۳۰درصد گندم کشور از برداشت تا مصرف هدر میرود
برآوردها نشان می دهد که حداقل ۲ ٪ از گندم از زمان برداشت تا میز خانگی هدر می رود ، که پس از برداشت و نرخ نان هدر می رود.
آتاله هاشمی ، رئیس بنیاد ملی گندم گفت: “تا زمانی که آرد و برابری نان و قیمت واقعی آرد ، هیچ الگوی مصرف جراحی وجود نخواهد داشت.”
به گفته وی ، الگوی عملیاتی با تحقق قیمت آرد و گندم در حال کار است. اگر قیمت آرد به طور متوسط هزاران تومان پرداخت شود ، مصرف تغییر نمی کند و تهیه کارتهای بن و سایر مشکلات نمی تواند مفید باشد.
هاشمی ادامه داد: برآوردها نشان می دهد که حداقل ۳۰ ٪ از گندم از زمان برداشت تا میز خانگی هدر می رود ، که پس از برداشت و نرخ نان هدر می رود.
رئیس بنیاد ملی سپاه گندم گفت: “در شرایط فعلی ۱۰ تا ۱۰.۵ میلیون تن گندم از واحدهای خبره که ۹ میلیون تن گندم با تغییر قیمت آرد و نان و جلوگیری از از بین رفتن آرد است ، لازم است.”
منبع: tasnim