ارزهای دیجیتال

۳۰درصد گندم کشور از برداشت تا مصرف هدر می‌رود

برآوردها نشان می دهد که حداقل ۲ ٪ از گندم از زمان برداشت تا میز خانگی هدر می رود ، که پس از برداشت و نرخ نان هدر می رود.

آتاله هاشمی ، رئیس بنیاد ملی گندم گفت: “تا زمانی که آرد و برابری نان و قیمت واقعی آرد ، هیچ الگوی مصرف جراحی وجود نخواهد داشت.”

به گفته وی ، الگوی عملیاتی با تحقق قیمت آرد و گندم در حال کار است. اگر قیمت آرد به طور متوسط ​​هزاران تومان پرداخت شود ، مصرف تغییر نمی کند و تهیه کارتهای بن و سایر مشکلات نمی تواند مفید باشد.

هاشمی ادامه داد: برآوردها نشان می دهد که حداقل ۳۰ ٪ از گندم از زمان برداشت تا میز خانگی هدر می رود ، که پس از برداشت و نرخ نان هدر می رود.

رئیس بنیاد ملی سپاه گندم گفت: “در شرایط فعلی ۱۰ تا ۱۰.۵ میلیون تن گندم از واحدهای خبره که ۹ میلیون تن گندم با تغییر قیمت آرد و نان و جلوگیری از از بین رفتن آرد است ، لازم است.”

منبع: tasnim

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا