جزئیات جدید از مالک ۲۷ساله کوروش کمپانی؛ چگونه یک سرباز فراری جیب مردم را خالی کرد!
«امیرحسین شریفیان» مالک شرکت کروش، سرباز فراری متولد ۱۳۷۵ است که با تبلیغات گسترده سلبریتی ها توانسته اعتماد مردم را جلب کند و دست به کلاهبرداری چند هزار میلیارد تومانی بزند.
افق میهن به نقل از تسنیم، نام «شرکت کوروش» مجموعه ای که وعده آیفون ۲۰ میلیون تومانی را داده بود بیش از پیش در رسانه ها و فضای مجازی منتشر شده است.
ماجرا از این قرار است که برای «امیرحسین شریفیان» مالک اصلی مجتمع «کوروش» پرونده کلاهبرداری تشکیل شده و او هم اکنون متواری است؛ البته اعلام شده است که فرزین شریفیان پدر امیرحسین شریفیان بازداشت و اموال آنها توقیف شده است.
امیرحسین شریفیان کیست؟
امیرحسین شریفیان متولد ۱۳۷۵ مالک اصلی مجموعه «شرکت کوروش» است که با غیبت اولیه ۱۸۰ روزه سوابق سربازی خود را تکمیل می کند و در لشکرها سرباز نیروی زمینی ارتش می شود اما نپذیرفت. برای پیوستن به ارتش و از سال ۱۴۰۰ تا به امروز “سرباز بیکار” بوده است. ” است!
در واقع سوال اصلی دستگاه های نظارتی بر روند ثبت شرکت ها این است که چگونه یک سرباز فراری (فردی که مرتکب تخلف شده است) می تواند با تبلیغات گسترده سلبریتی ها شرکت تاسیس کند و به راحتی سرمایه مردم را تامین کند؟!
طبق قانون ثبت شرکت ها، اگر شخصی بخواهد مدیرعامل، عضو هیئت مدیره یا حسابرس شرکتی باشد، باید کارت پایان خدمت داشته باشد، اما اگر مثلاً این شخص (کسی که پایان خدمت نداشته باشد. کارت خدمات) می خواهد در یک شرکت سهامدار شود، طبق قانون اشکالی ندارد. .
در اینجا نهادهای مسئول و ذیربط باید به صراحت به مردم اعلام کنند که امیرحسین شریفیان چه عنوانی در گروه «شرکت کوروش» داشته است تا در صورت مشاهده تخلف در مراحل ثبت شرکت با متخلف برخورد شود زیرا حتی اگر شاکیان در این پرونده اموال خود را از دست داده اند. اما این سهل انگاری یا سهل انگاری باعث شده تا پرونده چند شاکی دیگری در دستگاه قضایی تشکیل شود.
شریفیان قبل از تشکیل پرونده به ترکیه گریخته بود!
امیرحسین شریفیان; مالک شرکت کروش با انجام تبلیغات گسترده شهری و مجازی مبلغ ۲۰ میلیون تومان به عنوان پیش فروش آیفون از ۲۰ هزار نفر دریافت کرده بود و قبل از تشکیل پرونده قانونی اقدام به خروج غیرقانونی می کرد (به دلیل اینکه این فرد سرباز فراری بوده و … پاسپورت نداشت). ) از کشور و فرار به ترکیه.
به گزارش تسنیم، مجتمع شرکت کروش پیش از این نیز یک بار به دلیل ارتکاب جرم «کشف حجاب» مانند سایر صنوف مرتکب این جرم پلمب شد.
مدعی العموم باید اقدامات قضایی خود را روشن کند
اگرچه سردار حسین رحیمی; رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا به تشریح جزئیات این پرونده و نتایج تحقیقات پلیسی پرداخت و گفت: مظنون اصلی این پرونده قبل از تشکیل پرونده متواری شد، یکی از اعضای اصلی این شرکت دستگیر و دو نفر دیگر دستگیر شدند. تحت تعقیب و هماهنگ هستند دستگاه قضایی کلیه اموال متهم اصلی پرونده را مصادره کرده است اما دادستان باید به مسئولیت بازرگانی و نهادهای نظارتی دولتی در صدور مجوزها و عدم کنترل و نظارت کافی و همچنین رسیدگی کند. غفلت و سهل انگاری در این زمینه که مصداق بارز غفلت است و نتیجه را برای عموم روشن کند. اعلام