محیط زیست

آلودگی هوای اصفهان سه شنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۴ + شاخص کیفی به تفکیک مناطق

Jamshid Laghaei در مصاحبه با IMNA Reporter ، با اشاره به وضعیت کیفیت هوا در ایستگاه ها ، اظهار داشت: طبق اطلاعات دریافت شده از ۵ ایستگاه اندازه گیری آلودگی شهرداری اسفاهان امروز – پنجشنبه ، بیست و پنجم تیر _ شاخص کیفیت هوا با شماره ۱ در وضعیت هوایی سالم (زرد) ثبت شد.

وی گفت: بالاترین سطح آلودگی هوا در اصفهان امروز در ایستگاه کاوه با شاخص ۲ ، در شرایط هوایی ناسالم (نارنجی) واقع شده است و افزود: ایستگاه فارشادی با شاخص ۲ و خیابان ۲ آبان با استفاده از شاخص ۱ ، برای گروه های حساس در مدار هوای ناسالم قرار دارد.

معاون شهرداری اصفهان معاون کنترل کیفیت هوا ادامه داد: ایستگاه های Rahan با شاخص ۲ ، کوردآباد با شاخص ۲ ، زین آبیا با شاخص ۲ ، والدان با شاخص ۲ ، دانشگاه استقلال با فهرست ۲ ، میرزا طاهر با شاخص ۲ ، زامزام پارک ، فییز و سپاهان شاه. ایستگاه انقلابی فعال نیست.

وی با اشاره به اثرات سلامتی و اقدامات احتیاطی برای ذرات معلق کمتر از ۱.۵ میکرون در شرایط ناسالم ، وی به احتمال تشدید بیماران قلبی یا سالخورده از اثرات سلامتی این آلاینده ها اشاره کرد ، بنابراین افراد حساس می توانند در صورت امکان در فضای باز طولانی یا سنگین کاهش یابد.

طبق سیستم کنترل کیفیت هوای آنلاین آژانس حفاظت از محیط زیست اسفاهان ، در ساعت ۹:۳۰ صبح (زرد) واقع شده است ، با ایستگاه رودکی با شاخص سالم (زرد) (زرد) ، هزار هکتار با شاخص ۲ در هوای پاک (سبز).

در حال حاضر ، تنها ایستگاه های فعال در زمینه شاخص کیفیت هوا در استان اصفهان به جز شهر اصفهان ، ایستگاه های کاشان با شاخص ۱ ، زارین شاه با شاخص ۲ ، قاجارستان با شاخص ۲ ، شاهین شاه با شاخص ۲ و ماباراک با ۲ شاخص سلامت (زرد) ، بیمارستان سابرزامان در شالرزا.

توجه به این نکته حائز اهمیت است که شاخص کیفیت هوا در احمدآباد ، خارازی ، استان اسفاهان ، پاروین ، خواجو ، بغداد ، ساجزی ، خمینی شاهر ، نجف آباد ، داللات آباد ، ایستگاه پزشکی کاشان و محمودآباد شهر فعال نیست.

شاخص کیفیت هوا از صفر تا ۳ هوای پاک (سبز) ، ۱ تا ۲ هوای سالم (زرد) ، ۱ تا ۲ ناسالم برای گروههای حساس (نارنجی) ، ۱ تا ۲ ناسالم برای عموم (قرمز) ، ۱ تا ۲ ناسالم (بنفش) و ۱ تا ۲ بسیار خطرناک (قهوه ای) است.

این شاخص به طور معمول برای پنج آلاینده هوا از جمله مونوکسید کربن (CO) ، ازن (O 1) ، ویاکسید نیتروژن DDی (NO) ، اکسید گوگرد DDی (SO 1) و ذرات معلق زیر ۱.۵ میکرون (PM 1.2) اندازه گیری و ثبت می شود و روزانه در ایستگاه های نظارت هوا ثبت می شود.

شاخص کیفیت هوا معیار است که غلظت آلاینده های مختلف در هوا مانند مونوکسید کربن ، اکسید گوگرد DDی ترکیبات نیتروژنیزه ، ازن و ذرات (ذرات کوچکتر از ۲ میکرومتر و ذرات کوچکتر از ۰.۵ میکرومتر) را تبدیل می کند که محدودیت های مختلفی را برای واحدهای مختلف مجاز دارند و آلودگی هوا را نشان می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا