بازگشت سرود گمشده شهر باستانی بابل با کمک هوش مصنوعی
گروه Baniam در دهه ۱۹۸۰ با آهنگ “رودخانه های بابل” ، شهر افسانه ای بابل را احیا کرد. اکنون یک سرود باستانی با کمک هوش مصنوعی کشف و رمزگشایی می شود.
براساس خبرگزاری کاتولیک آلمان (KNA) و طبق گفته دانشگاه لودویگ ماکسیمیلیان مونیخ در روز سه شنبه ، اول ژوئیه ، یک آشوری از مونیخ دوباره متنی را در شهر افسانه ای بابل کشف کرده است که هزاران سال ناپدید شده است.
این سرود ستایش ، که حدود ۲۰۰۰ سال قدمت دارد ، بابل را در دوران شکوفایی خود توصیف می کند و شامل ۴ خط است.
طبق این اعلامیه ، متن کامل سرود با استفاده از هوش مصنوعی بازسازی شده است. Enrique Khymens ، استاد آشور شناسی در دانشگاه مونیخ ، از هوش مصنوعی برای بررسی تمام قسمت های خط میخی در جهان استفاده می کند.
به گفته وی ، با کمک این فناوری ، پنج نسخه دیگر از متن مشخص شده است که به تکمیل قسمت های مفقود شده سرود کمک کرده است. استاد آشوری همچنین تأکید می کند: “این روند ، که ممکن است ده ها سال طول بکشد ، اکنون فراتر می رود.”
Khymens در این مطالعه با دانشگاه بغداد همکاری می کند.
“متن با این میزان محبوبیت تا به امروز ناشناخته بود”
Khymens همچنین می گوید که تعداد زیادی از جزئیات موجود در این متن حاکی از آن است که در آن زمان رایج بوده است: “این سرود توسط کودکان در مدرسه رونویسی شده است.” فوق العاده است که متن با این میزان محبوبیت تا به امروز ناشناخته است. “
از نظر محتوا ، سرود نیز در قسمت های “چشمگیر” شرح داده شده است. جیمنس می گوید: “نویسنده توضیح می دهد که چگونه رودخانه فرات بهار می آید و زمین سبز می شود.”
وی گفت: “فقط چند توصیف مشابه از طبیعت از بین النهرین وجود دارد.” “این متن همچنین بینش هایی در مورد نقش کاهنان (زنان معنوی) در بابل ارائه می دهد.”
شهر باستانی بابل در حدود ۲ کیلومتری جنوب بغداد ، پایتخت فعلی عراق است. بقایای این شهر اکنون بخشی از میراث جهانی یونسکو است.
منبع: Deutsche Welle