وام های واهی در فضای مجازی| هشدار نسبت به وامی که فوری جیبتان را می زند
بازار ؛ بانک و گروه بیمه: فضای مجازی ، به ویژه پیام رسان مانند تلگرام ، اینیستا و غیره ، اکنون پر از شبکه ها و صفحات دروغین است که مدیران به دنبال طعمه برای خالی کردن گزارش در مورد افرادی هستند که متأسفانه به آنها اعتماد دارند. از اتومبیل های کم ، وام های فوری به پیروزی های دروغین برای حفظ قیمت های نفیس و احتمالاً سوءاستفاده از نام بیمه مرکزی برای فروش کارتهایی به نام “کارت طلا” ، و … همه توسط برخی افراد یا شرکت ها بدون اقتدار قانونی ساخته می شوند و همین امر باعث می شود حساب قربانی شود. تخلیه حساب های افرادی که نامشخص هستند چه کسی انجام شده است و آیا طعمه این ترفندها در فضای مجازی درآمد کسب می کند؟
اگرچه پلیس فتا روز و شب فعالیت های مجرمان سایبری را برطرف کرد و دستگیری بسیاری از موفقیت های مهم را به دست آورد ، اما فعالیت قارچ مجرمان اینترنت حتی انجام این کار را در چنین شرایطی برای آنها دشوار کرده است و پلیس FEA همیشه بر دام های مردم تأکید می کند. با هوشیاری کامل فعالان سایبری در صفحه تلگرام ، آنها شبکه های اجتماعی را نمی خورند و غیره.
بانک ها اعلام کرده اند که این وام شرایط خاص خود را دارد و متقاضیان بدون قوانین و مقررات مشخص هیچ وام پرداخت نمی کنند. در چنین شرایطی ، هر تبلیغات دروغین در پرداخت وام فوری چیزی غیر از کلاهبرداری نیست و شهروند باید فریب خورده باشد.
فضای مجازی محل وام نیست
پلیس فتا در حال خوردن برخی از وام های فوری ، وام های فوری بدون ضمانت یا وام کم اعتباری است ، به طوری که این مرجع اجرای قانون سخت ، متون را به تلفن های همراه شهروندان داد ، نه صرف کلاهبرداری در سایبری و هشدارهای ویژه ای صادر نکرده است. در چنین شرایطی ، هر تبلیغات دروغین چیزی جز کلاهبرداری در هنگام پرداخت وام فوری نیست ، و یک شهروند هوشیار هرگز به این تبلیغات گمراه کننده توجه نمی کند و هرگز آن را جدی نمی گیرد.
علیرغم هشدارهای مکرر پلیس در مورد فتح و آگاهی از مردم برای جلوگیری از اطلاعات بانکی از سرقت از طریق فضای مجازی ، هنوز هم بسیاری از افراد متأسفانه با دیدن پیوندهای جعلی در رسانه های اجتماعی یا اخبار رسانه ای نامعتبر گرفتار می شوند. با این حال ، بسیاری از فریب هایی که حساب های بانکی آنها توسط سارقان سایبری خالی شده است ، هرگز نتوانسته اند به آنها برسند ، زیرا این گروه معمولاً کسی است که در خارج از کشور یا جنایتکار با ثبت جنایی است. کلاهبرداری هایی که طرف های مجازی ، کانال های تلگرام و حتی وب سایت های ظاهراً حرفه ای را طراحی می کنند ، به قربانیان اعتماد به نفس می گیرند و سعی می کنند مردم را فریب دهند.
این اثبات تصاویر است ؛ با توجه به تبلیغات وسوسه انگیز در فضای مجازی ، شما با توجه به تبلیغات وسوسه انگیز در فضای مجازی ، اطلاعات و هویت را به کلاهبرداران ارائه می دهید ، در حالی که نه تنها به خواسته دانش مطیع و بازیگری ، به جز اینکه حساب شما خالی بود.
از وسوسه فضای مجازی فریب نخورید
این اثبات این است ؛ با توجه به تبلیغات وسوسه انگیز در فضای مجازی ، شما اطلاعات مربوط به کلاهبرداری در اینترنت و اسناد هویت را ارائه می دهید ، در حالی که آنها را نمی شناسید و فقط با اعتماد به خواسته تریلرها عمل می کنید ، به جز اینکه حساب آنها خالی بود. با این حال ، افرادی که اغلب برای حل مشکل خود به وام احتیاج دارند ، نمی دانند که کلاهبرداران حرفه ای در فضای مجازی به طرز وحشیانه ای کلاه های خود را ضبط می کنند و به جای حل مشکل خود با وام های فوری ، مشکلات خود را به وجود می آورند.
یکی از امکانات متداول این افراد ، کسب اطلاعات در مورد اطلاعات هویت ، از جمله یک عکس کارت ملی و کارت بانکی و همچنین واریز وجوه به نام “تحقیقات کد” یا “پیشگویی بیمه” است. پس از دریافت این اطلاعات یا مبالغ ، اتصال به هم وصل نمی شود و دسترسی به مناطق تبلیغاتی نیز مسدود می شود. با این حال ، مردم باید در نظر بگیرند که هیچ شخص رسمی و حقوقی در کشور از طریق شبکه های اجتماعی وام به متقاضیان پرداخت نمی کند. هر تبلیغی در این سیستم عامل ها قانونی است و در بیشتر موارد برای کلاهبرداری در نظر گرفته شده است.
اینترنت برای طعمه های خود به عقب برگردد ، در حالی که برخی در فضای مجازی با پیوندها یا صفحاتی که وعده های وسوسه کننده هستند ، و حتی در تعدادی از افرادی که قادر به دریافت وام بودند ، به عنوان مثال ، رسیدهای جعلی را برای به دست آوردن اعتماد متقاضی انجام دادند.
کمین فضای مجازی برای طعمه ؛ میراب وام دریافت می کند
اینترنت در پشت طعمه خود ، در حالی که بخشی از آگاهی یا نادانی فضای مجازی با پیوندها یا صفحاتی که وعده های وسوسه انگیز هستند ، برخورد می کند و حتی در تعدادی از افرادی که قادر به وام های جعلی بودند ، به عنوان مثال ، رسیدهای جعلی را نیز تهیه کرده اند. براساس تحقیقات ، قربانیان چنین مواردی اغلب مشکلات کم یا مالی هستند و مجرمان از گاوهای خود با وعده های فریبنده با سوء استفاده از نیازهای مالی خود استفاده می کنند. در چنین شرایطی ، آگاهی عمومی در این زمینه تنها راه مقابله با آن جنایاتی است که نباید از آنها غافل شود.
با این حال ، کسانی که می توانند با وام های فوری یا سایر کسری های فضای مجازی فریب خورده باشند ، باید بدانند که ، به عنوان مثال ، پرداخت و دریافت وام های بانکی فقط باید به طور رسمی توسط بانک ها و موسسات مالی مجوز داشته باشد. طبق گفته پلیس ، در چنین شرایطی ، ما نباید با درخواست شیاطین اینترنتی در شبکه های مجازی و وب سایت های نامعتبر ، هویت غیر شناسایی یا اطلاعات بانکی را در مورد افراد ناشناس یا صفحات مجازی دریافت کنیم ، زیرا ارسال اسناد هویت یا باز کردن پیوندهای جعلی چیزی بیش از حساب یک قربانی نیست. پدیده ای که پلیس به طور مکرر اصرار دارد که مردم فریب نمی دهند و هرگز به فضای مجازی اعتماد نمی کنند.