ارزهای دیجیتال

قرار گرفتن ایران در جمع ۱۰ کشور دارنده فناوری سمعک دیجیتال – افق میهن

اولین سمعک هوشمند دیجیتال ایران توسط یک شرکت دانش داخلی طراحی و تولید شده است ، که ایران با امکان تولید سمعک های دیجیتالی مداوم در اختیار ایران قرار گرفت و در عین حال ۵ ٪ از نیاز بازار داخلی را با این محصول داخلی و کاهش وابستگی واردات فراهم کرد.

براساس اخبار تجاری ، شنوایی یکی از رایج ترین چالش های جهان است که بر ارتباطات اجتماعی و کیفیت زندگی تأثیر می گذارد. براساس آمار سازمان بهداشت جهانی ، بیش از ۱.۵ میلیارد نفر در شنوایی زندگی می کنند و این تعداد می تواند تا سال به ۱.۲ میلیارد دلار برسد. سمعک ایران با فناوری پیشرفته و قیمت مناسب یک راه حل بومی برای این چالش ارائه می دهد. این محصول به لذت بردن دوباره شنوایی کمک می کند.

یکی از شرکت های مبتنی بر دانش از ابتدای سال برای بهبود کیفیت زندگی فقرا با این مأموریت تأسیس شده است و در هشت سالگی به یکی از پیشگامان صنعت شنوایی در ایران تبدیل شده است. این شرکت اولین تولید کننده سمعک های خانه (ITE) و Edoometer در خاورمیانه است و از اولین سمعک های هوشمند دیجیتالی هوشمند ایران رونمایی کرد. سمعک های ایران با حمایت مالی وزارت بهداشت و شنوایی ، نیازهای جلسه رسیدگی پرهزینه را با قیمت ارزان و پس از فروش بسیار زیاد می کند.

ویژگی های اصلی این سمعک به شرح زیر است:

پردازش پیشرفته گفتار: جدایی سر و صدا برای شنوایی به وضوح در محیط های پر ازدحام مانند جلسات یا رستوران ها
طراحی ارگونومیک: در داخل تلفن (ITITE) و پشت تلفن (BTE) با راحتی بالا برای استفاده طولانی مدت
قیمت خطا: جایگزینی اقتصادی برای سمعک های وارداتی با کیفیت مشابه

آریا خره ، معاون رئیس جمهور در فروش و بازاریابی شرکت دانش ، در مصاحبه با ایسنا ، تولید اولین سمعک های دیجیتال ایران را اعلام کرد و گفت ایران یکی از معدود کشورهایی در جهان برای دستیابی به فناوری سمعک دیجیتال است.

وی گفت: فناوری سمعک دیجیتال در کمتر از ۵ کشور در دسترس است. بیشتر کشورهای اروپایی و دو کشور آمریکای شمالی. این فناوری یک فناوری ویژه است که کشورهای تکنولوژیکی در تولید انحصار خود حفظ کرده و به کشورهای دیگر منتقل نشده اند.

خمسه به پیشینه شرکت در حوزه سمعک اشاره کرد و اظهار داشت: “با تجربه ۵ ساله به عنوان بهترین وارد کننده سمعک ، ما در ۵ سال گذشته تحقیقات گسترده ای را در کشور به عنوان یک شرکت دانش و مبتکر انجام داده ایم.”

وی گفت: در ابتدای مسیر واردات ابزارهای دقیق برای استاندارد سازی محصول بسیاری از مشکلات ، وی با بسیاری از مشکلات همراه بود و افزود: “متأسفانه ، هیچ حمایتی برای واردات این تجهیزات مهم وجود نداشت و این روند تولید را انجام داد.” با این حال ، امروز ، ما با تکیه بر متخصصان و دانشجویان دانشگاه های مشهور این کشور توانستیم یک نرم افزار سمعک و بخشی از سخت افزار آنها تولید کنیم.

خامون ادامه داد: تنها بخش کوچکی از سمعک ها توسط واردات تحویل داده می شوند ، اما تمام مهارت های سمعک های پیشرفته اروپایی در سمعک های ایران طراحی و اجرا شده است. این سمعک تولید شده است و با توجه به ارز ارجح ، می تواند به کاهش ارزش کمک کند.

این شرکت گفت: “برآورد ما این است که این سمعک قادر به ارائه حدود ۲ درصد از بازار داخلی در سال اول و کاهش واردات است.”

وی فرایند استفاده از این محصول را توضیح داد: ابتدا متقاضی باید به یک متخصص صوتی یا گوش و بینی مراجعه کند تا بتواند با توجه به آزمایشات لازم ، گوش را شکل دهد. این الگوی به شرکت ما ارسال می شود و ما با توجه به کم شنوایی فرد ، سمعک ویژه را طراحی و تولید می کنیم.

خمسه اضافه کرد: سمعک دوباره توسط شنوایی شناس تولید می شود و در کانال گوش قرار می گیرد. این فرآیند در حال حاضر با متخصصان در تعامل است و ما قصد داریم در آینده نزدیک یک گوشی ویژه ایجاد کنیم.

وی بر اهمیت توسعه نرم افزار در فناوری سمعک تأکید کرد و گفت: “بخش مهم این محصول نرم افزاری است که توسط کارشناسان داخلی کاملاً نوشته شده است.” اصل موضوع به درستی تعیین می شود و بنابراین “انگشت” سمعک ها به منظور جایگزینی احساس مؤثر شنوایی انسان است. یکی از پنج حس مهم زندگی ما.

خمسه همچنین تأثیرات اقتصادی این فناوری را گفت: “اگر تولید انبوه این سمعک داخلی توسعه یابد ، از این ارز که از کشور خارج می شود جلوگیری می شود.” از طرف دیگر ، فروش این محصول به کشورهای همسایه هدف قرار گرفته و می تواند به ارز منجر شود.

وی گفت: “تمرکز ما در حال حاضر روی بازار کشورهای همسایه است ، اما امیدواریم که به عنوان یک شرکت بین المللی سمعک ، بتوانیم در نمایشگاه های مشهور جهان ، به ویژه نمایشگاه های ویژه اروپا شرکت کنیم.”

منبع: isna

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا