ارزهای دیجیتال

کالاهای خوراکی در خردادماه چقدر گران شدند؟ – افق میهن

در ژوئن سال جاری ، قیمت لیمو اسید ۴۶.۴ درصد و قیمت تخم مرغ ۲۷.۲ درصد افزایش یافت.

با توجه به اخبار تجاری در خرداد ماه به شرح زیر است:

نان و موسلی:

در این گروه ، مقالات “برنج ایرانی” با ۱۱.۱ درصد ، “ماکارونی” با ۵.۴ درصد و “خاکستر” با ۴.۴ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتند.

گوشت قرمز ، سفید و محصولات آنها:

در این گروه ، بیشترین افزایش قیمت در مقایسه با ماه قبل ۱۰.۹ ٪ و بیشترین کاهش قیمت در مقایسه با ماه قبل برای “ماهی قزل آلا” با ۰.۵ درصد است.

محصولات لبنی ، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه ، بالاترین افزایش قیمت در مقایسه با “تخم مرغ” ماه قبل با ۲۷.۲ ٪ ، “ماست پاستوریزه” با ۸.۷ ٪ ، “شیر پاستوریزه” با ۶.۳ ٪ و “پنیر پاستوریزه” ۵.۶ درصد است.

میوه و آجیل:

در این گروه ، بالاترین افزایش قیمت ۴۶.۴ ٪ در مقایسه با ماه گذشته “اسید لیمو” ، “سیب” با ۱۴.۲ درصد و “خربزه” با ۸.۹ ٪ است.

سبزیجات و لوبیا:

در این گروه ، بالاترین افزایش قیمت با ماه قبل با ۲۱.۳ ٪ “هویج” ، “لوبیا” با ۸.۴ ٪ و “لوبیای قرمز” با ۶.۶ درصد و بالاترین قیمت در مقایسه با ماه قبل برای “سیب زمینی” با ۱۲.۸ درصد ، “Gukumber” با “خیار” با ۱۰.۱ درصد “با ۱۰.۱ درصد. ۴.۵ ٪ مقایسه می شود.

شکر و غذاهای دیگر:

در این گروه ، بالاترین افزایش قیمت در مقایسه با ماه قبل “نوشیدنی های گازدار” با ۷.۷ ٪ ، “چای بسته خارجی” با ۷.۶ درصد و “قند” با ۷.۳ درصد است.

منبع: tasnim

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا