اخبار اقتصاد ایران

شرکای جرم کوروش کمپانی | خبرگزاری افق میهن

این روزها یکی از مهم ترین اخبار در حوزه حقوق جزا و جرم شناسی، بررسی پدیده شرکت و شرکای کوروش و روش های مشابه در ارتکاب جرم کلاهبرداری از طرق مشابه و توسط اشخاص حقیقی و حقوقی مشابه است. که حساسیت و تقویت حوزه پیشگیری از وقوع جرم را دوچندان می کند چرا که افراد جامعه نباید صرفاً دارای دارایی باشند […]

این روزها یکی از مهم ترین اخبار در حوزه حقوق جزا و جرم شناسی، بررسی پدیده شرکت و شرکای کوروش و روش های مشابه در ارتکاب جرم کلاهبرداری از طرق مشابه و توسط اشخاص حقیقی و حقوقی مشابه است. که حساسیت و تقویت حوزه پیشگیری از وقوع جرم را دوچندان می کند زیرا افراد جامعه نباید صرفاً اموال و دارایی افراد را غارت کنند و لازم است سازوکارهای فعالیت تجاری و اقتصادی افراد به درستی تبیین و مشخص شود. ارزیابی حمایت اقتصادی افراد و جمع آوری پدیده شرکت های رسمی و کاغذی، از سوی دیگر جامعه به طور عام و کلیه حقوقدانان به طور خاص آگاه هستند که وقوع هر جرمی دارای پیش نیازها، الزامات، شرایط، عناصر، ناظران است. ، علل و مقصر و محرک که در حقوق جزای عمومی به صورت تخصصی مطرح شده است. عوامل این طیف از سلبریتی ها، ورزشکاران و چهره های سرشناس عامل یک سرپرستی قوی هستند، زیرا جامعه را به سرمایه گذاری و تسریع در هدر رفتن سرمایه مالباختگان تحریک کرده اند و نه تنها نقش آفرینی می کنند. معاون در جرم، اما مشارکت و مساعدت آنان در کلاهبرداری آشکار و مسلم و پنهان است. ضمناً شاهد این امر، دریافت وجه و هدایا و پاداش است، اگرچه اصل شخصی بودن جرایم و مجازات ها را نباید نادیده گرفت، بلکه دریافت مبالغ کلان، وسوسه انگیز و مشکوک از سهم مالباختگان است. از همه جا نباید نادیده گرفته شود. همچنین کوتاهی نهادهای نظارتی و مسئول بویژه قوه قضاییه در این زمینه مشهود است چرا که اصل ۱۵۶ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران پیشگیری از وقوع جرم را از وظایف قوه قضائیه می داند و کشور دادستان کل کشور می توانست به نحو شایسته وارد این عرصه شود و پیش فرض ها و جرایم کیفری را خنثی کند. عقیم بودن و جلوگیری از وقوع آن به ویژه اینکه کلاهبرداری های مشابه زیادی قبلا در کشور اتفاق افتاده است، از نظر حقوقی و کیفری، شرکای جرم و سایر مشارکت کنندگان قابل تعقیب و مجازات هستند و اصل شخصی بودن جرم و مجازات جهل به قانون نیست و اساساً جهل به قانون سلب مسئولیت کیفری مرتکبین و شرکت کنندگان و مرتکبین است.
و هیچ معاونی وجود ندارد. علاوه بر این، عقلاً و منطقاً افراد مشهور اعم از بازیگران، فوتبالیست ها و افراد مشهور که حرکات و اعمالشان در جامعه مؤثرتر و کارآمدتر است، باید به زوایای عملکرد خود توجه کنند و برای پول و منافع شخصی کاری انجام ندهند. اما لازم است. باید احتیاط و حساسیت ویژه ای به خرج دهند و به همین دلیل نمی توانند به راحتی از زیر بار مسئولیت اجتماعی و اخلاقی دوری کنند و لازم و ضروری است که نسبت به اعمال و عملکرد خود پاسخگو باشند و قوه قضائیه این افراد را بدون برخورد حتی تحت تعقیب قرار دهد. اگر فکر کنیم که این افراد نیت بدی دارند. از لحاظ حقوقی، مدنی، اجتماعی و اخلاقی در جرم شریک نبوده و نیستند و اصول شهروندی، قاعده انصاف، قاعده ضرر و کفاره باید جبران کنند. برای خسارات وارده به هموطنان عزیز، زیرا بسیاری از شهروندان با تحریک، تطمیع، تسهیل و اصرار این چهره های هنری، ورزشی و سلبریتی به امید کسب سود و منفعت در این وادی گرفتار شدند و اگر بدانیم دلیل این امر و مسئول دانستن تک تک این افراد، زیاده‌روی نگفته‌ایم و لازم است دستگاه قضایی کیفری از منافع عمومی و اموال مالباختگان و از طریق پلیس اینترپل حفاظت جدی کند. و رعایت مقررات استرداد مجرمان باید در اسرع وقت به وظایف خود عمل کند، قانون مجازات اسلامی از ماده ۱۲۶ تا ۱۲۹ به رسیدگی به معاونت در جرم می‌پردازد. طبق ماده ۱۲۶ قانون مجازات اسلامی؛ اشخاص زیر شریک جرم محسوب می شوند: الف- هرکس دیگری را تشویق یا تهدید یا ترغیب یا تحریک به ارتکاب جرم کند یا با توطئه یا فریب یا سوء استفاده از قدرت موجب وقوع جرم شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا