ارزهای دیجیتال

سلامت غذاهای نذری زیر ذره بین وزارت بهداشت – افق میهن

با توجه به این واقعیت که ما در تابستان و گرمای سال هستیم ، امکان مسمومیت و سیل امکان پذیر است. همکاران ما که به نمایندگان ، مکان ها و رستوران هایی که برای مساجد و مساجد آشپزی می کنند ، مراجعه می کنند. آنها برای کنترل مواد اولیه ، نگهداری و توزیع نذورات در معرض امتحانات میدانی هستند.

وزارت بهداشت با توجه به هوای گرم و احتمال بیماری های عفونی مرکز بهداشتی مرکز بهداشت وزارت بهداشت ، فعالیت ۶۰۰۰ نفر و ۲۰۰ تیم متحرک در سراسر کشور را برای بررسی مراسم مورارام گرییر ، به ویژه غذا و آشپزی اعلام کرد.

محسن فرهادی گفت: “وزارت بهداشت برنامه ای را با عنوان” غافلگیرکننده نظارت فشرده “اعلام کرده است ، و ما آن را اجرا می کنیم که این برنامه تا پایان ماه ادامه خواهد یافت.

وی افزود: “ما به ویژه در ۷ روز اول محرم ، با تمرکز بر مراسم Tasua و Ashura تمرکز می کنیم.” این نظارت همچنین برای سایر مراسم از جمله Arbaeen و پایان ماه ادامه دارد.

فرهادی تأکید کرد: با توجه به این واقعیت که ما در تابستان و گرمای سال هستیم ، امکان مسمومیت و سیل امکان پذیر است. همکاران ما که به نمایندگان ، مکان ها و رستوران هایی که برای مساجد و مساجد آشپزی می کنند ، مراجعه می کنند. آنها برای کنترل مواد اولیه ، نگهداری و توزیع نذورات در معرض امتحانات میدانی هستند.

وی افزود: “در واقع در حدود چهار محور مختلف: بهداشت شخصی ، بهداشت ، ابزارها و دستگاههای مورد استفاده در مساجد و مساجد مانند گلدان ها ، تجهیزات پخت و پز و به خصوص ظروف یکبار مصرف که باید برای این روزها مناسب باشد ، و در نهایت بازرسی از سلامت و محل توزیع.” رئیس وزارت بهداشت برای محیط زیست و کار اظهار داشت: “البته ما عمدتاً نوع تجارت هستیم ، اما همکاران ما در صورت بروز مشکل در غذا ، کارهای قانونی دیگری را نیز انجام می دهند.”

فرهادی در پاسخ به این سؤال که آیا از ابتدای ماه گزارشی در مورد مسمومیت غذایی گزارش شده است؟ وی گفت: “خوشبختانه ، ما گزارش ها را گزارش نکرده ایم ، اما اگر ادامه دهیم ، میزان پخت و پز البته افزایش می یابد و کنترل های ما افزایش می یابد.” امیدواریم امسال هیچ بیماری نداریم.

منبع: ایلنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا