تأمین نهاده مشکل اصلی تولیدکنندگان است / علت اصلی ثبات قیمت گوشت قرمز و دام زنده چیست؟
اگرچه قیمت گوشت قرمز و گاو در ماه های اخیر زیاد تجربه نکرده است و قیمت ها هنوز هم ثابت هستند ، اما چالش های تولید باقی مانده است. تأمین دولت های گاو ، تغییرات فصلی در مصرف و لزوم اجرای زنجیره تأمین گوشت یکی از عواملی است که بر آینده این بازار تأثیر می گذارد.
در سالهای اخیر ، بازار گوشت قرمز و حیوانات مزرعه انواع مختلفی از قیمت ها را تحت تأثیر یک سری از عوامل تولید و عرضه ثبت کرده است. تهیه ورودی های گاو ، شرایط مصرف فصلی و دستورالعمل های تنظیم بازار از جمله متغیرهایی است که می تواند به طور مستقیم بر قیمت و دسترسی به این محصول اساسی تأثیر بگذارد.
بررسی قیمت گاو زنده و قیمت گذاری گوشت قرمز نشان می دهد که قیمت این محصولات در ماه های اخیر تغییر نکرده است. حال سؤال این است که دلیل ثبات بازار در ماه های اخیر چیست.
عرضه در روال / تأمین ورودی انجام می شود و این کار را برای تولید کننده دشوار کرده است
Mansour Pourian ، رئیس شورای تأمین گاو ، در مورد وضعیت و عرضه گاوهای زنده و گوشت قرمز در کشور اخبار تجاری وی توضیح داد: مراقبت در گذشته صورت می گیرد و حتی پیشنهاد را در مقایسه با هفته های پیش افزایش می دهد. با این حال ، در آخرین مشکلات ، تولید کننده دشوار شده است ، اما با توجه به بازگشایی سیستم بازار ، مشکل برطرف شد و وضعیت گاو می تواند ورودی لازم را ارائه دهد.
افزایش قیمت جوی عامل اصلی عدم وجود ورودی هایی است که برای تولید مورد نیاز است
اتحادیه صنفی در مورد علت اصلی مشکلات گاو هنگام تأمین ورودی های لازم گفت: یکی از مهمترین مشکلات مربوط به گوشت قرمز و گاو مورد نیاز است که برای حفظ خود حیوان لازم است. نگهداری از پایه گاو از نزدیک با پیشنهاد و قیمت آن ارتباط نزدیکی دارد.
وی گفت: به دلیل افزایش نسبی قیمت جوی در بازار ، هیچ تأثیر دولتی در سیستم بازار و قیمت ورودی رایگان وجود نداشت. مطابق با نتیجه ، سیستم به ارزش عادی باز می گردد و تولید کنندگان می توانند ورود تولید مورد نیاز را ارائه دهند.
قیمت گاو زنده از فروردین ۲۰۱۴ هیچ تغییری ندارد / قیمت برخی از اشیاء گوشتی افزایش یافته است
با توجه به ثبات بازار قرمز و بازار گاو ، پاوریان خاطرنشان کرد که قیمت ها از ابتدای سال تغییر نکرده اند و قیمت ها فقط در روزهایی مانند عید الدها افزایش یافته است.
وی افزود: قیمت برخی از تکه های قرمز مخصوص گوشت مانند فیله ، سفارش و غیره در بازار افزایش یافته است ، اما قیمت عمده فروشی هنوز ثابت است.
تابستان یکی از ماههای کم گوشت در سال است
رئیس شورای مراقبت از گاو به نقش گرمای هوا هنگام کاهش قیمت گوشت قرمز اشاره کرد: از طرف دیگر ، در تابستان به دلیل گرمای هوا ، مصرف گوشت کاهش می یابد و عرضه افزایش می یابد.
وی گفت: مصرف گوشت در کشور از اواخر پاییز تا پایان زمستان بالا رفته است. تابستان یکی از ماههای پایین سال است. به همین دلیل بازار در حال حاضر در وضعیت پایدار قرار دارد.
وزارت کشاورزی سعی در ایجاد زنجیره تأمین گوشت / بهبود بهره وری دارد ، راهی برای صرفه جویی در تولید است
پوریان در مورد بحث در مورد ایجاد زنجیره تأمین گوشت گفت: وزارت کشاورزی در تلاش است تا به منظور مدیریت حجم تولید به طور یکنواخت ، زنجیره ای کامل از تأمین گوشت را ایجاد کند. در این پروژه ، تمام مراحل پرورش گاو برای تولید گوشت و برآورد نیازهای ماهانه ، فصلی و سالانه کشور مورد بررسی قرار می گیرد.
وی افزود: نیاز ماهانه این کشور پس از ذبح یک میلیون در یک میلیون و وضعیت متعادل در حدود ۶۰۰۰ است. با این حال ، تولید بره ذبح بیش از دو میلیون سر در ماه تخمین زده می شود. در هر فصل ، نیاز کشور برای کشتن حداکثر سه میلیون سر تخمین زده می شود ، در حالی که تولید فصلی به ۳ میلیون و ۶۰۰۰ می رسد.
وی افزود: دولت سعی می کند میزان تولید گوشت را به روشی مشخص و قابل پیش بینی مانند بازار مرغ تطبیق دهد. “
مهمترین عامل در افزایش تولید ، بهبود بهره وری است.
براساس این گزارش ، چالش هایی مانند وابستگی به تولید ورودی های حیوانات و نوسانات عرضه در چند هفته گذشته وجود داشته است.
اجرای کامل این پروژه به زنجیره تأمین گوشت می تواند به پیش بینی تولید و کاهش فشار فصلی بر بازار کمک کند. با این حال ، اجرای این هدف نیاز به بهبود بهره وری و ادامه دسترسی به تولید کنندگان به ورودی های با کیفیت و معقول دارد.
آیا اطلاعات بیشتری در مورد میلیاردها گزارش گوشت قرمز ، راه حل یا مانع تولید داخلی می خوانید؟ در اخبار تجاری ببینید