اقتصاد جهان

افزایش شاخص قیمت مواد غذایی فائو در ماه ژوئیه

براساس اعلام سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد (FAO) روز جمعه ، قیمت مواد غذایی در سراسر جهان به دلیل افزایش قیمت های گوشت و روغن های گیاهی ، پرش را در سراسر جهان تجربه کرد.

داده ها نشان می دهد که شاخص قیمت مواد غذایی FAO در مقایسه با ماه قبل ۱.۶ درصد افزایش یافته و به ۱۳۰.۱ واحد رسیده است.

شاخص قیمت روغن های گیاهی نیز در ماه ژوئیه به میزان چشمگیری به ۷.۱ درصد افزایش یافت و به بالاترین سطح سه سال گذشته ، ۱۶۶.۸ واحد رسید.

افزایش قیمت روغن نخل ، سویا و روغن آفتابگردان ، به ویژه قیمت روغن نخل ، به دلیل تقاضای شدید جهانی و رقابت افزایش یافته است.

قیمت نفت آفتابگردان نیز برای ارائه پیشنهاد صادرات در منطقه دریای سیاه افزایش یافته است ، در حالی که قیمت نفت کلزا به دلیل کمبود عرضه محصول جدید در اروپا کاهش یافته است.

شاخص قیمت گوشت در ماه ژوئیه ۱.۲ درصد افزایش یافت و به رکورد جدید ۱۲۷.۳ واحد رسید. افزایش تقاضای واردات ، به ویژه از چین و ایالات متحده ، قیمت گوشت گاو و گوشت گاو را افزایش داد.

براساس این گزارش ، شاخص قیمت شیر از ماه ژوئن تا ۱۵۵.۳ واحد با ۰.۱ درصد کاهش یافته است ، اولین کاهش در آوریل ۲۰۲۴.

در گزارش FAO همچنین به کاهش قیمت کره و پودر شیر اشاره شده است که براساس آن پیشنهاد صادرات بالا و تقاضای واردات کم ، به ویژه از آسیا ، ذکر شده است.

با این حال ، قیمت پنیر بین المللی به دلیل تقاضای زیاد در بازارهای آسیا و خاورمیانه و محدودیت پیشنهاد صادرات در اتحادیه اروپا افزایش یافته است.

شاخص قیمت دانه در ماه ژوئیه با ۰.۸ درصد به ۱۰۶.۵ امتیاز رسید ، در حالی که شاخص قیمت قند ۰.۲ درصد کاهش به ۱۰۳.۳ رسید.

اگرچه شاخص کل قیمت مواد غذایی در ماه ژوئیه در مقایسه با ماه قبل و ۷.۶ درصد بیشتر از ژوئیه ۲۰۲۴ افزایش یافته است ، اما در مارس ۲۰۲۲ هنوز ۱۸.۸ درصد بود.

پایان پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا