معرفی دو رقم جدید پنبه مقاوم به کمآبی
رئیس مؤسسه تحقیقات پنبه از معرفی دو نوع جدید پنبه دارای مقاومت در برابر آب خبر داد ، که با فناوری های جدید ، بهره وری تولید را تا ۵ ٪ افزایش می دهد.
براساس اخبار تجاری ، غوربان قورباننی ، رئیس موسسه تحقیقات پنبه این کشور ، معرفی دو نوع جدید از آب را خاتمه داد ، که با فن آوری های جدید ، بهره وری تولید را تا ۵ ٪ افزایش می دهد.
وی گفت: “این انواع جدید برای کاهش مصرف آب و افزایش بهره وری در تولید پنبه معرفی شده است.”
قربانی بر لزوم مدل سازی زمینه ها و استفاده از فناوری های مدرن در تولید و پردازش پنبه تأکید کرد.
رئیس موسسه تحقیقات پنبه همچنین تأکید کرد: “با فن آوری های جدید ، مصرف آب در تولید پنبه می تواند به میزان قابل توجهی کاهش یابد.”
وی همچنین در هنگام افزایش بهره وری آب به نقش انواع پنبه جدید اشاره کرد و گفت: “این اعداد می توانند بهره وری بهره وری را تا ۵ ٪ افزایش دهند.”
معرفی انواع پنبه جدید گام مهمی در جهت توسعه پایدار کشاورزی و تصفیه بهینه منابع آب در کشور است و می تواند به بهبود وضعیت تولید پنبه در کمبود آب کمک کند.
منبع: مهر