و امضای ارز مجاز و معتبر منحصراً برای حمل و نقل ارز بین مبادلات ارز ، موسسات اعتباری ، بانک مرکزی و مرکز ارز و طلای ایران استفاده می شود.

ماده ۵ اگر مشخص شود که منبع ارز منوط به این دستورالعمل نتیجه پولشویی و تأمین مالی تروریسم است ، طبق قوانین و مقررات این موضوع ، از جمله قوانین شستشوی ضد مونی و تأمین مالی تروریسم ، معامله می شود.

ماده ۱- کلیه اقدامات ذکر شده در این دستورالعمل نباید در منشأ ارزهای حاصل تأثیر داشته باشد. بنابراین ، اگر در هر زمان تصریح شود که ارزها از منبع پولشویی یا تأمین مالی تروریسم ، از جمله شرایط موضوع ، از جمله قوانین شستشوی ضد پولی و تأمین مالی تروریسم تشکیل شده اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا