آغاز ثبتنام «وام ازدواج» فرزندان بازنشستگان کشوری از ۲۲ تیرماه
ثبت نام این امکانات از یکشنبه ۹ ژوئیه آغاز می شود و بازنشستگان و وظیفه (همسر متوفی) تاریخ قرارداد فرزندشان فروردین ۱۳۹۴ به بعد ، آنها می توانند برای این وام اقدام کنند.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی ملی از آغاز دوره ثبت نام نهم برای وام های ازدواج بازنشستگان خبر داد.
Hojjat Mirzaei ، مدیرعامل صندوق بازنشستگی ملی ، در جلسه ای با روسای بازنشستگان استان آردبیل گفت: “ثبت این امکانات از یکشنبه ۹ ژوئیه آغاز می شود و بازنشستگان و وظیفه (همسر متوفی) آنها تاریخ فرزندشان فروردین ۱۳۹۴ به بعد ، آنها می توانند برای این وام اقدام کنند.
وی به جزئیات این پروژه اشاره کرد: میزان این تسهیلات ۵ میلیون تومانس است که ۲ ٪ و در ۶ ماه قسط پرداخت می شود.
به گفته وی ، این امکانات فقط متعلق به ازدواج فرزندان بازنشسته یا وظیفه (همسر متوفی) است که تحت پوشش صندوق بازنشستگی دولتی قرار دارد.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی ایالتی اظهار داشت: برای ثبت نام در این تسهیلات بصورت آنلاین ، ارسال اسکن صفحه اول شناسنامه بازنشسته ، صفحه مشخصات کودک ، اصل ازدواج و شناسنامه زوج (صفحه اول و مشخصات). ثبت نام فقط از طریق پورتال خدمات الکترونیکی صندوق بازنشستگی دولت انجام می شود. پرداخت این وام پس از بررسی و تأیید اسناد و تخصیص اعتبار توسط بانک عملیاتی انجام می شود.
به گفته دفتر روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی ایالتی ، مدیرعامل صندوق بازنشستگی ایالتی گفت که هدف ادامه این پروژه حمایت از خانواده های بازنشسته و کاهش برخی از نگرانی های مالی ازدواج جوانان است.
همچنین ، مدیرعامل صندوق بازنشستگی ایالتی در جلسه ای که با حضور فرماندار آردبیل و نمایندگان استان از پرداخت کامل مستمری بگیر تا پایان خرداد و شهرک تأخیر در سال را اعلام کرد.
وی گفت: حقوق بازنشستگان تا ۱ تاریخ کاملاً خرداد پرداخت پرداخت شده و در طول جنگ دو روزه گذشته ، ۶ تریلیون دلار از بازنشستگان فرهنگی باقی مانده سال پرداخت شد.
وی با اشاره به وجود ۶۰۰۰ بازنشسته در استان اردبیل ، که ۵ ٪ از آنها فرهنگی است ، آغاز ساخت خانه امید در استان را اعلام کرد و گفت: اردبیل یکی از معدود مراکز استانی بود که فاقد امید بود ، اما با انتقال زمین توسط شهرداری ، پروژه آغاز می شود و در بوش و Khururamabad ساخته می شود.
وی افزود: “با توجه به هزینه بالای ساخت این مراکز – که برای هر مرکز کمتر از ۵ میلیارد دلار نیست – ساخت یک خانه امید در همه شهرها امکان پذیر نیست ، اما سعی در ایجاد مراکز برای خدمات مختلف برای بازنشستگی است.”
میرزی همچنین از تصویب برنامه خدمات محله برای بازنشستگان خبر داد و گفت: “این پروژه در مدارس و مراکز درمانی متمرکز خواهد شد و یک پزشک ، مددکار اجتماعی و نماینده بیمه تکمیلی در این مراکز مستقر می شوند.”
مدیرعامل صندوق بازنشستگی همچنین بر لزوم شناسایی ظرفیت ها و قابلیت های بازنشستگان در حوزه های مختلف حقوقی ، مالی و فنی تأکید کرد و گفت: “ما باید این قابلیت ها را به بازار کار و مشاغل وصل کنیم تا حس سودمندی به بازنشستگان منتقل شود.”
میرزی همچنین در برنامه توسعه هفتم به نمای جدید مجمع مشورتی اسلامی اشاره کرد و گفت: “در این برنامه ، برنامه ای برای ترک صندوق بازنشستگی از شرکت وجود دارد.
در عین حال ، وی تأکید کرد: تجربه جنگ اخیر نشان داد که دولت باید نقش فعال تری در صنایع غذایی – به ویژه لبنیات – و همچنین صنعت دارویی داشته باشد. از آنجا که مدیریت این صنایع در شرایط بحرانی باید در حضور دولت ، از نظر اقتصادی و رقابتی ، اما با کنترل دولت انجام شود.
وی گفت: در طول جنگ ، خرید شیر مازاد از دامداران از ۳ تن به ۳ تن افزایش یافت و مازاد برای پیش بینی نیاز کشور برای شش ماه آینده در صورت ادامه بحران ، شیر خشک شد.
با توجه به تطابق حقوق بازنشستگی ، میرزی پاتولوژی مرحله اول را اعلام کرد و گفت: “برخی از دستگاه ها در تخصیص منابع که مجلس می تواند به اصلاحات کمک کند ، نابرابری داشته اند.”
با توجه به بیمه تکمیلی ، وی گفت: بیمه تکمیلی اغلب تمایلی به پوشش بازنشستگان ندارد زیرا میزان بیماری در این گروه زیاد است. اما اگر بازنشستگان با کارکنان ادغام شوند ، ضریب آسیب کاهش می یابد و پوشش بهتری می یابد. در حال حاضر ، بیمه سرانه بازنشستگان ۴۰۰۰ دلار و کارمندان ۱ میلیون و ۶۰۰۰ Tomans است که می توانند جبران شوند و با همکاری دولت ، صندوق و خود بازنشستگان خدمات بهتری ارائه می دهند.
میرزی با اشاره به ظرفیت های بالای استان آردبیل در زمینه کشاورزی و دامپروری ، گفت: اردبیل مستعد ایجاد محصولات و صنایع مدرن و توسعه زنجیره صنعت لبنیات است. در حال حاضر ، ظرفیت هایی مانند کشت و صنعت مشکین شاه و شرکتهای نیمه فعال در این منطقه می تواند با حمایت دولت احیا شود.
در پایان ، وی تأکید کرد که صندوق بازنشستگی ملی قصد ورود به بخش گردشگری را ندارد و بر امنیت غذایی ، بهداشت و سرمایه گذاری پایدار متمرکز شده است.