دولت با تقسیط مالیات و بیمه و ارائه وام به واحدهای تولیدی، فشار ناشی از جنگ را کاهش دهد
رئیس کمیسیون ویژه Majlis برای تولید و تولید رونق تولید و تولید ، گفت: “دولت می تواند فشار بر نقدینگی خود را با جدا کردن مالیات و بیمه و تأمین واحدهای تولیدی کاهش دهد.”
براساس اخبار تجاری ، جعفر غادی ، رئیس کمیسیون ویژه تولید و تولید رونق و عضو کمیسیون اقتصادی پارلمان اخبار تجاری برنامه ها ، شرکت ها و بخش خصوصی پس از جنگ ۷ روزه گفت: “دولت می تواند با تأمین مالیات ، بیمه ، گمرک و موسسات به تسهیل شرایط و ضوابط کمک کند.” در حال حاضر ، موانع و مشکلاتی که شرکت ها شروع و ادامه می دهند باید به طور جدی حل شوند.
MP تأکید کرد که سرعت کار باید افزایش یابد ، به طوری که واحدهایی که دارای مشکلات نقدینگی هستند و به یک سرمایه عملیاتی نیاز دارند می توانند فعالیت های خود را ادامه دهند ، و افزود که برخی از واحدهای آسیب دیده در هنگام بمب گذاری و بحران ها باید جبران شوند و دولت باید به طور مؤثر کار کند.
یکی از اعضای کمیسیون پارلمان گفت: “درست است که بسیاری از شرکت ها در طول جنگ شش روزه بسته شدند ، اما ظرفیت و ظرفیت دولت ممکن است به آنها اجازه ندهد که از آنها حمایت و پشتیبانی کنند.”
قادی اضافه کرد: از طرف دیگر ، تجارت در برخی از استانها ، به ویژه در استان های شمالی مرتبط با گردشگری ، در رابطه با تجارت و حجم مسافرانی که به دلیل شرایط جنگ از آسیب اقتصادی آنها جلوگیری می کردند بهتر بود.
دولت با بررسی تمام جنبه های بسته جامع برای حمایت از ادارات آسیب دیده
رئیس کمیسیون ویژه برای پرش و تقویت تولید و خاطرنشان کرد: شرایط جنگ برای همه استانها یکسان نبود: “دولت باید همه شرایط را در نظر بگیرد و یک بسته جامع برای حمایت از بخش های آسیب دیده فراهم کند.” مطابق با این شرایط ، باید برنامه های کاملی برای پشتیبانی شرکت ها ارائه شود.
دولت باید با تصمیم گیری های شجاع و مؤثر ، برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور اقدام کند / ما باید به سرعت از وضعیت فعلی فراتر رفته و اثرات منفی شوک های اقتصادی را کاهش دهیم.
نماینده مجلس تأکید کرد که پارلمان خلاء قانونی برای حمایت از بخش های آسیب دیده می دهد و آماده است تا موانع دولت را در این راه از بین ببرد: “دولت همچنین می تواند با تصمیم گیری های شجاع و مؤثر اقدامات لازم را برای بهبود وضعیت اقتصادی دولت انجام دهد.” این اقدامات باید به گونه ای باشد که بتوانیم به سرعت از وضعیت فعلی فراتر رفته و اثرات منفی شوک های اقتصادی را کاهش دهیم.
تا زمانی که انعطاف پذیری اقتصاد را افزایش دهیم ، با شوک هایی مانند آخرین جنگ مشکلات جدی خواهیم داشت / باید در برخی مناطق تا حد امکان حرکت کنیم.
یکی از اعضای کمیسیون پارلمان در مورد شرایط شرکت و اقتصاد اعلام شده در طول جنگ اخیر: “تا زمانی که ما انعطاف پذیری کشور را افزایش دهیم و از فناوری استفاده کنیم که به اندازه کافی از فناوری ، مهارت های محلی و بومی استفاده کند ، این شوک ها ، که اتفاق می افتد ، باعث مشکلات جدی می شود.” ما باید تا حد امکان در برخی مناطق حرکت کنیم.
دولت باید به دنبال یک کشت جایگزین باشد و برای تولید دانه های نفتی مانند صفور و سویا برنامه ریزی مناسبی داشته باشد.
وی گفت: در طول جنگ شش روزه ، تقاضا برای برخی از اشیاء وارداتی مانند روغن و برنج افزایش یافته است: ذخایر استراتژیک این مواد اولیه باید تقویت شود و ظرفیت تولید داخلی این نیازها برآورده شود. دولت باید به دنبال یک کشت جایگزین باشد و به درستی برای تولید بذرهای نفتی مانند صفور و سویا برنامه ریزی کند. این دانه ها به دلیل کم مصرف و سازگاری با آب و هوای کشور می توانند بخش مهمی از نیازهای کشور را برآورده کنند.
هیچ آمار دقیقی در مورد میزان بسته شدن یا خسارت به شرکت ها وجود ندارد
رئیس کمیسیون ویژه تولید و تولید در مورد آمار بسته شدن جنگ و خسارت برای شرکت ها و در بخش خصوصی گفت: هیچ آمار دقیقی در مورد بسته شدن یا خسارت به شرکت ها وجود ندارد. با این حال ، برخی تخمین ها حاکی از آن است که برخی از فعالیت ها در دو یا سه هفته گذشته بسته شده است. صاحبان شرکت هایی که درآمد روزانه دارند و اگر دو هفته نداشته باشند و مجبور به تعطیل شدن شوند ، با این چالش روبرو هستند. علاوه بر این ، برخی از شرکت ها به دلیل کاهش تقاضا دچار مشکل شدند و نمی توانند هزینه های آنها را تأمین کنند.
دولت با به اشتراک گذاشتن مالیات و بیمه و تأمین وام در واحدهای تولید ، فشار بر نقدینگی خود را کاهش می دهد
قادی در پاسخ به این سؤال که مجلس یا دولت می توانند در این شرایط ، زندگی یا مؤسساتی را برای محافظت از کارمندان و کارمندان پیشنهاد دهند. با توجه به آسیب جنگ ، این بسته ها می توانند به جلوگیری از حداقل عمر کارمندان و بحران های اجتماعی کمک کنند: همانطور که گفتم ، دولت می تواند با بیمه مالیات و بیمه و وام به واحدهای تولید ، نقدینگی خود را کاهش دهد.