طلا و ارز

تاثیر جنگ بر شبکه توزیع و قیمت موادمخدر

یک محقق و تحلیلگر اعتیاد می گوید: یکی از بیماران سابق من گفت که من در هر زمان قبل از جنگ با فروشنده مواد مخدر تماس می گیرم ، اما در جنگ آخر دو روز پس از چندین تماس طول کشید تا داروها را دریافت کنم و من یک تاخیر دو روزه داشتم.

به گفته Business News ، جنگ ۶ روزه همه افراد را در جنبه های مختلف زندگی به چالش کشیده است ، و فقط تعداد معدودی نمی توانند کسی را از پیامدهای ناگوار جنگ در زندگی خود پیدا کنند. روال عادی زندگی برای برخی با وقوع جنگ متفاوت بود و آسیب بیشتری به وجود آورد. مواد مخدر و مصرف کنندگان از جمله افرادی بودند که در آن زمان هیچ گروه یا سازمان آموزشی خاصی نداشتند و فراموش شدند. درست مانند بسیاری دیگر که هیچ کس به آن فکر نمی کرد ، و چنین سهل انگاری عواقب آن را به همراه دارد.

سعید صفاتیان ، تحلیلگر و محقق جستجو ، در مورد نوسانات قیمت و چالش هایی که مصرف کنندگان در طول جنگ شش روزه در کشور از خود بازدید می کردند ، به اخبار آنلاین گفت: در طول جنگ ، قیمت مواد مخدر ، به ویژه در شهرهایی مانند تهران ، رژیم صهیونیستی و بمباران دشمن مورد حمله قرار گرفت.

وی می گوید: در اواسط جنگ اخیر ، برخی از فروشندگان مواد مخدر به دلیل خطرات احتمالی بمب گذاری در محیط زیست نبودند و در دسترس مصرف کنندگان نبودند. در صورت تمدید جنگ و مواد خودشان ، برخی حاضر به فروش مواد مخدر نیستند و مواد مخدر نمی فروشند.

تحلیلگر و محقق اعتیاد گفت: “مشکلات ذکر شده در بالا منجر به عدم وجود کمبود مواد مخدر شده و به دلیل کمبود قیمت مادی در طول جنگ افزایش یافته است.”

صفاتیان همچنین می گوید که در شهری مانند تهران قیمت مواد مخدر در آخرین روزهای جنگ ۵ درصد افزایش یافته است و در برخی از شهرهای دیگر حداقل ۲ ٪ گران تر بود و این روند تا یک هفته پس از جنگ به طول انجامید و به روال عادی خود بازگشت.

وی می گوید: در شهرهایی مانند شهرهای شمالی مانند رامسار و … که به جنگ محدود نبودند ، چیز خاصی در مورد مواد مخدر ، افزایش قیمت و عدم دسترسی وجود نداشت.

تحلیلگر و محقق مواد مخدر تأکید کرد که سوء مصرف مواد مخدر برای مصرف کنندگان در روزهای جنگ دشوار است. یکی از بیماران سابق من گفت که من هر زمان قبل از جنگ با فروشنده مواد مخدر تماس می گیرم ، اما در آخرین جنگ یک روز پس از چند روز طول کشید تا مواد را برای من بیاورد ، و من هرگز تاخیر دو روز در تهیه و تحویل مواد مخدر ندیده بودم.

صفاتیان می گوید که پیامدهای مصرف کنندگان و معتادان به مواد مخدر که قصد ندارند اعتیاد خود را به هر دلیلی لغو کنند ، در دسترس نیست ، که منجر به تغییر در الگوی وابسته مانند تریاک به هروئین یا شیشه می شود. با این حال ، در کوتاه مدت ، این عواقب کمتر است.

وی تأکید کرد: استرس روانی جنگ برای معتاد با افراد عادی متفاوت است و احتمال اینکه اوضاع نتواند داروهای خود را ایجاد کند ، استرس اضافی مصرف کننده را حل می کند و در جنگ ۶ روزه شرایط وابسته یکسان بود و با وجود استرس و استرس ، حجم داروها افزایش می یابد.

کاهش بازار و کاهش تعداد فروشندگان مواد مخدر در آخرین جنگ منجر به برخی از موادی شده است که هنگام خرید برای یک هفته مورد نیاز است. با این وجود ، هیچ معتاد وجود ندارد که میزان دارو را با حجم زیادی از داروها افزایش دهد.

صفاتیان می گوید: در شرایط سخت و اضطراری جنگ که اکثر سازمان ها و نهادها پیامی را برای شهروندان ارسال می کردند ، مقامات در مورد صدمات اجتماعی و در زمینه مواد مخدر متأسفانه هیچ خبری را برای معتادان ارسال نمی کنند.

وی تأکید کرد که مقامات مسئول مجبور بودند نکات آرام و کنترل استرس را در قالب پیام های تلویزیونی یا پیام دیگری برای عموم ، به ویژه استفاده از مواد مخدر آموزش دهند.

تحلیلگر و محقق جستجو دریافت: ما در حال حاضر ۵ میلیون مصرف مواد مخدر داریم و با شرایطی که به جنگ ۶ روزه گذشته رسیده است. اگر همسر و فرزند معتاد به او گفتند که باید از شهری مانند تهران بیرون برود و به سمت شمال برود ، آنها نمی توانند فشار و ترس از مواد مخدر را کاهش دهند. متأسفانه ، دفاع منفعل در طول جنگ فعال نبود.

صفاتیان می گوید: من پیشنهاد می کنم که در طول جنگ به مراکز بیمارستان ها نگاه کنم تا معتاد بتواند استرس جنگ و کنترل اعتیاد را آموزش دهد. یا آموزش های لازم مانند فناوری اطلاعات و ارتباطات و کمک های اجتماعی را به مردم ارائه دهید.

“بعضی اوقات مانند جنگ ۶ روزه ، من برخی از رفتارهای عاطفی اشتباه ، به ویژه برای برخی از نوجوانان را دیدم ، و خانواده ها گفتند:” آنها به گل و حشیش روی آوردند. “در طی چند ساعت حملات دشمن ، برخی از نوجوانان مواد مخدر و محرک هایی مانند گلهایی را مصرف می کردند که چیزی جز ترس بودند.

منبع: پیام های آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا