اخبار بورس

بیمه سهام مفید است، اما همه فروشندگان را پوشش نمی‌دهد

دو ضعف مهم در برنامه بیمه سهام ؛

ندا کریمی ، یک کارشناس بازار سرمایه ، در مصاحبه با بورس اوراق بهادار ، برنامه بیمه سهام را برای نمونه کارها زیر ۵ میلیون تومان بررسی کرد و بر سودمندی این ابزار تأکید کرد ، که نشانگر دو ضعف بزرگ آن است. وی همچنین با توجه به بازار جنگ ، نقش اوراق بهادار فرعی و صندوق ادغام بازار سرمایه را در شرایط بحرانی در نظر گرفت و خواستار توسعه حمایت و شفافیت این نهادها شد.

نادا کریمیکارشناس بازار سرمایه در مصاحبه با بورس اوراق بهاداربرنامه بیمه سهام نمونه کارها زیر ۵ میلیون دلار ، که پس از بازگشایی بازار و سقوط رایگان سهام پس از جنگ اسرائیل علیه ایران ، توسط بورس اوراق بهادار اجرا شد.

برنامه بیمه حقوق صاحبان سهام ؛ ابزارهای مفید ، اما با دو ضعف مهم

وی گفت: این ابزار برای افرادی که دارای نمونه کارها کمتر از ۲ میلیون دلار با نرخ ۵ ٪ نرخ هستند اجرا می شود و می تواند برای افراد جذاب باشد. با این حال ، دو مضرات مهم برای این طرح وجود دارد. اول ، خرده فروشان معمولاً نمونه کارها خود را در بازه زمانی مورد نظر تغییر می دهند و ثانیا ، بخش بزرگی از فروشندگان بازار نسبت به ارزش ریال بیش از ۵ میلیون دلار آمریکا دارند و مشمول پروژه نیستند.

مقالات فرعی ؛ مکمل کاهش فشار فروش

ندا کریمی به تولید فروش به عنوان یکی از اقدامات مورد انتظار برای مدیریت بحران بازار اشاره کرد و آن را به عنوان مکمل برنامه بیمه سهام توصیف کرد.

وی گفت: “اگر تعرفه این اوراق بهادار برای خریداران جذاب باشد ، می توانید انتظار پذیرش خوبی داشته باشید.” از منابع فروش این اوراق بهادار نیز می توان برای خرید بخشی از فروشندگان و در نهایت در کاهش فشار فروش بر بازار استفاده کرد. خریداران این اوراق بهادار همچنین می توانند بازده مناسب برای سهام خود را تضمین کنند.


بیشتر بخوانید: بازار سرمایه یکی از تاریک ترین دوره ها را در هفته اول جنگ تجربه کرد


صندوق های ادغام بازار ؛ ابزارهای اساسی در روزهای بحرانی

کریمی همچنین به نقش صندوق ادغام بازار پرداخت و افزود که این صندوق که قرار است نوسانات موجود در بورس سهام را کاهش دهد ، به یکی از مهمترین شرکت کنندگان در بازار در سالهای اخیر تبدیل شده و هر روز بیشتر برجسته شده است. منابع صندوق ادغام عمدتا از صندوق توسعه ملی و سایر درآمد تأمین می شود. با این حال ، همیشه مورد انتقاد قرار می گرفت که چگونه مدیریت صندوق و عدم شفافیت مدیریت می شود.

وی تأکید کرد: در روزهای پس از پایان جنگ و بازگشایی بازار سهام ، نقش صندوق تثبیت قوی تر از همیشه شد و اگر اینگونه نبود ، آشفتگی شدیدتر در بازار از این مسئله خارج خواهد شد.

توسعه ابزارهای توسعه ؛ نیازهای اساسی بازار سرمایه

با توجه به اهمیت ابزارهای پشتیبانی در بورس اوراق بهادار ، ندا کریمی گفت: “ابزارها و صندوق های پشتیبانی نقش مهمی در ایجاد اعتماد فعالان بازار سرمایه دارند و توسعه این ابزارها می تواند سهم قابل توجهی در توسعه بازار و دفاع داشته باشد.”

وی ادامه داد: جوانترین شوک در بازار سرمایه ، به ویژه بحران صندوق اهرم ، نقش بورس اوراق بهادار را در توسعه بازار و راهنمایی آن ایفا کرده است. به گفته کریمی ، علاوه بر توسعه سرمایه گذاری های غیرمستقیم ، بورس اوراق بهادار باید خطرات موجود در هر ابزار مالی را با دقت بررسی کرده و اقدامات را برای کاهش این خطرات انجام دهد.

پایان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا