متوسط برداشت سالانه انگور در استان کردستان حدود ۱۶۰ تا ۱۷۰ هزار تن رسید
براساس برآوردهای اخیر ، میانگین برداشت انگور سالانه در استان کردستان حدود ۲ تا ۶۰۰۰ تن است.
براساس تجارت اخبار ، شهر بیجار یکی از مهمترین مراکز تولید انگور در استان کردستان با خاک حاصلخیز و آب و هوای مناسب است.
سعدی نقشیبندی ، رئیس سازمان کردستان -گر -دسیهاد ، در مصاحبه ای با تاسنیم گفت: استان کردستان یکی از مراکز تولید انگور این کشور به دلیل آب و هوا و تنوع آب و هوا است ، که مربوط به ۳۲ ٪ از برداشت عروق سالانه در استان است. انگور مرتکب شده است.
وی افزود: بیشتر باغهای انگور در شهرهای سانداج ، ماریوان ، بنه ، ساروآباد و کامیاران واقع شده اند و سهم قابل توجهی در ساخت این محصول دارند.
رئیس سازمان کردستان Dschihad ، که اشاره می کند که بیش از ۱۵،۰۰۰ تن انگور سالانه از Bijar -winbergen برداشت می شود ، گفت: این شهر در مجموع ۲۵۰۰ هکتار از باغ ها دارد که از این تعداد ۱۵۰۰ هکتار از تولیدات از تولیدات تولیدات و تولیدات تولیدی از تولیدات در تولیدات Preerefice of the Prreerefice of the Prereachisites در تولیدات تولید می کند. از تولید از تولید از تولید از تولید ، اما با تولید ظرفیت بالا و تولید شرایط مطابقت دارد.
وی گفت: پنجمین جشنواره انگور یاسوکند امسال مورد استقبال گردشگران داخلی و خارجی قرار گرفت و توانست نمونه ای موفق از گردشگری و رویدادهای کشاورزی در کردستان را ارائه دهد و راه را برای توسعه پایدار شهر بیجار هموار کند.
Naqshbandi گفت: محصول انگور کردستان نه تنها در بازارهای محلی مورد استفاده قرار می گیرد ، بلکه سهم مهمی در استان های همسایه ، به ویژه تهران نیز دارد که مطابق با نیازهای بازار داخلی کشور نقش مهمی را ایفا می کند.
فرماندار بیجار ، کاظمی ، همچنین در مورد اهداف و ظرفیت های جشنواره در بخش کشاورزی با خبرنگار Tasnim صحبت کرد.
منبع: tasnim