معرفی رقم جدید برنج با کیفیت پخت بالا؛ تلاقی خزر و دم سیاه!

رئیس پژوهشکده برنج کشور از معرفی رقم جدید برنج به نام «تی تی» خبر داد و گفت: تی تی تلاقی رقم خزری و رقم دم سیاه و واژه ای گیلانی است.
افق میهن دکتر مریم حسینی شامگاه چهارشنبه ۲۱ آبان وی در جشنواره شکرگزاری کشاورزی برداشت برنج و بادام زمینی در روستای لیچاه دهستان لشت نشا شهرستان رشت از معرفی رقم جدید برنج خبر داد و اظهار داشت: این رقم از نظر پخت بهتر از ارقام قبلی است.
وی ژنوم ارقام جدید را برگرفته از ارقام بومی دانست و افزود: ارقام توکا، هستی، کیان، گیلانه، گیلار و آنام نیز دارای چنین ویژگی هایی هستند. البته رقم هستی به خشکی مقاوم است.
رئیس پژوهشکده برنج کشور نام رقم جدید برنج را «تی تی» دانست و تصریح کرد: تی تی در فرهنگ گیلان به معنای شکوفه است.
حسینی از اعلام رقم جدید توسط وزارت جهاد کشاورزی در آینده نزدیک خبر داد و اظهار داشت: تی تی تلاقی رقم خزری و رقم دم سیاه است و از کیفیت پخت خوبی برخوردار است. به زودی پخت انواع جدید را جشن خواهیم گرفت.










