فرش دستباف ایرانی در پیچوخم موانع صادراتی / بافندگی برای نسل جوان صرفه اقتصادی ندارد
فرش دست ساز ایرانی امروزه با کاهش تولید ، کاهش صادرات و محدودیت نسل جوان برای گره زدن به محض اینکه پرچمدار گزارش کشور دشوار است ، زمان سختی است. تحت رکود بازار داخلی ، تورم و صدای صنعت فرش دوباره در سایه سیاست پشتیبانی ناکارآمد از بین رفته است.
به گزارش Business News ، فرش دست ساز ایران ، زمانی یکی از مهمترین کالاهای صادراتی کشور ، اکنون در معرض کاهش بی سابقه تولید و صادرات قرار دارد. رکود در بازار داخلی ، کاهش قدرت خرید مردم ، تغییر در اولویت های مصرف و موانع بی شماری برای صادرات باعث ایجاد بحران های عمیق می شود.
در برخی از استانها ، اگرچه کیفیت تولید حفظ می شود ، اما کاهش تقاضا و کمبود هزینه های اقتصادی منجر به کاهش تولید و کاهش انگیزه در بین بافندگان شده است.
از طرف دیگر ، تمرکز سازمانها بر روی پیچ های اداری و حل مشکلاتی از قبیل شکایات ارزی ، بیمه فرش و بازگشت فرش های صادراتی ، فرصت مقابله با بازاریابی و تبلیغات هدفمند را محدود کرده است. در چنین شرایطی ، تجدید نظر در حمایت از دستورالعمل ها و ایجاد بستر برای توسعه بازار می تواند گامی مؤثر برای احیای موقعیت فرش ایران باشد.
تولید فرش به دلیل بازار کاهش یافته است
Saeed Assachi ، رئیس اتحادیه تولید کنندگان و صادرکنندگان فرش دست ساز اسفاهان ، درباره وضعیت تولید فرش دست ساز در استان اخبار تجاری استان اصفهان یکی از سه میله اصلی فرش ایران است و مانند سایر استان ها در این زمینه مشکلات زیادی دارد. تولید فرش در حال حاضر به دلیل بازار و عدم توجیه اقتصادی برای بافندگان و صادرات کاهش یافته است. با این حال ، کاهش صادرات فقط در مورد اصفهان صدق نمی کند و کل کشور را شامل می شود.
ایران رکورد ۲ میلیارد دلار آمریکا و ۲ میلیون دلار آمریکا را در صادرات فرش دست ساز تعیین کرده بود. صادرات فرش های ایرانی به ۱.۵ میلیون دلار آمریکا کاهش یافته است.
وی افزود: ایران رکورد ۲ میلیارد دلار آمریکا و ۲ میلیون دلار در صادرات فرش دست ساز را تنظیم کرده بود ، اما اکنون صادرات فرش ایران به ۶ میلیون دلار آمریکا کاهش یافته است که این امر توسط Isfahepepistions کاهش یافته است. تنها برتری استان اصفهان در مقایسه با برخی از استانها این است که کیفیت کارناوال اصفهان تغییر نکرده و موقعیت خود را حفظ کرده است.
فروش فرش های دست ساز در بازارهای داخلی کاهش یافته است
آساچی در مورد تقاضای فرش های دست ساز در بازار داخلی گفت: در گذشته حدود ۲ ٪ فرش های ساخته شده در بازار داخلی فروخته شده و ۲ ٪ به کشورهای دیگر صادر شده است. اما اکنون در بحث صادرات مشکلات زیادی وجود دارد. برخی از این مشکلات ناشی از تحریم های بین المللی علیه ایران است و بخش دیگر نتیجه خودکشی و موانع خانگی است.
وی افزود: فروش فرش در بازار داخلی نیز کاهش یافته است که دلیل اصلی این شرایط برای تغییر اولویت های مصرف کننده است. ” به عنوان مثال ، خانواده ها ترجیح می دهند به جای خرید فرش یا خرید طلا و دلار به دلیل تورم ، ماشین بخرند. یک فرش ، یک بار نرخ سرمایه گذاری ، دارایی های امروز را که به بازده اقتصادی مشخص می رسد جایگزین کرده است.
وبر با بسیاری از مشکلات ، از جمله دشواری در تهیه مواد و بیمه های اولیه سروکار دارد.
رئیس اتحادیه تولید کنندگان و صادرکنندگان فرش های دست ساز از اصفهان در مورد مشکلات بافندگان گفت: وبر با مشکلات بسیاری از جمله دشواری اطمینان از مواد اولیه و بیمه بافندگی سروکار دارد.
وی افزود: علاوه بر این ، برخی از تولید کنندگان همچنان از کارت های قدیمی ، طرح ها و ابعاد فرش استفاده می کنند. اگرچه حفظ صحت فرش های ایرانی مهم است ، اما می توان برای تطبیق فضای داخلی روز ، طرح ها ، رنگ آمیزی و ابعاد فرش ها را به روز کرد. از آنجا که سبک زندگی و حتی فرهنگ مردم تغییر کرده است و صنعت باید با توجه به این تحولات به روز شود.
کاهش صادرات دلیل بی حوصلگی نسل جوان برای ورود به حرفه بافته شده فرش است
این اتحادیه کارگری در مورد اثرات کاهش صادرات بر دستمزد بافندگان گفت: در حال حاضر ۵ ٪ از فروش فرش دست ساز توسط صادرات انجام می شود و در صورت متوقف یا محدود شدن صادرات ، قیمت فرش ثابت است. با وجود افزایش تورم ، قیمت فرش تغییر نکرده است و این امر منجر به این واقعیت شده است که دستمزد بافندگان با توجه به هزینه زندگی افزایش می یابد. نتیجه کاهش انگیزه نسل جوان برای ورود به وب فرش است.
دولت باید با از بین بردن سازمان ها موانع را در راه صادرات فرش/ حذف کند. شما می توانید انرژی خود را برای فعالیت های اساسی صرف کنید.
به منظور بهبود وضعیت فرش های دست ساز ، سیسچی اظهار داشت که برای بهبود وضعیت فرش های دست ساز ، باید دو اقدام همزمان انجام شود ، از جمله تبلیغات مؤثر و حذف موانعی که دولت در مسیر صادرات ایجاد کرده است. این سازمان ها به جای تمرکز بر شناسایی بازارهای هدف و به روزرسانی فرش های ایرانی ، بیشتر وقت خود را صرف حل مشکلاتی از قبیل تعهدات ارزی ، بازگشت فرش های صادراتی و بیمه فرش می کنند.
وی تأکید کرد که اگر این موانع حل شود ، شرکت ها می توانند انرژی خود را برای فعالیت های اساسی مانند توسعه بازار ، رویدادهای تبلیغاتی و فرهنگ به منظور ترویج فرش های دست ساز در داخل و خارج از کشور هزینه کنند.
براساس این گزارش ، این نشان می دهد که اگر به وضعیت فعلی صنعت فرش دست ساز ، آینده ای درخشان را برای این هنر و صنعت نمی توان ترسیم کرد. ادامه مشکلات ساختاری ، بی ثباتی در طراحی سیاسی و تمرکز سازمانها بر حل موانع اداری به جای توسعه بازار ، فرصت های ارزشمند صادراتی را از دست داده و تولید کنندگان داخلی را دلسرد می کند.
در حالی که سالها از حمایت از تولید تأکید شده است ، هیچ اقدامات روشنی برای از بین بردن موانع واقعی صنعت انجام نشده است. فرش ایران ممکن است هنوز هم در جهان نام و اعتبار داشته باشد ، اما بدون اصلاحات جدی نمی توانید انتظار موقعیت قبلی آن را در بازارهای تجاری ، فرهنگ و بین المللی داشته باشید. بازگشت به رونق نیاز به ظاهر واقع بینانه ، یک طرح سیاسی یکپارچه و حضور فعال سازمان ها در بازار و نوآوری دارد.
چگونه مشکلات فرش ایرانی برای مطالعه بیشتر بیشتر باز می شود؟ در اخبار تجاری ببینید