نحوه مصرف پروتئین شیر پگاه + بهترین زمان مصرف
پروتئین شیر پگاه یکی از بهترین پروتئین های پگاه برای بدنسازی و افزایش حجم عضلات است. اما نحوه استفاده صحیح از پروتئین شیر پگاه + اطلاعات، عوارض و … به شما کمک می کند تا نتیجه بهتری بگیرید.
پس با ما همراه باشید تا با نحوه مصرف پروتئین شیر پگاه، ویژگی های پروتئین mpc و پودر mpi بیشتر آشنا شوید.
ترجمه و گردآوری سایت خرید لوازم و مکمل های ورزشی فروشگاه بدنسازی.
پروتئین شیر بدون چربی:
قبل از اینکه با روش مصرف پروتئین شیر پگاه آشنا شوید لازم است دو نوع آن را بشناسید.
پروتئين شير به دو صورت جدا شده و غليظ فرآوري مي شود و هر كدام ويژگي هاي خاص خود را دارند:
پروتئین جدا شده از شیر (پروتئین MPI):
ایزوله پروتئین شیر پگاه (MPI) نوعی پروتئین شیر است که از پودر شیر بدون چربی به دست می آید. فرآیندهایی مانند میکروفیلتراسیون، اولترافیلتراسیون و دیافیلتراسیون برای تصفیه شیر برای حذف مواد معدنی و لاکتوز از شیر استفاده می شود و در نتیجه پودری حاوی ۸۵ درصد پروتئین تولید می شود.
ایزوله پروتئین شیر آب پنیر شامل دو نوع اصلی پروتئین موجود در شیر است کازئین و V (آب پنیر) است این مواد معمولاً در مکمل های پروتئینی به صورت جداگانه یا ترکیبی استفاده می شوند. اما پروتئین جدا شده شیر پگاه ترکیبی از این دو پروتئین بوده و دارای نسبت خاصی از کازئین به آب پنیر (۸۰% کازئین و ۲۰% آب پنیر) می باشد.
با توجه به اینکه این پروتئین نسبت کازئین به گندم بیشتر است، هضم آن کندتر از گندم است. این ممکن است برای برخی افراد یک مزیت یا ضرر باشد. به عنوان مثال، مصرف پروتئین آب پنیر به تنهایی باعث افزایش سریع سطح اسیدهای آمینه خون می شود، اما ایزوله پروتئین آب پنیر این تأثیر را به میزان کمتری دارد.
نحوه مصرف ایزوله پروتئین شیر پگاه:
برای آگاهی از نحوه مصرف پروتئین شیر ایزوله پگاه به نکات زیر توجه کنید:
– برای افراد عادی و ورزشکاران مصرف دو تا سه وعده غذایی در روز توصیه می شود.
– برای بدنسازان حداکثر ۲ گرم به ازای هر کیلوگرم وزن در روز توصیه می شود اما بهتر است با متخصص تغذیه ورزشی مشورت کنند.
– میزان مصرف پروتئین شیر پگاه به پروتئین مورد نیاز بدن، میزان پروتئین موجود در غذا و سایر مکمل ها و میزان مصرف روزانه بستگی به هدف ورزشی شما دارد.
– بهتر است از این پروتئین برای استفاده فوری قبل یا بعد از تمرین استفاده نشود و بهترین زمان مصرف پروتئین آب پنیر قبل از خواب و صبح است. زیرا این پروتئین دیر هضم و جذب است و خوردن آن قبل از خواب به بهبود بهتر عضلات در طول شب کمک می کند.
اگر به دنبال افزایش وزن و عضله سازی هستید، می توانید پروتئین ایزوله شیر پگاه را با شیک های حاوی کالری بالا مصرف کنید.
بهترین زمان مصرف ایزوله پروتئین شیر پگاه، به جز قبل از خواب، دو تا سه ساعت قبل از تمرین، بعد از تمرین، صبح با معده خالی و بلافاصله پس از بیدار شدن از خواب و عصر و بعد از ورزش و ورزش است. قبل از تمرین از پروتئین سریع هضم و بعد از تمرین از پودر پروتئین، پروتئین آب پنیر یا پروتئین آب پنیر مانند پروتئین استفاده کنید. اهل پگاه خراسان است استفاده کنید. زیرا این نوع پروتئین به سرعت جذب می شود.
کنسانتره پروتئین شیر (پروتئین MPC):
کنسانتره پودر پروتئین شیر پگاه یا همان پودر MPC پگاه ترکیبی که شامل ۲۰ درصد پروتئین آب پنیر و ۸۰ درصد پروتئین کازئین است. پروتئین آب پنیر یک پروتئین سریع هضم و جذب است که به عنوان ماده اصلی در بسیاری از شیک ها و پودرهای عضله ساز استفاده می شود. از سوی دیگر، پروتئین کازئین یک پروتئین دیر هضم است و متخصصان تغذیه ورزشی معتقدند که ترکیب پروتئین آب پنیر و کازئین موجود در شیر گاو می تواند به ذخیره انرژی بدن (مانند ذخایر گلیکوژن) و همچنین تسریع رشد عضلات جدید کمک کند. ترمیم عضلات آسیب دیده ببخشید این ترکیب در کنسانتره پروتئین شیر MPC وجود دارد که منبع عالی کلسیم و تمام اسیدهای آمینه ضروری برای بدن انسان (مانند BCAA) است.
پروتئین MPC فواید زیادی دارد:
۱. منبع پروتئین طبیعی: این پروتئین می تواند منبع پروتئینی سالم و طبیعی برای ورزشکاران و افرادی باشد که به دنبال تامین نیازهای پروتئینی بدن خود هستند.
۲. پروتئین جذب متوسط: با ترکیب پروتئین آب پنیر و کازئین، این پروتئین به عنوان پروتئین جذب متوسط (با زمان هضم طولانی تر از آب پنیر و کوتاهتر از کازئین) شناخته می شود و تمام اسیدهای آمینه مورد نیاز بدن را تامین می کند.
۳. حمایت از سیستم ایمنی: این پروتئین حاوی پپتیدهایی است که به سیستم ایمنی کمک می کند و هضم را بهبود می بخشد.
۴. پروتئین کامل برای عضله سازی: پروتئین شیر پگاه حاوی تمام آمینو اسیدهای لازم برای بدن است و به رشد عضلات جدید و ترمیم عضلات آسیب دیده کمک می کند.
به طور کلی، پروتئین MPC می تواند یک انتخاب عالی برای افرادی باشد که به دنبال منابع پروتئینی با کیفیت و کامل برای عضله سازی و بهبود وضعیت تغذیه خود هستند.
نحوه مصرف کنسانتره پروتئین شیر پگاه:
هر فنجان پروتئین شیر MPI حاوی ۲۵ گرم پروتئین خالص است. برای مصرف کنسانتره پروتئین شیر پگاه، یک یا دو پیمانه (بسته به نیاز پروتئینی و رژیم غذایی خود) از این پودر را با ۲۵۰ میلی لیتر آب یا شیر مخلوط کنید.
اگر به دنبال افزایش وزن در کنار عضله سازی هستید، توصیه می کنیم پودر MPI را با شیک های پرکالری مصرف کنید، زیرا میزان کربوهیدرات MPI کمتر از MPC است.
حال که با نحوه مصرف کنسانتره پروتئین شیر پگاه آشنا شدید، بهتر است بهترین زمان مصرف آن را بدانید:
بهترین زمان مصرف پودر پروتئین پگاه:
۱. قبل از خواب: بهترین زمان برای مصرف این پروتئین قطعا قبل از خواب است. زیرا در هنگام خواب، هضم و جذب پروتئین ها به طور مداوم ادامه می یابد و اسیدهای آمینه در جریان خون باقی می مانند که برای عضله سازی و ریکاوری بسیار مفید است.
۲. دو تا سه ساعت قبل از تمرین: در این زمان مصرف پروتئین باعث افزایش سطح اسیدهای آمینه خون می شود که در حین تمرین مفید هستند.
۳. **بعد از تمرین: مصرف پروتئین بعد از تمرین نیز به دلیل تأثیر مشابه در سنتز پروتئین و عضله سازی موثر است.
پودر پروتئین پگاه به دلیل قیمت مناسب، تطبیق پذیری و دسترسی آسان می تواند به عنوان یک مکمل عالی در رژیم غذایی استفاده شود. همچنین طعم خنثی آن باعث می شود که به راحتی به غذاها اضافه شود.
این پودر به دلیل خواصی مانند قابلیت افزودن به اسموتی، شیرینی، غلات و سوپ نیز مورد توجه است.
استفاده از ایزوله پروتئین شیر پگاه در هر زمانی از روز مناسب است. با توجه به محتوای بالای کازئین مصرف آن در شب می تواند مفید باشد. اما این محصول در هر زمانی از روز قابل استفاده است.