ادعای جدید محققان: ماهوارههای اسپیسایکس میتوانند میدان مغناطیسی زمین را ضعیف کنند
دیجیاتو: به گفته برخی از دانشمندان، همانطور که استارلینک و ماهواره های دیگر در جو زمین می سوزند، “غبار مغناطیسی” آنها می تواند جو سیاره ما را آلوده کند و میدان مغناطیسی زمین را تضعیف کند (که سیاره ما را از تشعشعات خطرناک کیهانی محافظت می کند). می کند) می شود
صورت فلکی عظیم ماهواره های استارلینک اسپیس ایکس تاکنون با نگرانی های متفاوتی از سوی کارشناسان مواجه شده است. در گزارش های قبلی به نگرانی در مورد زباله های فضایی و حتی مسدود شدن توانایی رصد ستارگان اشاره شده بود و اکنون در مطالعه ای جدید به سوختن ماهواره های Starlink در جو و تاثیر احتمالی آن بر میدان مغناطیسی زمین اشاره شده است.
برخی از دانشمندان ادعا می کنند همانطور که استارلینک و سایر ماهواره ها در جو زمین می سوزند، “غبار مغناطیسی” آنها می تواند جو سیاره ما را آلوده کند و میدان مغناطیسی زمین (که سیاره ما را از تشعشعات خطرناک کیهانی محافظت می کند) را تضعیف کند. خواهد بود
سیرا سولتر هانت از دانشگاه ایسلند نویسنده این مطالعه است که هنوز مورد بررسی قرار نگرفته است. او می گوید:
“من از همه چیزهایی که پیدا کرده ام و هیچ کس به این موضوع نگاه نکرده شوکه شده ام. فکر می کنم [این موضوع]واقعا خیلی نگران کننده است.”
چگونه ماهواره ها بر میدان مغناطیسی زمین تأثیر می گذارند
سالتر هانت تخمین می زند که این امکان وجود دارد که میزان ذرات فلزی در جو زمین از آغاز عصر فضا یک میلیون برابر شده باشد. او میگوید: با پرتاب شدن ماهوارههای تجاری بیشتر و سوزاندن آنها در جو در دهههای آینده، این تعداد میتواند به یک میلیارد برابر برسد و بیشتر غبار ماهوارههای مرده در اتمسفر فوقانی به نام یونوسفر جمع میشود که حدود ۶۵۰ کیلومتر است. از زمین و “احتمالا برای همیشه آنجا می ماند.”
این می تواند یک “شبکه رسانای کامل در اطراف سیاره ما” را تشکیل دهد که اگر بار الکتریکی داشته باشد، میدان مغناطیسی محافظ ما را در امتداد یونوسفر مسدود می کند. او توضیح میدهد که در «شدیدترین حالت»، لبههای بیرونی جو ما که دیگر کاملاً توسط میدان مغناطیسی محافظت نمیشوند، توسط تشعشعات شدید فضایی در قرنهای آینده نابود خواهند شد.
نتایج این مطالعه هشداردهنده در حالی منتشر شد که اسپیس ایکس نزدیک به ۶۰۰۰ ماهواره پرتاب کرده است و آمازون قصد دارد با استقرار بیش از ۳۲۰۰ ماهواره با آن رقابت کند.