پژوهش جدید: نوشیدن قهوه تلخ میتواند به افزایش طول عمر کمک کند
یک مطالعه جدید نشان می دهد که نوشیدن قهوه تلخ (بدون شکر و شیر) می تواند خطر مرگ زودرس را تا ۵ ٪ کاهش دهد. یافته های این مطالعه بر اساس تجزیه و تحلیل داده ها بیش از ۶۰۰۰ نفر بود. محققان می گویند که فواید سلامتی قهوه مربوط به خود نوشیدنی است و مواد افزودنی مانند شکر و کرم می توانند این اثرات مثبت را از بین ببرند.
اگر عادت کرده اید که روز خود را با یک فنجان قهوه شروع کنید ، محققان دانشگاه تافتز خبرهای خوبی برای شما خواهند داشت. به گفته Sciencealert ، یک مطالعه جدید که تأثیر مواد افزودنی بر روی خواص قهوه را بررسی می کند ، نشان می دهد که مصرف کنندگان قهوه ، به ویژه کسانی که نوشیدنی های خود را می نوشند یا با مقدار بسیار کمی قند و چربی اشباع شده (مانند چربی بالا یا کرم) ، عمر طولانی تری دارند.
تأثیر قهوه تلخ در طول عمر
محققان با تجزیه و تحلیل داده های ۱۸۰۰ بزرگسال آمریکایی در طی یک دوره حدود ۶ سال ، دریافتند که افرادی که قهوه تلخ مصرف کرده اند یا با افزودنی های بسیار کم نسبت به افرادی که قهوه نمی نوشند در معرض خطر مرگ زودرس قرار دارند.
بهترین نتیجه در بین افرادی که روزانه ۲ تا ۳ فنجان قهوه می نوشیدند مشاهده شد. نکته اصلی این مطالعه این بود که وقتی مقادیر قابل توجهی از قند یا شیر پر و خامه ای به قهوه اضافه شد ، این رابطه آماری مثبت و کاهش خطر مرگ به طور کامل از بین رفت.
این مطالعه این فرضیه را تأیید می کند که فواید سلامتی مصرف قهوه به ترکیبات ، به ویژه کافئین مدیون است. این بیشتر تأیید می کند که مصرف کنندگان بدون قهوه کافئین (DECAF) کاهش قابل توجهی در خطر مرگ نداشته اند.
یافته های این مطالعه در مجله تغذیه منتشر شده است.
منبع: دیجیاتو