ارزهای دیجیتال

برنامه راهبردی و جامع «مقابله با گرد و غبار» به زودی تصویب می‌شود – افق میهن

The national headquarters for political administration and coordination of dust management policy in accordance with Article C, Article 7 of the five -year plan Act, with the participation of the executive agencies, will formulate a “comprehensive dust protection program”, and this program will be scientific, scientific and participative, participative, participative, participative, participative, participative, participative, Participatory, participatory, participatory, participatory, participative, participative, participative, participatory, participatory.

در توضیح EPA به مناسبت روز بین المللی در برابر طوفان با شن و گرد و غبار (۱ تیر ۶ ژوئیه) بیان می کند که جمهوری اسلامی ایران به دلیل موقعیت جغرافیایی خود در آب و هوای خشک و نیمه حاوی غرب و جنوب غربی آسیا به طور فزاینده ای تحت تأثیر عواقب تغییرات آب و هوا قرار گرفته است.

نه تنها افزایش دما ، میزان بارش به طرز چشمگیری کاهش می یابد ، وخامت خشکسالی و افزایش مکرر طوفان های گرد و غبار نه تنها تنوع بیولوژیکی و تنوع بیولوژیکی را تهدید می کند ، بلکه با افزایش فرسایش خاک ، تشکیل بیابانی و کاهش ظرفیت تولید ، امنیت غذایی کشور را نیز در معرض خطر قرار می دهد.

در این بیانیه ، سازمان حفاظت از محیط زیست اظهار داشت كه افكار عمومی در مورد ابعاد گسترده چالش زیست محیطی در اظهارات مبنی بر اینكه امروزه تغییرات آب و هوا و گرد و غبار تهدیدهای جدی برای بهداشت عمومی ، امنیت تغذیه ای و توسعه پایدار در سطح ملی و منطقه ای دارند.

“علاوه بر عوامل اقلیمی ، برخی از مداخلات انسانی ، مانند مراتع غیر ضروری ، انتقال آب بین قاره ای ، مدیریت غیر ضروری منابع آب ، عدم حمایت از اصول حفاظت طبیعی و بهره برداری نادرست از منابع طبیعی ، در این پدیده نقش داشته است.”

براساس مطالعات و مطالعات توسط ستاد ملی برای مدیریت سیاسی و هماهنگی مدیریت گرد و غبار ، بخش بزرگی از منبع گرد و غبار ، مرجع مرزی و بیابانی در سعودی ، عراق ، سوریه ، افغانستان و ترکمنستان. این واقعیت به منظور مقابله با این بحران زیست محیطی ، نیاز به توسعه همکاری های منطقه ای و بین المللی را دو برابر می کند.

در همین راستا ، جمهوری اسلامی ایران با درک اهمیت تقویت تعامل جهانی اقدامات مهمی را در سطح بین المللی انجام داد. از جمله پیشنهاد ۵ ژوئیه به عنوان روز جهانی کنوانسیون طوفان های ماسه و گرد و غبار ، که توسط مجمع عمومی سازمان ملل تصویب شد ، و همچنین توضیح و پذیرش راه حل پدیده در مجمع محیط زیست ملت ششم (UNA-6). علاوه بر این ، با همکاری نزدیک با موسسات تخصصی بین المللی ، به ویژه برنامه توسعه سازمان ملل متحد (UNDP) ، برنامه هایی برای پیش بینی و هشدار اولیه برای تقویت ظرفیت های ملی و تدوین راه حل های نوآورانه به منظور بهبود مقاومت وجود دارد.

این توضیح می افزاید: هنگامی که کشور ما تأثیرات روشنی از تغییرات آب و هوا ، از جمله افزایش درجه حرارت ، کاهش بارش و خشکسالی سنگین تر ، همانطور که امسال می بینیم ، دارد. ادغام دستورالعمل ها و اقدامات ملی برای مبارزه با گرد و غبار اجتناب ناپذیر تلقی می شود. بنابراین ، دفتر مرکزی ملی برای مدیریت سیاسی و هماهنگی پدیده گرد و غبار مطابق با ماده C ، ماده ۵ قانون برنامه ریزی پنج سال ، با مشارکت چهار سازمان اجرایی “برنامه جامع حرکت گرد و غبار” تهیه کرده است. این برنامه در آینده نزدیک با یک رویکرد علمی ، مشارکتی و عملی تصویب می شود و به عنوان یک سند استراتژیک کشور در مدیریت مؤثر و پایدار این پدیده به آنها اطلاع داده می شود.

منبع: ایلنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا