قیمت مرغ با کاهش گرمای هوا متعادل میشود
مدیر عامل اتحادیه گوشتی عدم وجود ورودی حیوانات در سیستم بازار ، گرمای هوا ، افزایش قربانیان و عرضه مرغ ها را قبل از دستیابی به وزن مورد نظر به عنوان دلایل نوسانات قیمت طیور در بازار خاتمه داد.
به گفته افق میهن ، حبیب گفت Asadollagejad ، مدیر عامل اتحادیه طیور گوشتی ،: “به دلیل عدم وجود و گرمای هوا ، اتفاقاتی در بازار رخ داده است.” با توجه به این واقعیت که امکان خرید ورودی از سیستم بازار امکان پذیر نیست ، طیور سالن ها را زودتر از موعد مقرر تخلیه می کند ، که منجر به مرغ قبل از رسیدن به وزن مورد نظر می شود ، که در نهایت مرغ کمتری می شود.
به گفته وی ، گرمای هوا باعث کاهش ضریب تبدیل شده و مرغ وزن کمتری دارد و به دلیل گرما و کاهش از دست دادن مرغ ، در نهایت باعث کاهش ۵ ٪ تولید مرغ ها و عدم وجود ورودی به دلیل فصل گرم ، عدم افزایش وزن ، افزایش تلفات و عدم وجود ورودی می شود که زمینه را برای مراقبت ایجاد می کند.
Asadollornjad ادامه داد: هر زمان که عرضه بیش از تقاضا باشد ، قیمت مرغ در بازار کاهش یافته است ، اگرچه کشاورزان طیور در چند ماه گذشته ۵ تا ۶۰۰۰ نفر را نسبت به قیمت مصوب ارائه می دادند ، اما در شرایط فعلی قیمت هر مرغ مرغی بالاتر از نرخ بهره مصوب است. اگرچه نرخ بهره مصوب منطقی نیست ، اما قیمت تأیید شده بر اساس قیمت مصوب قیمت نهایی کالا باید در نظر گرفته شود و قیمت را تعیین کند تا تولید کننده و مصرف کننده آسیب نبینند.
مدیر اتحادیه طیور سینه زنی بر تأمین و توزیع ورودی های حیوانات در سیستم بازار تأکید کرد: “طیور باید بتواند ورودی لازم را فراهم کند و از طرف دیگر ، کاهش دما افزایش می یابد که در نهایت میزان لغزش را افزایش می دهد ، که باعث افزایش حجم درج مرغ با نگهداری مرغ می شود.”
به گفته وی ، تعادل بین عرضه و تقاضا با کاهش تنش گرما برای شرایط تأمین ورودی حیوانات ایجاد می شود.
اسدولور نژاد گفت که ما از تولید مرغ خود آگاه هستیم: “با توجه به پتانسیل تولید ، ظرفیت صادرات ۲ تا ۶۰۰۰ تن مرغ را داریم به شرط اینکه بازار صادرات باید یک بازار صادرات پایدار ایجاد کند.”
منبع: باشگاه روزنامه نگاران جوان